Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By reveal
kako i sta kombinujete?

koje boje najcesce?

da li su vam obavezan detalj cvikere, dignuta kragna ili nesto drugo?

volite li siroke pantalone, ili one uze koje ocrtavaju bajno dupe? :wink:

kako se oblacite za izlazak, a kako za obicnu kaficu poslepodne?

preferirate li malo duze majice, sire, uze, kratke, sa kapuljacom, nekim velikim izrezom, golim ramenima (da napomenem da je ovo unisex tema, i molim muskrace da se ne nadju uvredjeni ako je neki detalj samo za zene.... :D ), kratki - 3/4 rukavi....

volite li neke malo otkacene detalje... i koji su.... ????
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, ajd da probijem led. Moj stil je toliko eklektican da ne umem ni da opishem, sparujem stvari koje ne samo da nisu iz istih epoha, nego nisu ni priblizno isto kostale kad su kupljene, valjda su sparive jer su u neku ruku jednostavne, bar sto se kolorita tice, a nekako izgledju ok na meni u toj kombinaciji. Mislim juce sam shetala majicu kupljenu na koncertu koja ima otvorena ledja i sumanut print nekog jareta koje izgleda kao da se vec nalazi na mesarskoj kuki (a pritom i dalje izgleda drazesno), fenomenalnu vintage jaknu od prevrnute koze iz '70 sa sve siljatom kragnom, uzane bootcut farmerke i cipele za flamenko (s tim da valjda jos niko nije izvalio da su to cipele za flamenko, osim onih kojima sam rekla), jos sve to uz ovaj moj polu mullet... mogla sam as well umesto jakne da obucem jedan sivi sako koji je totalno Margaret Tacer :roflmao: ili crne patike... U sustini kozumiram sve, osim patika koje vriste da su namenjene nekom sportu (izuzev ako su na fazon kopacki i u nekoj tamnoj boji) i trenerki, ne nosim boju sezone, osim ako me ukaci u nekom sitnom detalju, ne nosim bordo (jer ne podnosim) i teget (jer tesko razlikujem od crne ako nisam na dnevnom svetlu), ne volim duboke pantalone (onda mi dupe od pantalona zvrji prazno) ni one fejk stvari (tipa majica sa ogromnim prada natpisom, izradjena negde u Turskoj, fake louis voitton torbe i slican gnjus), gnusam se teranove i svega sto vidim na ljudima na ulici u vise od 3 primerka, u sustini lozim se na vintage stvari, a odevni predmeti koji su u vise od 2 boje mogu da me zaobidju... otprilike tako nesto, pa ko shvati - razumece.
Korisnikov avatar
By zboO
ueeehhh...kombinujem, plavu,plavu,plavu, i plavu sa plavom :lol: :lol: uz obavezan dodatak bele boje jel te?? BLUE rules.....ah, ja nosim sve (sto imam :wink: ) ne biram nesto mnogo, mada imam i bez i maslinasto zelene stvari koje su cool kada se spoje....volim sporstku garderobu...sada je leto, tako da su mi nezaobilazne 3/4 pantalonice....svih boja....mada najvise volem BELE one su uvek IN i sa njima moze sve da se iskombinuje. Majce, bilo ka'ke svih boja i svih dimenzija....zavisno od situacije, za svaki dan moze i shira obicna majchica...za vecernji izlazak ipak malo kraca i uza (boja opet ne bitna), pa dupe neka se vidi, ko ga shisha :wink:

ps. ne volim "otkachene" detalje, nerviraju me (na meni, naravno)!
Korisnikov avatar
By EYA
apa drapa... kod mene to nista veze s vezom nema... obucem sta mi je na dohvat ruke kad ustanem, i to pod uslovom da sam spavala gola... jer ako sam spavala obucena, krenucu u novi dan u tom istom... sve u svemu: samo da je komotno !
Korisnikov avatar
By Oziris
Kako kad, i kako gde :) Volim elegantnu garderobu kad izlazim, a inace sam u sportskom fazonu u toku dana.
Korisnikov avatar
By djo
fensi štreberski ( :smeh: )
sa po kojom narukvicom od šljokica
By Gost
Originally posted by bojandjo

Ne bih se složio :)
Štreberska ti je samo taška......ostalo je, po meni, sportski :D
Narukvicu nisam primetio :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Frizura - trajna, sto trajnija
Oblacenje - moderno, sto modernije
:klavir:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by K
Originally posted by bojandjo

Ne bih se složio :)
Štreberska ti je samo taška......ostalo je, po meni, sportski :D
Narukvicu nisam primetio :)
pa i taška se ra?una (pogotovo u situacijama kada je ve?a od mene :smeh: )

a narukvice, samo u spec prilikama :merlinka:
Korisnikov avatar
By tramp
menjam stil svake sezone nekako mi dosadi nakon par meseci tako da sam ovog proleca bila u nekoj militantnoj dyke fazi ali nesto me ovo leto vuce na vrlo femi stil a do zime videcemo
volim da se iznenadim :gatara:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by reveal
volite li siroke pantalone, ili one uze koje ocrtavaju bajno dupe? :wink:
Te druge.

"Sa onakvim dupetom, kvalifikacije ostalih kandidata bile su nebitne. Drago mi je da ga imamo pored svih onih umetnickih remek-dela!"
(Francois Delacroix, direktor Luvra, o postavljenju Marsa za glavnog kustosa muzeja)

http://www.virtualtourist.com/travel/Eu ... -BR-3.html
Korisnikov avatar
By face2face
samo jednostavno. sto jednostavnije. tako i sa telom. nema opterecenja shishkama i sotalim glupostima. smooth do kraja!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
uglavnom sam sreðen, mada povremeno sebi dozvolim ležerna popodneva. stil zavisi od prilike za koju se spremam, fancy sam za neke velike partije i sli?ne happeninge, a ina?e gotovo uvek urbana kombinacija, brand name kombinovan sa ode?om iz depoa, nešto staro, a nešto novo i tako dalje. od detalja, nakit je obavezan, prsten takoðe, a povremeno i neki ka?ket. naravno, torba (poštarka) se podrazumeva...
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by face2face
samo jednostavno. sto jednostavnije. tako i sa telom. nema opterecenja shishkama i sotalim glupostima. smooth do kraja!
hehe, ovo mi se sviða :up:
By Thomas
Ganc ajnfah, elegantno (i) sportski.
Josh uvek vishe volim komotniji Ti-šrt nego I-šrt uglavnom teget ili tamno crvene boje cistih linija bez suvishnih napisa i slicica, osim ako nije rec o suvenir majicama. Moze sa kragnom ili bez. Volim i one koshulje sa kratkim rukavima uglavno svetlijih boja. Bash sam uzeo na buvljaku na Novom Beogradu neku belu koshulju od lana i pamuka. Ne patim od marke, pa se u mom ormaru nalaze stvari i sa pijace i iz butika. Kupujem to shto mi je lepo i shto mi se svidja. Gledam da bude dosta kvalitetno i da se ne raspadne posle dva tri pranja.
Onda nosim svetle (besh ili bele) 3/4; pantalone bez kajisha, koje mi komotno vise na kukovima. Ne preshiroke i ne preuzane, nego knap - naravno) Ispod nosim tight bokserice raznih boja, najvishe sive i teget.
Obuven sam u ne previshe zatvorene sandale sa dva pojasa preko narta i jednog iznad pete.
Obavezna poshtarska tashnica (od kineza-naravski) za mobilni, novcanik, cvikere, kljuceve i slicno...
Ne nosim sat, no prostu narukvicu od nekog crnog kanapa vezanu u cvoreve, koju sam dobio od nekog druga...
Oko vrata mi visi drveni krstic, kog sam takodje dobio za srecu...
Ne patim ni od modnih trendova, pa tako nosim stvari u kojima se osecam komotno i slobodno... E sad, dal je neka stvar koju nosim u modi ili ne me uopshte ne zanima i ne tangira... Isto tako me zabole, shta ce neko da kaze, kako sam obucen... kao i svi ostali - pa normalno.
kuliram...
Korisnikov avatar
By HARP
Ja svaki dan menjam stilove.Kada mi dosadi jedan ja menjam...
Možete me videti u izdanju od trenerica,preko šorceva i majci do košulje i skockanog fazona,a ponekada farmerice u kojima pošteno dupe najbolje izgleda i bodi majca koja ocrtava miši?e i bezbroj kombinacija...
Obi?no imam neobavezni stil farmerice,patike majca ili kratke pantalone ili šorc ako je mnogo vru?e...
p.s.Posebno obra?am pažnju na donje rublje,ako je ok i ja se ose?am udobno.Volim ih u mastilo svetloj boji.Mada ih imam u svim plavim nijansama...
By argentum_inf
sta dohvatim..da budem jasna-za suknjice i stiklice se ne hvatam..a boje?plava,crna..
Korisnikov avatar
By Oziris
Za suknjice se ne hvatam, ali za duge suknje itekako... I za stiklice se Boga mi uhvatim :) Mada, u poslednje vreme me je nesto uhvatila sportska faza: sportske pantalone, majice kratkih i dugih rukava, patike...A nesto me uhvatila i neka lenjost sto se sminkanja tice... E sad, sto se boja tice, tu zaista pazim sta kombinujem, i ne volim bas sve boje da vidim na sebi... Mada, uglavnom sam u crnom, uz poneku ponekad zalutalu pastelnu boju :) Izgleda da ipak nisam bas toliko "devojcicasta"... ( namenjeno osobi koja me je okarakterisala kao takvu ;) )
Korisnikov avatar
By Zemunac
Uvek sportski - trenerke, patike, majice, a uvece kad negde izlazim to postane neki blagi fenseraj koji vuce na sportsko oblacenje, recimo neka sportska elegancija.... :smeh:
Korisnikov avatar
By rothmans
zavisi od raspolozenja
mada,neobavezno,mrzi me da se skockavam
sta mi padne pod ruku
uglavnom crno i jos po koja boja
By Çâðê_DUP
Moj stil podrazumeva: uklopljene boje,
odecu koja mi se dopada kako mi stoji,
(i koja je ispeglana), obucu izabranu
prema odeci; i na kraju, sve to
izabrano u odnosu na to sta cu raditi/
gde cu biti.
Sve ovo, ako je zima, dobija i jos jedan
bitan uslov- ta odeca treba da bude
dovoljno topla. Sto se nikada ne desi.
Damn.
Korisnikov avatar
By Nestao
Originally posted by Johnny Rocket
Casual, opusteno, nefensi.
me too
By amnesia_
kad je leto, najvise volim da se skroz ubacim u belo ili udarim neki haj kontrast, pa jos onako potamnela ahmbrrr :lol: , ali avaj, evo tuzne nam jeseni i valja cuvati belo od flekanja! ove sezone londonski fazon :love: ! tvid, karirano, stofovi... gledacu jos da nabacim cizme za jahanje i neko sheshirce pride :vogue: :fuck:
Korisnikov avatar
By mrle
Originally posted by amnesia
ove sezone londonski fazon :love: ! tvid, karirano, stofovi... gledacu jos da nabacim cizme za jahanje i neko sheshirce pride :vogue: :fuck:
Sjajno :) I ja sam tu negde pri Londonu... sa skotskim suknjicama :D
Korisnikov avatar
By Gothrose
Suknje/haljine-(pre)dugachke ili do oko kolena-uske...
Pantalone-uske,eventualno mogu malo da se shire od kolena na dole,jedne military crne...
Majice-uske,dugachki rukavi po mogucjnosti;rolke-uske;koshuljice obozavam-uske i strukirane...
Cipele,chizme,chizmice(shtikle) ili cokule...
Kozni (pre)dugachki mantil sa ruskom kragnom u fetish fazonu a la Matrix
Bundica(veshtachko krzno),(pre)dugachki kaput sa krznenim okovratnikom,letnji rupichasti mantil do zemlje,kozne jakne...
Marame,kapice,crne naochare,nakit obavezan(o njemu pisala na toj temi)...
Velika tashna ili mala torbica u koju jedva uguram shta mi treba...
Materijali-po mogucjnosti saten ili sl.,chipka tj. neshto rupichasto...
Boja-crna,crna,crna ili u kombinacijom sa bordo ili redje sivom...
Valjda je to to... :alexis:
A koji je to style :misli: ...moj -neki to zovu 'gothic'...ja ne volim kategorizacije...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Johnny Rocket
Casual, opusteno, nefensi.
tako nekako :)
mada ja za sebe kazem da nemam stila :D :surfer:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by amnesia
tvid
not a big fan... :nono:

mada moja keva moze da se pohvali sa kolekcijom :lol:
By Catwoman
Suknjicice, bluzicice, majcice...uvek zenstvena i uvek u trendu.
Mada, stil odevanja je najmanje bitan - ako je zena sexy, ona ce to biti i u najobicnijoj odeci. Bas kao sto su sada u trendu tehnoseksualci - 'dobri' i u elegantnom odelu i dok leze ispod auta i popravljaju ga. :tumble:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!