Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by Mr.JaDa, to je vrlo zanimljiva cinjenica. Da je nikotin jaci otrov od cijanida. Naime, u cigaretama ima malo nikotina, ali se on u organizmu nakuplja, sa sve ostalim stetnim materijama iz cigareta.
Ahm, 3 kapi nikotina brze bi ubile coveka od 3 kapi cijanida![]()
Originally posted by Visas MarrHm... dobar deo nikotina i ostalih materija iz cigareta ode u dim... Da se cela koli?ina nikotina iz cigarete unese u organizam verujem da bi par paklica bila smrtonosna doza... I ja sam ?uo daaaavno o tome da je par kapljica sasvim dovoljna doza za smrt...Originally posted by Mr.JaDa, to je vrlo zanimljiva cinjenica. Da je nikotin jaci otrov od cijanida. Naime, u cigaretama ima malo nikotina, ali se on u organizmu nakuplja, sa sve ostalim stetnim materijama iz cigareta.
Ahm, 3 kapi nikotina brze bi ubile coveka od 3 kapi cijanida![]()
Originally posted by MarsŽiva istina! Ništa ne zasmrdi kao upaljena cigareta u prostoriji gde se do tad nije pušilo, ili kao što re?e u autobusu (zato nikad ne sedim napred, jer voza?i po defaultu puše dok voze).
Zanimljivo, ja teze podnosim manje kolicina dima nego vece.
Prva cigareta prosto unisti prostor u kome se nije do tada pusilo.
A najgore je u autobusu kad neki idiot zapali.
Originally posted by MarsEt pourquoi Vivaldi, kad sam to JA rekla
@Vivaldi: Bio tamo, ali se ne secam da se ne pusi. U svakom slucaju fantasticna cinjenica, da se ne ubijaju oni mirisi od cajeva.
Originally posted by kiss addictJa ne znam o cemu pricas.
Et pourquoi Vivaldi, kad sam to JA rekla![]()
![]()
Originally posted by StripiMoj je savet samo ne praviti gresku tipa: Rodjendan mi je, samo cu tog dana.. Ili nova godina. Ili koncert Diane Krall. Ili nesto.
Prestao sam 1.1. ove godine![]()
To mi je najduži prestanak do sada.
Nadam se ?e se održi tako![]()
Originally posted by fazzarazumem te u potpunosti:potapsava::gric:
Ne pushim, ponekad u drushtvu iz zajebancije povuchem par dimova i to je sve.
U sobi mi je na vratima zalepljena nalepnica na kojoj pishe: "Hvala Vam shto
ne pushite", ali pushachi jednostavno ne obracaju paznju na to, tako da nemam
nikakve vajde od toga.Najgore mi je kad mi neko zapushi sobu dimom, i
onda treba da spavam u njoj. Nishta gore... Kad se probudim imam osecaj
da su mi duvan nabijali na nos i da su prestali kad vishe nije moglo da stane.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!