Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Goran Smith
Da li vam je netko pretio da ?e raci va?im roditeljima, str8 prijateljima koji ne znaju da ste gay; :djavo: da ste gay?

Kako se poneti u toj situaciji?
Korisnikov avatar
By *deni*
Uf, vise puta se to desilo.
No, ja sam mojim roditeljima objasnio da ce, zbog prirode mog posla, uvek biti provokacija i savetovao im da se zbog toga ne uznemiravaju.
Poslednji put se javila devojka, po profesiji sminkerka, kod koje sam svojevremeno stanovao ( i od koje sam pobegao glavom bez obzira posle mesec dana ) i rekla mojoj mami u slusalicu: "Vas sin je homoseksualac."
Moja mudra i legendarna mama joj je odmah prepoznala glas i mirno rekla : "Znam, a i to nije nikakvo cudo, kada su danasnje devojke takve kao ti."
E, zbog tog poentiranja, vodio sam mamu na pizzu i promenio joj boju kose.
Korisnikov avatar
By KiWi
Pretila mi jedna tetka .. nisam se obazirao, jer osim mog broja mobilnog ne zna ništa drugo o meni ... nema ko razloga da mi preti
Korisnikov avatar
By mirth
Da, desilo mi se jednom.

Ali nije to problem spreciti. Naravno, na pretnje odgovaras pretnjama.
A ja umem da ukljucim mastu i smislim hiljadu nacina kako da zapretim nekom da mu ni na kraj pameti ne padne da to i uradi.
Dakle, ako ti meni to i to, ja cu tebi to, i to, i to, i to, i to, i jos plus TO, pa ti sad vidi hoces li da se kacis sa mnom!

Sta da vam kazem, opasna sam kad se naljutim... k'o namrgodjeni leptir... :smeh:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nije mi frka, jer svi moji roditelji znaju :smilegrin: , a str8 društvo (rodbinu) koje ne zna ja retko viðam, a i prili?no lako u?utkam. oni ionako ništa ne razumeju moj "lifestyle", pa se ni ne upuštaju u rasprave o kojima nemaju pojma. ina?e, i u tom str8 društvu ima gay friendly osoba, tako da i ovi homofobi?ni nemaju baš neku potporu.

a, da, desilo mi se (i dalje mi se dešava) da mi jedna tetka (ex b/f :no: ) i dalje preti telefonom na gorepomenute teme...
Korisnikov avatar
By Savitar
niko mi dosad nije pretio, jer svi koji znaju za mene, znaju i da ja imam dovoljno "kompromitujuceg" materijala o njima.:piski:
Korisnikov avatar
By Nestao
Originally posted by swen_bg
Moze da proba pa da ga zakljucam u podrum. :nunchake:
:smilegrin:
Korisnikov avatar
By HARP
Pokušali su skoro ne?astivi ljudi.Ali ništa.
To samo može da uradi neka pi?ka,da izvinete na izrazu.Mislim pi?ka u duši.Hahaha!!!
Ako neko tako želi da me uništi vara se,a ako ho?e nešto ja sam uvek spreman direktno da se obra?unam sa istim.
Takvom treba isprati mozak...:lukavi:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
uh zabole me kita, pa neka kazu, bar ce me poshtedeti tezeg posla, dok s druge strane moji su nauchili da svi prichaju lazi o meni, od toga da lizem pi``e matorim babama za kesh, pa do toga da dilujem, a neki su ishli toliko daleko da su prichali da sam iskasapio jednog tipa na spavanju i ukrao mu bubreg.... mislim stvarno, gde bwe bubreg...srce je bilo u pitanju :vestica:
tako ako im neko dodje s prichom da sam gay, samo ce se nasmejati...
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by mirth
A ja umem da ukljucim mastu i smislim hiljadu nacina kako da zapretim nekom da mu ni na kraj pameti ne padne da to i uradi.
Dakle, ako ti meni to i to, ja cu tebi to, i to, i to, i to, i to, i jos plus TO, pa ti sad vidi hoces li da se kacis sa mnom!

Sta da vam kazem, opasna sam kad se naljutim... k'o namrgodjeni leptir... :smeh:
:right: Ovo ko da sam ja napisao.
Mada dve osobe su mi kroz rekle da znaju moju adresu pa ce doci u posetu. Da nisam znao da je shala rekao bih: Samo napred, pazite surov je ovo kraj, a i groblje je blizu. :sekirica:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Meni još nitko nije pretio, a i ne se brinuo za to .... jedino jedna osoba ne sme znati da sam gay, a do te osobe je jakooooooo teško do?i :D

Jedinih pretnji se bojim da netko ne kaže mojoj mami da sa str8 ...:sladoled:
Korisnikov avatar
By reveal
pih... mogu da prete koliko god hoce... moji vec znaju...

a i da ne znaju, hm... manje posla za mene... :sesir:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Eh... kamo srece... bar bi mi ucinili uslugu...
Korisnikov avatar
By gaylove
Pai, pretnje su jedno, a realnost drugacija. Ipak se cuvaj, znam slucaj decka koji je propatio.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
znam i ja slu?aj de?ka koji nije. i šta sada?
Korisnikov avatar
By reveal
ovaj, deco... sto se svadjate?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Iju, pa sta je sa ovima mojima ovde: oni ne prete, oni odu i kazu. Kod prvog, drugog, treceg.... n-tog.
Jedna devojka mi je pretila da ce reci ako joj ne napisem prevod iz engleskog
:lol: :lol: :lol: :wtf: :lol: :happysmoke: :volinevoli:
Na isti prevod dobila je keca. :volinevoli: :volinevoli: :volinevoli: :volinevoli:Tralalalala...
By Swanheart
Originally posted by the1whowished
Na isti prevod dobila je keca. :volinevoli: :volinevoli: :volinevoli: :volinevoli:Tralalalala...
:smeh: Ovo je primer ``kad si baksuz, bar budi do kraja``
Korisnikov avatar
By bigirl
Nisam verovala da ?e mi pretiti, ali jeste. Malopre. :drama:
Korisnikov avatar
By m..
Jok, tj. jeste ortak, iz zezanja. Bolje da nikom ne padne na pamet, volim kad sm surova.:elektro:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa sad nisam imao prilike, da se nadjem u takvoj situaciji da mi neko "preti" na taj nacin....
Ono i da jeste, ne uzbudjujem se mnogo, ionako mu niko ne bi poverovao.....:smeh:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Originally posted by Savitar
niko mi dosad nije pretio, jer svi koji znaju za mene, znaju i da ja imam dovoljno "kompromitujuceg" materijala o njima. :piski:
:mag: :bye:
saznali su neki na lokalnom forumu, nema pretnji, samo vidit ?emo se :turban:
kako je grad podjeljen a licimjera previše, imam par ljudi na umu iz negay svijeta, nekih nacionalista itd...:perezube:
Korisnikov avatar
By Marvin
Skoro da se desilo.
Ali ja sam jako osvetoljubiv.
I pomalo zajebat igra? kad do toga doðe.
Kažu ljudi i opasan.
Pa kome se grudva imam ja uvek sa ?im da uzvratim.
I fizi?ki, naravno ako trebuje.
A ako nekom kažem da ?u ga pratiti i na kraj sveta da mu vratim to i mislim. Baš do kraja.
Samo, kad ja vra?am to mora biti bar dva puta ja?e.
By fazza
Bash bih voleo da vidim nekoga da mi zapreti, jedva chekam.
Skratio bi mi barem muke ako nishta drugo! :lol:

Nisam imao pretnje te vrste, niti je neko imao razloga da mi ih
uputi.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Pretnje da ce me autovati? Pih! Za mene je svako znao da nisam stereotipicni hetero man, a nikada nisu mogli da dokuce sta jesam jer nisam nikada ni dao dokaz da sam gej.
E, upravo cilj gej oslobodjenja je da nikada ne strepimo o ovakvim glupostima! Have no fucking fear! Strah nam je najveci neprijatelj, ako dozvolimo da taj strah zavlada nama!:mjuza:
Korisnikov avatar
By tramp
hehe nije mi niko pretio a da zapreti odmah bi im rekla da posalju doticne na moj sajt sa svim poterbnim informacijama
mada sam recimo tati rekla bas zbog toga sto nisam htela da mu neko drugi kaze ili da njemu prete mojim "otkrivanjem" pa ono da zna da sam "otkrivena" :alexis:
sad nesto zamisljam kako bi to izgledalo da mi neko zapreti bas bi me nasmejalo jer ne znam kome bi jos mogli reci a da ne zna
Korisnikov avatar
By O b o z a v a m T e !
Originally posted by Goraan
Da li vam je netko pretio da ?e raci vašim roditeljima, str8 prijateljima koji ne znaju da ste gay; :djavo: da ste gay?

Kako se poneti u toj situaciji?

oh, daaaaaaaa...

Kakav uzitak:)

smao jednom sam se zaista naljutio jer taj neTko nije rekao kako treba ( hrvatski pleonazmi ) pa sam morao da se setim koje sve prijatelje imam i kojim se vestinama treba pobrinuti za to blebetanje...dakle samo jednom sam se posluzio NASILJEM koje prezirem...jer je rekao stvari koje nisu ni na mestu niti su istinite. Imao sam svega 17 g. i mnogo brzo sam se ljutio na neke nepravedne postupke...dok nisam naucio:)

danas to moze svako da uradi kako god zeli...samo nek izvoli...sad imam puno vise prijatelja, neki uzivaju da premlacuju, neki da odvlace u sumicu, neki to urade u drugoj drzavi a neki jednostavno to urade i da im ne trazim.

vratiti milo-za-drago, je dosadno...ko hoce da prica, dva put vise ce patiti.

:jerry: :jerry: :jerry: :jerry: :jerry: :jerry: :jerry: :jerry: :jerry: :jerry: :jerry:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by the1whowished
Iju, pa sta je sa ovima mojima ovde: oni ne prete, oni odu i kazu. Kod prvog, drugog, treceg.... n-tog.
:smeh:
Korisnikov avatar
By HAL 9000
Za sada nije bilo ni pokusaja i ne verujem da ce biti, jer se i ne druzim sa ljudima koji bi tako nesto mogli napraviti. A ako se kojim slucajem i dogodi onda... :) imam i ja sta da kazem :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!