Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By mary
Da li se neko od vas out-ovao profesoru/ki u srednoj ili na faxu?
Kako su reagovali?
Sta su vam rekli?

Ja jesam. U gimnaziji sam se out-ovala profesorci srpskog, sociologije i filozofije.

Prof. srpskog - Sve je to lepo, podrzavam ja tebe... Ali, sta ce vam one gay parade? :hmm:

Prof. sociologije - Uf, pa dobro, ti si dobro dete...Nemoj da pomislis da ja imam nesto protiv gay osoba - nemam, samo ne bi volela da moje dete bude gay. Pa, zar uopste ne volis decake? Nemoj da budes toliko iskljuciva(sto se muskaraca tice). Mislim da ce te "to" vremenom proci. ( Na kraju cetvrte godine me je pitala "Jesi li jos uvek lez?" :lood: )

Prof. filozofije - Skroz pozitivno prihvatila i jos pocela da mi filozofira o tome! :klap: :hail2:
Korisnikov avatar
By Nestao
kako je tekao razgovor...pa si se ti outovala....?O cemu se pricalo?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja na žalost nisam mogao doživeti takvo iskustvo. ah ta srednja, stvarno je odvratna... ali moj best frend jeste i jedna od njegovih sada jako bliskih prijateljica mu je upravo profesorica iz srednje, koja mu btw nije predavala ni jedan predmet. :lol:

bravo za prosvetu! :zastava:
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa, outovala sam se javno celoj prvoj godini na faxu, na ?asu sociologije. Reakcija... sociologi?arka se iznenadila, ali pozitivno. Ma, obožava me žena!
Korisnikov avatar
By Savitar
Ja nikad nisam javno, ali mislim da je moja srednjoshkolska profesorka skopchala neshto... jadna zen aje ipak morala tolike godine da chita sve one moje sastave....
p.s. samo da dodam na ono shto je bigirl rekla - mislim da je univerzitetsko okruzenje dosta tolerantnije...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Dai proslo je vrlo lepo. Samo mi nije jasno, otkud tolika tolerancija kod profesora kad se uzmu u obzir njihove plate, uslovi zivota i rada itd.
Korisnikov avatar
By Savitar
Originally posted by AngraMaina
Dai proslo je vrlo lepo. Samo mi nije jasno, otkud tolika tolerancija kod profesora kad se uzmu u obzir njihove plate, uslovi zivota i rada itd.

nivo obrazovanja?
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Savitar

nivo obrazovanja?
Nope. I Seselj je doktor. Ima mnogo ljudi koji imaju talenat da prodju kroz dvadesetak i vise godina obrazovanja a da to ne nekako ostavi ni najmanji trag na njihovoj licnosti.
Korisnikov avatar
By Savitar

nivo obrazovanja?
Nope. I Seselj je doktor. Ima mnogo ljudi koji imaju talenat da prodju kroz dvadesetak i vise godina obrazovanja a da to ne nekako ostavi ni najmanji trag na njihovoj licnosti.
ja pre mislim da su Sheshelj & slichni njemu pre izuzetak od pravil... mislim da pored nivoa obrazvanja kljuchnu ulogu igra i chinjenica da prosvetari ceo zivot rade sa mladim ljudima, pa verovatno imaju shiru svest o izazovima pred kojima su tinejdzeri i adolescenti...
A u tome je razlika sa Shekijem, koji ni dana nije proveo za katedrom, ako izuzmemo onu neslavnu epizodu na Pravnom faksu...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Uh, pa naravno. Razredna ne zeli dete u razredu koje je "takvo" (izbegava da upotrebi pravu rec)...btw predaje fiziku...
Bivsa profesorka likovnog i vise nego ZNA, ako me shvatate, alicno i sa prof. logike...
Prof. engleskog, psihologije, informatike, muzickog, pa druga iz likovnog...uh, da ne nabrajam sve-znaju.Ova iz psihologije je pravila probleme, ali ju je engleskinja sacekala ispred kancelarije i bukvalno se izdrala na zenu predamnom.
To je, otprilike, to... Svi su ok.

Aaaaa,da: profesorka srpskog se posle godinu dana zalila roditeljima jer sam dovodila bivsu na cas.Ziva sam se iscimala... :doh:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
profesori...hm.tada se josh nisam bila "opsuljila".
Sada je aktuelno, da li da kazem nachelnici, koja je tako cool lik :hail:
Mislim da ne bi dobro podnela, mada mi je zao da je gledam kako se muchi da me spari sa kolegom :zacepi: Bolje da cutim umesto da :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
mislim da pored nivoa obrazvanja kljuchnu ulogu igra i chinjenica da prosvetari ceo zivot rade sa mladim ljudima, pa verovatno imaju shiru svest o izazovima pred kojima su tinejdzeri i adolescenti...
A u tome je razlika sa Shekijem, koji ni dana nije proveo za katedrom, ako izuzmemo onu neslavnu epizodu na Pravnom faksu...
E to ce biti.
Korisnikov avatar
By Nestao
Nisam nikome rekao...ali profesorka srpskog verovatno provaljuje...jer se i ne trudim da u slobodnim temama krijem svoja osecanja(a opet mi daje 5ice):vogue:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Hefaistion
a opet mi daje 5ice
Isti slucaj sto se tice oseca, ali s druge strane... REKLA JE MOJIMA, MAJKU JOJ.....pomazim. :tuc: :tepih: :obesen:
Od tada ne razgovaramo nesto mnogo...

...odoh ja kod engleskinje na kafu, uzivajte.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Za mene su svi profesori znali da sam gay od samog po?etka u srednjoj školi i sve je bilo sasvim ok. Mahom su mi pružili podršku. Posebno profesori/ce matematike, srpskog, hemije. Na faxu je prvo saznao profesor hebrejskog, muvao sam ga. Na žalost nem aga više na faxu. Kasnije je saznalo još par profesora, pošto mo se zbližili, ali niko nije podizao prašinu. :)
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Meni su se na faksu profesori smijali sa studentima :vezan: :lood: :cvetduga: :smug: :merlinka: :zev2: :zev2: :zev2: :kasalj: :zev2: :turban:
kill em all :seljache: :turban: :spijun:
Korisnikov avatar
By tramp
eto ja predajem na faxu i pre neki dan sam odrzala mali govor jer je neka studentkinja izvalila neku homofobnu glupost. I onda sam pogledala po ucionici i vidim ono par gej studenata sto su tu se smese i eto bilo mi drago sto sam odreagovala mada vise volim da razgovaram nakon predavanja sa tim ljudima koji izvaljuju gluposti da ne bi provela pola predavanja polemisuci o temama nevezanim za predavanje
Korisnikov avatar
By Galateja
Pre dve godine rekla sam svojoj profesorki istorije iz osnovne da sam biseksualna.Da,samo jos jedna 'sitnica'-ta profesorka istorije mi je MAMA!
Korisnikov avatar
By jukie
Ja kad sam zamenjivao u jednom divljem odeljenju, neka devojka šminka jednog tipa (li?i na ovog sa Hakslijevog avatara) i kada sam ih pitao "kakvo je to šminkanje na ?asu", jedan dovikne "on je homoseksualac" a drugi "i mi ga svi podržavamo pošto smo otvorenih stavova". E, današnja deca...
:domino: :meduza: :zacepi:
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Originally posted by jukie
Ja kad sam zamenjivao u jednom divljem odeljenju, neka devojka šminka jednog tipa (li?i na ovog sa Hakslijevog avatara)
Inace, kad si vec pomenuo na avataru je Jeff Ament, basista Pearl jam, slika je iz mladjih dana.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nova profesorka geografije...umalo nije provalila...
Juce mi je lepo prisla (moram li naglasiti da je lepa mlada i pametna ?(samo neopevano dosadna, sto pod direktan "?" stavlja tu pamet)) i pogledala me u oci i rekla-
"Jelena, sta cemo nas dve sada da radimo?"

...videla je pogled u kome joj nista nije bilo jasno i naglasila da se radi o nastavi iz geografije. :namig2: :lizalica:
Korisnikov avatar
By tenen
ja kao profesor pozivam sve moje djake da mi se outuju(poseban poziv za djokicu)
inace na jednom casu sam im odrzao predavanje o toleranciji i donekle su se slozili sa mnom:right: :right: :right: :right: :pickme: :pickme: :pickme:
Korisnikov avatar
By vivaldi
ja nemam potrebu da se outujem svojim profesorima, ali kad bi to bilo neophodno iz bilo kog razloga, mogla bih jedino da se outujem svom mentoru, jer sa njim imam izuzetan ljudski odnos, mnogo siri od obicnog mentor-magistrant odnosa :potapsava: ... Sa ostalim profesorima nije takav slucaj i uopste ne zelim da sa njima delim bilo sta iz svog privatnog zivota
Korisnikov avatar
By _Inthezone_
Moja razredna koja je totalno looda i strava zena mi nije verovala kada sam joj rekao,jos misli da se zezam...lol,mozda zato sto se dosta nas zeza na tu temu...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Hehe... bas juce idemo Deki,Dejan i ja u grad, i nailazi gay lik koji nas zna...
Deki ne vidi, btw. Deki ne zna, btw. I Deki je, btw... :)
Dejan, lik, i ja se raspricali, normalno, jel'te... i onda Deki, neznajuci o cemu je rec, uskace u pricu sa recenicom "Profesore, a zasto ste vi mene onoliko pitali za peticu? Odgovarao sam Omov zakon 3 puta!"
:)
Korisnikov avatar
By Escobar
Bilo je trenutaka ludosti u srednjoj-kada sam imao tripove da se outujem profanima....znali su prof psihologije (a kako i ne bi???), razredna, hemicharka....a svi ostali su naslucivali...i svi su me vooooooleeeeliiii jer sam jako dobro dete...... :whatever: :whatever: :whatever:
By Markky
Ja sam se slucajno outovao profesoru hemije u srednjoj,evo kako je bilo:

Ja nisam bio uradio neke zadatke jedini,jer nisam prethodnog dana bio u skoli,i on me izvede pred tablu da radim.
I ja uradim kako treba medjutim vec je bio kraj casa,svi izasli a meni nije dao da izadjem dok ne uradim poslednji zadatak.I ja kazem necu,on kaze moram,ja necu i on pobesni.
Derao se na mene,a ja se iznervirao ko debil,a on kaze sigurno zbog neke devojke nisam uradio zadatke.A JA KAZEM:
Jeste,mene bar ima ko da jebe a vas niko.(da da tim recima)..
On me pogleda zacudjeno a ja brzo istrcim napolje...jaooooooo
Posle sam uvek imao super ocene iz hemije,ali nikad nisam pricao sa njim vise nasamo.On je prema meni bio sasvim OK,hmmm ko zna mozda mu se dopalo moje priznanje. :)
Korisnikov avatar
By Escobar
Svi smo mi hemichari nastrani....

To nam je prof deformacija....

:mucka:
Korisnikov avatar
By Katengl
Hmmm, pa nisam se bas outovao, vise sam bio provaljen. Na casu informatike, gde je inace totalno opustena atmosfera, ako uopste neko i dodje, pitaju dva drugara profesora sta misli o nekim fem likovima iz drugog odeljenja. On kaze, "Pa jeste, feminizirani su, al' su dobri momci, pa sta?" "Pa zar vam nije to malo cudno?" "Ne, zasto bi mi bilo cudno?" I u tom trenutku pogleda u mene ("I see the truth" pogled), a ja zaprepascen - vilica do poda, neki shokirani pogled, da je neko imao fotoaparat pri ruci, ta slika bi bila izlepljena svuda po skoli (tako to ide kod nas). Hmm, ako je do tad pretpostavljao, onda mislim da mu je to reklo sve.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!