Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imam neki sedmostepeni program vežbanja yoge, svaki stepen traje tri meseca, a program uklju?uje vežbe tela, disanja i meditaciju. jedino ne kontam koja je "preporu?ena koli?ina" vežbanja. pretpostavljam svaki put kad mi prija, doduše mene je nekad užasno teško naterati na bilo šta što ima redovan tempo, pa otuda sve batalim posle max 3 nedelje.

okej, vežba li neko ovde yogu, pilates ili nešto sli?no? koliko ?esto i koliko dugo? samostalno ili na grupnim treninzima? pišite...

i, da, kad bolje razmislim možda je ovo pre tema za sport & fitness, pa molim nadležne da je prebace...
Korisnikov avatar
By jukie
Ja imam negde na kompu slike step-by-step kako se rade pilates vežbe, oka?io je neki forumaš pre par godina...
neke od onih vežbi ne mogu da uradim jer ne mogu toliko da se savijem... ubiše me ugljeni hidrati koji mi se lepe na stomak...
a baš sam razmišljao da pogledam opet te slike i da pokušam da uradim bar neke vežbe, vreme mi je da krenem opet da mršavim.
By Çâðê_DUP
Ja se ovih dana raspitujem za
pilates, skupljam info o ljudima
koji vode te vezbe, i cim saznam
gde ima ljudi sa sertifikatom, jer ipak
ne bih da kicmu poverim nekom treneru-amateru,
napisacu ti.
Decko moje drugarice je zavrsio neki program
yoge, dugo je trajalo, ne znam dal' je bio bas ovaj
koji ti opisujes; znam da se budio u 5 svaki dan da
bi isao na vezbe. Interesantno- al' on je bio ushicen.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Probala sam da vezbam jogu, ali sam suvise zivcana za to. Gipkosti mi ne manjka, ali mi postane monotono. I sama sam nestalna, tako da bih ti svakako preporucila da nadjes nekoga ko ce vezbati sa tobom, i davati ti motivaciju, ako nisi karakter koji ima dovoljno jaku volju da ustaje svako jutro i pozdravlja Sunce koje izlazi.
U fitnes klubu u koji idem ima program pilatesa, ali nisam bila zainteresovana. Moj izbor je high impact aerobic, jer mi jaca fizicka aktivnost odgovara.....nulta krvna grupica....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!