Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Kako kad.
Ako nosim nesto tanko i providno, onda forsiram tange, a ako sam u lezernijoj ili sportskoj varijanti, onda mogu i bokserice.
Korisnikov avatar
By jukie
Ja uvek one bele meke klasi?ne
ne stežu i ne pritiskaju
peru se sa belim vešom
ne uvla?e se u šupljine
zimi naravno duga?ke :glupan:
Korisnikov avatar
By *deni*
jukie - deda -uja
ne uvla?e se u šupljine
:smeh:

To su prave gace !
Kamo lepe srece da sam slusao moju mamu, koja mi je,dok sam bio dete, kupovala komotne gace, nego sam se poveo za modom, pa mi se sad sve gace uvlace u supljine i nisu mi komotne.
Sutra idem da kupim jedne prave tzv. "bubrezare", da me cuvaju od prehlade.:yes:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Uglavnom slip,mada su mi i uske bokserice ok.
Leti,po kuci, nosim one klasicne bokserice umesro sortca,a jedini razlog sto ih ne nosim i inace je taj sto ne znam da navucem pantalone preko njih,a da mi se sve ne zbrcka i ne izgleda kao pampers...Pih...
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Originally posted by Dr. M
Leti,po kuci, nosim one klasicne bokserice umesro sortca,a jedini razlog sto ih ne nosim i inace je taj sto ne znam da navucem pantalone preko njih,a da mi se sve ne zbrcka i ne izgleda kao pampers...Pih...

So true.

Jako su neprakticne te siroke bokserice, em sto imam feeling ko da imam pelenu, em sto sve landara (nevezano za velicinu) i nista ne stoji na svom mestu. Grrrrr :mad:

Slip i uske bokserice :up:
Korisnikov avatar
By djo
slažem se sa 2 prethodna posta :up:
ali sad sam nabavio neke super bokserice :leviathan: pa ih malo šetam, vrlo su fine

tange su mi bljaks i na muškarcima i na ženama...:mad:
Korisnikov avatar
By Rei
Tange su i meni bljaks... Ali simpa su mi one gatjke shto ne pokrivaju guzu, ali na drugima ne na meni :D
A ne razumem taj problem sa shirokim boksericama, jedino objashnjenje za "pampers efekat" je mozhda ako nosite preuske pantalone preko njih, one chiji zadatak je da vam stegnu dupe... U tom sluchaju je logichno.
Inache ja nosim slip i bokserice...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmmm zaaanimljivo :) Ja imam moj omiljeni par crvene slip bokserice sa velikim zutim tvitijem :plavuso:
Korisnikov avatar
By Sunce u Zenitu
:angel:prosto se najlepse covek oseca u tangama

jednostavno je sve na svom mestu :right:ZIVELE TANGEEEEEEEEEEEEEEEEE
Korisnikov avatar
By _Inthezone_
ja uglavnom slip i obicne...

A lepo mi zvuce one sa tvitijem :angel:
Korisnikov avatar
By Sunce u Zenitu
ali zaista mora se priznati da su tange vrh vrhova odoh na posao:cobanica:

kissssssssss
Korisnikov avatar
By * NajS *
Domacinke (ili ti slip)
bokserice
a kadakad probam i tange i suspenzore....
(u zavisnosti od toga koju ulogu u sexu preuzmem)
:tange:
Korisnikov avatar
By Val
:rool: Ma ko ce to da skida? Dakle, ne nosim gacice...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
e tako jednog dana trla baba lan, pa odlu?ila da sastavi spisak ga?ica. doduše i to ispade "golicljiva stvar", a možda zbog na?ina na koji ga je trla, otkud znam. :puzzle:

ne nosim jedino one klasi?ne, one su mi ružne, a ove ostale manje-više sve. zavisi od outfita, godišnjeg doba, mog raspoloženja...

PS: MOLIM VAS premestite ovo iz golicljivih stvari... :no:
Korisnikov avatar
By Sunce u Zenitu
zahvaljujem se mami tati i decku i naravno izumitelju muskih tangi:oskar:

mora biti musko,zar ne?:serlok:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Dr. M
Bash tako :trampolina:
By Tea
ne nosim gatjice :P
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Mr.Ja
Hmmm zaaanimljivo :) Ja imam moj omiljeni par crvene slip bokserice sa velikim zutim tvitijem :plavuso:
Onda cu te u njima....
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Nosim sve modele - i slip i uske i siroke bokserice, a i tange (ne verovali ili da, ali i zene se pale na muskarce u tangama, narocito kad ih skidaju zubima).

Najvaznije mi je koliko je toplo / hladno tamo gde idem. Sta cu kad u svim modelima lepo izgledam

:oskar:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmmm "Sunce u Zenitu" ja bih najradije video lika sa tvog avatara u tangama :D Tako je ziveelee tange, ali ne na meni :lizalica:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
PS: MOLIM VAS premestite ovo iz golicljivih stvari... :no:

Hmm ja ovo nisam ni stavio u golicljive stvari, prvo je bilo u zezanju i opustenciji :sunce:
Korisnikov avatar
By HARP
Bacite pogled levo na avatar,pa ?ete videti kakve nosim... :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
uff al su dobre hmm ovaj gace... :nono:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Smlc, samo mi setate temu :D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ma nosim slip ga?ice, najprakti?nije su i zimi i leti.

Leti nosim dosta nosim Speedo šorceve, posebno kada vozim bicikl .. onda ne nosim ga?e, jer šorcevi imaju unutrašnju mrežicu pa su nepotrebne, a da nosim ga?ice na biciklu uvek su mokre od znoja :D
Što se ti?e boxerica u njima spavam i leti i ve?inom zimi, ali one šire. ..omiljenje su mi Tommy Hilfiger (original :tetka: ), baggy, sa ameri?im bojama (zvezdice, crveno-bele linije,..).

..i tako, to je to :mjuza:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!