Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Goran Smith
:nerd: Kada po?injete da u?ite za te ispite?
Koliko dugo vam treba da nau?ite neki ispit koji pre niste u?ili ili neki ispit na kojem ste ve? pali (pa imate nešto u glavi od prethodnog ispita, valjda)?

...i koliko prijavljujete ispita za sep/okt?

:cita:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Neeeka neko skine ovu temuuuuuuuuu! :sekirica:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Originally posted by Mr.Ja
Neeeka neko skine ovu temuuuuuuuuu! :sekirica:

:deda: Slazem se!

Brisite!!
Depresija :skorpija:
Korisnikov avatar
By Draco
Da, stvarno, tek je jul a ti mi vec huskas savest... Ccc...
Btw, danas sam saznala da je sutra poslednji dan da se kod mene na fuxu prijave ispiti.. :doh:

:kiss: 4 greenwich
Korisnikov avatar
By Draco
Ontopic:

Prijavicu bar 5,6 komada. Tako mi i treba kad nisam ni na jedan izasla u junu II.. :deda:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Draco
Ontopic:

Prijavicu bar 5,6 komada. Tako mi i treba kad nisam ni na jedan izasla u junu II.. :deda:
auu jado :) I bila si na adi celu noc i dobar deo jutra :D bytw cela moja godina ima 6 ispita :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa prijavicu od 2 - 4 zavisi sta uradim u junskom...
inache kao svaka pametnica, glavne ispite sam ostavio za septembar i zato cu celo leto biti u bg!
bravo ja !!
Korisnikov avatar
By nEne
uh, ja treba da dam 3 ispita u septembru (i/ili oktobru) za uslov -- trebao bih vec polako da pocnem da cituckam, znaci u julu sigurno pocinjem!!:iskusenje:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja imam jos jedan, jedini, a veliki kao Sar-planina.
Nadam se da cu "sutra" poceti sa ozbiljnim pripremama za septembar.:yes:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Ostala su tri:

Praktichan rad, Praksa i josh jedan rad.
Posle toga Diplomski

:usamljen:
Korisnikov avatar
By greenwich
:nerd:

ja pocela danas...damn! 5 strana za ceo dan!?
vidim, nesto mi ne ide, a onda shvatim da je Ponedeljak!
pa da... :cigareta:
nikad, ali Niiikad, mi nije uspelo pocinjanje bilo cega na taj mrski dan u nedelji...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Super Mario
Ostala su tri:

Posle toga Diplomski

cuti i budi srecan. ja toliko imam u indexu, 3 down, 41 to go... pa ti vidi :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Super Mario
Ostala su tri:

Posle toga Diplomski

Hajde onda, macika, malo se stisni, pa da se to po ubrzanom postupku regulise.
Shto manje lutanja, vishe znanja gutanja:yes: :snob: :deda:
By Ахасвер
Prijavljujem jedan. Poslednji. I diplomski uz njega.
Pošto je to poslednji voz - neka mi je Bog na pomo?i.
Da mi je ova pamet bila na kraju srednje, otiš'o bih u ?obane.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ma leto je za odmor a ne za u?enje.

Jedino što sam oduvek mrzeo je što to onda zna?i da ispite treba dati u junu a to opet podrazumeva da se u?i na prole?e. A prole?e je za uživanje a ne za u?enje.

Zima, kao što svi znamo, nije ni za šta, a ponajmanje za u?enje, i treba je dekretom izbrisati iz kalendara. A u jesen pada kiša tako da ni ona nije za u?enje.

Tako da ne znam šta da ti kažem.

:sladoled:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
jedan ili dva, zavisi od rezultata današnjeg rada. za pripreme odvojen avgust, tj. bi?e dovoljno dve nedelje po ispitu. go FTN!
Korisnikov avatar
By Goran Smith
ah, sada ja da kažem :D

2 ili 3 + II kolokvijum iz Engliš (to je lako)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Goraan
:nerd: Kada po?injete da u?ite za te ispite?
Koliko dugo vam treba da nau?ite neki ispit koji pre niste u?ili ili neki ispit na kojem ste ve? pali (pa imate nešto u glavi od prethodnog ispita, valjda)?
...i koliko prijavljujete ispita za sep/okt?
Kod mene je to davno prošlo vreme...
po?injao sam u maju mesecu (?im nam popuste obaveze u fakultetskoj zgradi), vrlo naivno veruju?i da ?u uspeti da ih spremim za junski/julski rok...
dragi moji, bez dva-tri meseca udarni?kog rada (od jutra do sutra) srednje veliki ispiti se na biologiji ne polažu...
za velike ispite treba nekoliko meseci (ki?menjaci, biohemija)...
"nešto u glavi" na biologiji nije dovoljno... vrlo ?esto u glavi nemaš dovoljno memorijskog prostora da ubaciš sve podatke koje traže da znaš... naro?ito iz ovih velikih ispita...
mali mogu i za petnaestak dana, jedino što u istim tim rokovima treba da položiš i ove velike, pa onda ipak moraš ranije da kreneš...
naravno, prijavljuju se SVI ispiti koje teoretski možeš da polažeš, tj. svi za koje imaš uslov, i to i za septembarski i za oktobarski rok...
niko se ne?e ljutiti ako si položio ispit u septembru pa ti ime piše na spisku za oktobar... a i da se ljute šta ti mogu...
isto tako izlaziš na sve ispite u svakom roku, pa kad ubodeš pitanja... ništa se ne brini, ista pitanja se ponavljaju iz nekoliko predmeta, ne?eš ostati uskra?en znanja... jedan moj kolega je iz tri ili ?etiri predmeta odgovarao potpuno ista pitanja, pa ti vidi...

ali to naravno zavisi od fakulteta... kada je jedan veterinar ?uo koliko kolokvijuma, pismenih i usmenih mi moramo da položimo za predmete koji se isto zovu kao na veterini, mislio je da ga zezamo ili da nas nije razumeo pošto ne zna dobro jezik (bio je Madjar iz Subotice)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by jukie
po?injao sam u maju mesecu (?im nam popuste obaveze u fakultetskoj zgradi), vrlo naivno veruju?i da ?u uspeti da ih spremim za junski/julski rok...
dragi moji, bez dva-tri meseca udarni?kog rada (od jutra do sutra) srednje veliki ispiti se na biologiji ne polažu...
Ovo je hiperbola, bar sto se mene tice... nek prilicno obimne stvari tipa morfologija biljaka (i extremno dosadne) uspevala sam da spremim za dvadesetak dana, za solidnu osmicu.
za velike ispite treba nekoliko meseci (ki?menjaci, biohemija)...
QQ meni! Pa ja treba da spremam biohemiju i da pocnem da izlazim na istu u septembru....sto bi znacilo, prvi put izlazim na ispit tad, a kad cu je poloziti...eh...

"nešto u glavi" na biologiji nije dovoljno... vrlo ?esto u glavi nemaš dovoljno memorijskog prostora da ubaciš sve podatke koje traže da znaš... naro?ito iz ovih velikih ispita...
Mene cesce napate ispiti tipa pedagogija ili psihologija, gde ne umem da uhvatim ni pocetak ni kraj, i sve mi lici jedno na drugo. Za velike ispite tipa sistematika (nebitno cega) imam princip da ucim osnovne stvari, i razlike medju grupama. Pokazalo se kao vrlo efikasno, mada tako ne pucam na visoke ocene.

naravno, prijavljuju se SVI ispiti koje teoretski možeš da polažeš, tj. svi za koje imaš uslov, i to i za septembarski i za oktobarski rok...
niko se ne?e ljutiti ako si položio ispit u septembru pa ti ime piše na spisku za oktobar... a i da se ljute šta ti mogu...
isto tako izlaziš na sve ispite u svakom roku, pa kad ubodeš pitanja... ništa se ne brini, ista pitanja se ponavljaju iz nekoliko predmeta, ne?eš ostati uskra?en znanja... jedan moj kolega je iz tri ili ?etiri predmeta odgovarao potpuno ista pitanja, pa ti vidi...
Potpisujem...To i sama radim, i na srecu, ako ne uspes ili neces da izadjes na ispit, ne racuna ti se kao "pokusaj", posto posle treceg padanja moras da snosis troskove ispita, odnosno da uplatis nekih 400 din, mada jos nisam cula da su nekome zbog toga pravili frku. Dobra je taktika doci da slusas ispit, pohvatas kombinacije pitanja (kad uzmes u obzir sve moguce kombinacije, dodje isto kao i da ucis celu knjigu, no....) cujes sta ljudi pricaju, koja potpitanja profesor moze da ti postavi.

Ja imam jos dva ispita, prijavljujem ih za septembar a pocinjem da ucim cim se vratim sa mora, tj. od 20 jula. Jedan sam zveknula u junskom i bas sam popizd zbog toga, sad ce valjda biti bolje, a za drugi jos nemam ni potrebnu literaturu.
Ove godine se ne stresiram, vec imam uslov, a u sept i okt sebi olaksavam zivot.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ucenje, ucenje...

Nista od leta. Al da cu da pocistim sve, hocu.
Novi-stari ja.
:teg:

Krece se sada, mora se.
Korisnikov avatar
By jukie
Ne-ne-ne, Visas Marr, ti si na Novosadskom Unezveritetu, ovo važi za Beogradski... ina?e sam ?uo mnogo lepih re?i o novosadskom, dobra organizacija, iole ljubazni ljudi... "Novosadjani" su se tako zgražavali kad sam im pri?ao kako je kod nas... rekli su da dolaze u iskušenje da mi ne veruju (kako je ovde loše) ali da su im i drugi odavde pri?ali isto....

Ne znam da li radite morfologiju biljaka po našoj knjizi, ali kod nas je ja svrstavam u one najlakše ispite... knjiga jeste lepe debljine, ali se sve razume šta piše u njoj...

Joj, pedagogija i psihologija... mi smo imali fotokopiju fotokopijine fotokopije neke knjige i fotokopiju fotokopijine fotokopije nekih beleški sa predavanja... onda tamo piše nešto što logi?ki znaš ODUVEK pa ti iza toga piše ko je to "otkrio"... Ili piše da je neki Rus imao istraživanje da su deca od 6 godina umela da razlikuju glavne grupe životinja kada su im objašnjeni kriterijumi, kao da je to neko ?udesno ?udo... tada sam tek shvatio koliki sam genije... ja sam to umeo i bez ruskog nau?nika...

kod nas je gadna i filoSofija... ne znam kako je kod vas...

što se ti?e kombinacija, naši profesori su umeli da napišu pitanja na papiri?e raznih boja, pa izvla?iš jedan plavi, jedan crveni i jedan žuti... ili baš zvani?no odrede da idu pitanja 1,26,51 pa 2,27,52 itd. Ali uvek je dobro slušati ispite, ?ak i one za koje ti ne pada na pamet da uskoro polažeš... psihološki se pripremiš (a ako imaš više od jednog profesora po predmetu, znaš i kod koga da polažeš)
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Meni josh nije zavrshen julski rok, a o septembru i oktobru sad ne razmishljam.
Originally posted by jukie

kod nas je gadna i filoSofija... ne znam kako je kod vas...
Da, to je ubedljivo najodvratniji ispit na bioloshkom faksu. Radije bi ponovo odgovarao sve sistematike i biohemiju nego se ponovo susreo sa Puletom.

....što se ti?e kombinacija, naši profesori su umeli da napišu pitanja na papiri?e raznih boja, pa izvla?iš jedan plavi, jedan crveni i jedan žuti...
Zanimljivo je da bash ispit iz genetike sluzi kao test za utvrdjivanje uchestalosti daltonizma kod studentske populacije. Ispred sebe vidish gomilu crvenih, plavih i zelenih papirica, pa se studenti koji ne razlikuju boje obichno zeznu kad izvlache pitanja
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Mr.Ja
Originally posted by Draco
Ontopic:

auu jado :) I bila si na adi celu noc i dobar deo jutra :D bytw cela moja godina ima 6 ispita :)
P' da! :cool2: :smilegrin: Naravno da sam bila na Adi, nije kao da bih ucila da sam bila kod kuce... :)

Meni jedna godina ima tipa 12 ispita.. nisam sigurna <toliko o tome koliko se bavim faxom>, +/- 2...

I takooooooooo... :D
Korisnikov avatar
By iJazz
Jedno 5-6... Možda 7... Vide?u šta sam uradio na ovim ispitima u junu, pa ?u možda neki poništiti :shrug: .

Po?inem oko 13, 14. jula :) ...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Nocturnal
@jukie: Mislim da preterujes i da je stanje bitno drugacije od onoga kada si ti studirao.
:bye:
NOX
Pa nadam se, to je bilo u vreme Slobe Bobe... ako se ništa nije promenilo, džaba nam sve
Korisnikov avatar
By bigirl
S obzirom da sam sjebala sve što sam mogla sad u junu i julu... Ostaje mi CEO avgust da štrebam za septembar i oktobar. Koliko ispita ima... ne znam ni sama. Na jednom faxu 3 i po (ova polovina još nije rešena, ispit je sutra, ali... jbg... kontam da ?u i to da sjebem), a na drugom... 5 valjda. Uuuuh.
Korisnikov avatar
By IriS
Pa, dok sam studirala... bila sam 1/2vredna1/2, pa sam stalno ono što mogu da položim u junskom roku, odlagala za septembar... svaki dan tokom leta u?ila po malo, i sve uspevala da stignem. Stvar je samo u dobroj organizaciji i mirnoj glavi, a uz sve to veoma pozitivnom razmišljanju, jerbo, bez vere u sebe, ništa se ne može uraditi!

Pozdrav svim vrednim studentima :kiss: Držim vam fige za predstoje?e muke!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Dva ispita, sam prijavio za sep, i josh jedan za oktobarski i onda cu napokon dati uslov. Za junski rok, nisam ni prijavio ispite, neshto mi se nije ishlo do fax-a.
A da li cu poloziti, to zavisi od toga da li cu ustati da odem na polaganje.
/me je very lazy ovih days
Korisnikov avatar
By Escobar
Pochinjem u ponedeljak! Majke mi! :odrasti: :alikako:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!