Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Mercy Or No Mercy?

Mercy :up:
10
23%
No Mercy :down:
33
77%
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by bigirl
Verovatno bih prvo pokušala jedno vreme da budem sa doti?nom koju ne volim (ne znam, verovatno zbog nje i njene ljubavi prema meni), ali vremenom bi po?elo da me nervira njeno prisustvo i smetalo bi mi kad treba da se ljubimo (ne daj bože da vodimo ljubav...)... tako da... onda bih raskinula. I gde ja sad da glasam??? :alikako:
da te posavetujem.... to je verovatno najgora taktika koju mozes primeniti na nekoga. iz licnog iskustva.
By Paris
Originally posted by Hipatija
Ja sam vise puta otisla iz veza a da me je partner sa kojim sam bila posle toga proganjao, pristajao na sve, prijatelji me vecinom osudjivali...
Da, to je cesta pojava da ostavljeni partner ganja ovog drugog i pristaje na svakavka ponizenja i kompromise. Mozda cak i za nov topic "Sta raditi kad vas osoba koju ste ostavili ganja?"
By Paris
Originally posted by DIONIS
ovo glasanje me je razocaralo vise od ostalih ,ne mogu da verujem a ja mislio da za razliku od Francuza-Srbi imaju dushu
Slazem se da je glasanje neocekivano okrutno, mada sam i ja sama glasala za :down: ..

Ali da li je ovo glasanje tj. uzorak koji je glasao representativan? S ozirom da su glasali samo pripadnici gay populacija?

Da li su Srbi generalno okrutni jedni prema drugima (ili isti kao Francuzi kao sto ti rece) ili je samo gay populacija u Srbiji okrutnija prema pripadnicima iste grupe?
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ParisH.
Da li su Srbi generalno okrutni jedni prema drugima (ili isti kao Francuzi kao sto ti rece) ili je samo gay populacija u Srbiji okrutnija prema pripadnicima iste grupe?
Ovo prvo.

Na to je mogao da se podseti svako ko je malopre slusao potresnu emisiju o prinudnoj mobilizaciji izbeglica, na Radiu 202...

A i inace...Nema tu ova grupa, ona drupa.... Mislim da bi rezultat bio isti i na nekom str8 sajtu.
By Shoplifter
Ako ljubav prodje - kolji.
Ali milosrdno. :kosach: :friends:
I ne vidim kakve veze ima ostajanje u losoj vezi, iliti vezi bez ljubavi sa miliosrdjem? Takva situacija se pre ili kasnije raspadne, niko ne ume da glumi ljubav (osim julianne moore i mene).
Dakle da ponovimo - raskid, ali biti pazljiv i obziran = :giljotina:
Korisnikov avatar
By DIONIS
Originally posted by Mars
Rezultat jednog glasanja na forumu sajta Gay Serbia je poljuljalo tvoju veru u cinjenicu da su Srbi najdushevniji narod pod kapom nebeskom?!? Cak i Srbi-pederi?!?

Brzo, brzo, uradi nesto, ne znam, bilo sta, i brzo da izbijesh to zadnje iz glave i da sve bude kao shto je bilo!
sarkazam nepotrebno upucen na pogresnu adresu,obrati se svojim bivsima...
Korisnikov avatar
By DIONIS
Originally posted by mirth
Zivela ja sa istom osobom duze od tri godine pod istim krovom. Sta s tim? To nesto posebno znaci?

Prekinula iste sekunde kad je ljubav prestala, bez obzira sto je veza bila poprilicno harmonicna.

I trudila se da ni tracak lazne nade ne ostavim, da bi osoba mogla da nastavi svoj zivot sto brze i sto lakse.

Jesam sad Hitler zbog toga?
a kod tebe ljubav nesatej u sekundi?

jebam ti ja takvu ljubav,ti onda i ne znas sta je ljubav:zacepi:
Korisnikov avatar
By DIONIS
Ako me nesto nervira to su ti lazni milosrdnici... Kad su mi prijatelji cak razmisljam ponekad kakvi su i po drugim pitanjima... Slazem se sa Dionisom da ne treba trenutno odluciti da necega sto je juce bilo danas nema, ali mislim na ljude koji mesecima/godinama ostaju sa nekim "iz sazaljenja". Ja sam vise puta otisla iz veza a da me je partner sa kojim sam bila posle toga proganjao, pristajao na sve, prijatelji me vecinom osudjivali... I sta se desilo - posle nekog vremena su svi shvatili da nema povratka i danas kad ih sretnem imaju sredjene zivote i osobe koje im mnogo vise odgovaraju pored sebe. To je ono sto sam ja znala i u trenutku odlaska i drago mi je da nisam pogresila. A te osobe koje ostaju "iz sazaljenja" umisljaju da su nezamenljive i zaustavljaju zivot i sebi i drugoj osobi.
ne kazem da treba biti sa nekim "iz sazaljenja" nego da mi je neverovatno da neki koji se predstavljao kao "zaljubljeni" mogu da se "odljube " preko noci!!!

prava ljubav nikad ne iscezne tako lako i tako brzo a vidim da se svi ovde stavljaju u ulogu onog koji odbija ovog drugog,nesto sumnjam da ste u stvarnom zivotu uvek bili bas u toj ulozi
Korisnikov avatar
By mirth

Da, bice da si u pravu. Pojma ja nemam sta je ljubav.

Bar ne takva kakvom je ti zamisljas.

Jer, eto, nekim cudnim slucajem sam u stanju da postujem i ljude koje vise ne volim.

Bice da je to rezultat te moje neizmerne bezosecajnosti.

Jadna ja. :grom:
Korisnikov avatar
By Dina
ne kazem da treba biti sa nekim "iz sazaljenja" nego da mi je neverovatno da neki koji se predstavljao kao "zaljubljeni" mogu da se "odljube " preko noci!!!

prava ljubav nikad ne iscezne tako lako i tako brzo a vidim da se svi ovde stavljaju u ulogu onog koji odbija ovog drugog,nesto sumnjam da ste u stvarnom zivotu uvek bili bas u toj ulozi
Pa ja i kazem da se slazem sa tobom u tom delu.

Mozda nam nisu saopstili da su sa nama iz milosrdja pa ne znamo :lol:
By Paris

Pa ja i kazem da se slazem sa tobom u tom delu.

Mozda nam nisu saopstili da su sa nama iz milosrdja pa ne znamo :lol:
Joj zamisli to...neko je sa tobom iz "milosrdja" a ti to ne znas ili jos gore svi ostali znaju a ti si "the last to know" ..Zasu

Sto se tice ovog drugog vrlo je simptomaticno da su se skoro svi stavili u poziciju heartbreakera! Daj te ljudi, pa sigurna sam da su mnogi od vas bili i u drugoj ulozi (ali o njoj nerado pricaju).!
By Paris
Originally posted by tramp
dakle milost je precenjena
Zar se to isto ne bi moglo reci i za iskrenost?
By Bombina
no mercy je tu lose
i ja to mogu da kazem i ja to ne volim i da neka menja partnerku
i ja volim neznu i ljubiti a ne da vodimo ljubav ko moze da pukne vezu zbog toga i nedaj se boze!stvarno nema smisla o sazaljenje
podrzavam vezu koja zeli a ne da pricamo o vodjenje
Korisnikov avatar
By Mars
sarkazam nepotrebno upucen na pogresnu adresu,obrati se svojim bivsima...
Ali moja iskustva sa mojim bivsima nemaju 5 minuta uticaja na moj stav o srpskom narodu, sagledavanju i priznavanju dobrih i losih osobina!

Taman posla da su me ne daj boze istraumatizovali pa da ja sada shtancujem sarkazam i upucujem ga drugim ljudima (tebi, npr.)

Pa taman bih se ubio da to dozvolim.
Korisnikov avatar
By reveal
"Sta raditi kad vas osoba koju ste ostavili ganja?"
ne davati joj lazne nade.
By ^Divlja^
Nemam ja srca za no mercy u ovakvom sluchaju...
Da je neshto drugo po sredi, recimo da mi se svideo neko drugi ~ no mercy
Ali ovako... ~lots of mercy...
jbg,thats who i am...
Korisnikov avatar
By Mars
A da vam kazem sta je najpodlije...

Najpodlije je "mercy", na prvi pogled, a za to vreme osobu sistematski dovesti u stanje da vas sama napusti, iako vas i dalje voli.

Takav je moj drug, sav ponosan na cinjenicu jer je toliko dushevan i brizan da on sam nijednu curu nije ostavio, ali su zato onde jadnice pomerale pamecu i na kraju same otisle.

I ja sam licno otisao iz jedne takve veze.

Nista nepostenije od toga.
By Paris
A da vam kazem sta je najpodlije...

Najpodlije je "mercy", na prvi pogled, a za to vreme osobu sistematski dovesti u stanje da vas sama napusti, iako vas i dalje voli.

Takav je moj drug, sav ponosan na cinjenicu jer je toliko dushevan i brizan da on sam nijednu curu nije ostavio, ali su zato onde jadnice pomerale pamecu i na kraju same otisle.

I ja sam licno otisao iz jedne takve veze.

Nista nepostenije od toga.
A pa to je ona situacija kada nemas muda da nekom raskines, ali zato pocnes da se ponasas odvratno, i dovedes osobu u takvo stanje da ti na kraju i ako te voli raskine.
By Paris
Originally posted by reveal
Ponekad osoba zaista daje drugoj laznu nadu, prvenstveno zato sto prija njenom egu da je neko juri. Biti ganjan hrani sujetu.
Ali ponekad se desi da pogresno tumacimo tudje ponasanje i da je zapravo nada samo u nasoj glavi.
Korisnikov avatar
By Mars
A pa to je ona situacija kada nemas muda da nekom raskines, ali zato pocnes da se ponasas odvratno, i dovedes osobu u takvo stanje da ti na kraju i ako te voli raskine.
U sustini da. Nemanje muda da se suoci sa situacijom.

Ali to ume da bude i znatno perfidnije. Takve osobe se prodaju za dobre i brizne prema ljudima, cesto i zrtve u vezama-dok je istina sasvim drugacija.

:piggy:
Korisnikov avatar
By Pipin
Jebiga, ja odmah kazem sta mi je.
Cim nesto pocne da mi smeta u tolikoj meri da nas ugrozi.

Kad se u vezi zna sta ko voli i sta ko ne voli, veza prestane nedostatkom ljubavi kod oba partnera u, otprilike, isto vreme (govorim za sebe licno).
Meni je to dosad uspevalo.

Glasao sam za No Mercy, jer ja tako radim. Na pocetku veze kazem da i ja trazim isto, jer necu da neko sa mnom bude iz samilosti. Ako nista drugo, zato sto to nije potrebno ni meni ni njemu/njoj.

Jednostavno kazem da ne mogu vise.
Bolje da to kazem odmah, nego da mu to saopstim sa svojim novim deckom pod rukom.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Kad nekog prestanem da volim, ne osecam mir kad ga zagrlim...tu je kraj, nema odugovlachenja...kolji.
Korisnikov avatar
By Dina
U sustini da. Nemanje muda da se suoci sa situacijom.

Ali to ume da bude i znatno perfidnije. Takve osobe se prodaju za dobre i brizne prema ljudima, cesto i zrtve u vezama-dok je istina sasvim drugacija.

:piggy:
Ako ovo sto Mars kaze potpada pod temu onda sam i ja bila u toj situaciji... Nevina, brizna zrtvica raznih ljudi pa dok se saosecas shvatis da se to svim imenima moze nazvati samo ne dobrotom... I da smo svi mi okolo vise zrtve nego on... A dok je doslo to tog shvatanja bar kod mene je proslo prilicno vremena, valjda sto mi je takav odnos prema ljudima neverovatan.
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by reveal
Ponekad osoba zaista daje drugoj laznu nadu, prvenstveno zato sto prija njenom egu da je neko juri. Biti ganjan hrani sujetu.
razumemo se.

Ali ponekad se desi da pogresno tumacimo tudje ponasanje i da je zapravo nada samo u nasoj glavi.
pa, ponekad se desi i suprotno, ali to ustvari i ne moze da se zna, pogotovo ako osoba koja je proganjana ne zna sta zeli. ali opet sa druge strane... ima nas svakakvih, zar ne?
By SUNNY B
pa nikada nisam prestajala da volim. sve veze su se zavrsavale brutalnim raskidima na moju stetu. te moralne dileme su me pratile samo u vezama sa decacima (koje sam praktikovala do pre 4 godine) jer ih nisam volela (na "onaj" nacin) ali mi je ipak bilo zao da ih ostavim...iako mi je bilo odvratno da ih zavlacim...nista, cutala sam sve dok me oni sami iz nekih svojih razloga nisu ostavili...ali nikada nisam takticki radila stvari koje oni ne vole da bi me ostavili... dakle, - milost...znam da je neiskreno, ali sta cu...nemam srca da saspem u lice "ne volim te"...znam kako boli...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nikada ne bih imala hrabrosti tek tako nemilosrdno da spustim prst na dole. Ako nista, ono zbog postovanja i te ljubavi koja je bila.
Bojazljivi, drhtavi " :down: " posle 3-4 dana.
By Paris
Originally posted by the1whowished
Nikada ne bih imala hrabrosti tek tako nemilosrdno da spustim prst na dole. Ako nista, ono zbog postovanja i te ljubavi koja je bila.
Bojazljivi, drhtavi " :down: " posle 3-4 dana.
Pa zar mislis da je velika razlika ako nekome umesto u ponedeljak raskines u petak? (osim ako u ponedeljak ima ispit)
Korisnikov avatar
By DIONIS
Originally posted by mirth

Da, bice da si u pravu. Pojma ja nemam sta je ljubav.

Bar ne takva kakvom je ti zamisljas.

Jer, eto, nekim cudnim slucajem sam u stanju da postujem i ljude koje vise ne volim.

Bice da je to rezultat te moje neizmerne bezosecajnosti.

Jadna ja. :grom:
postovanje ljudi koje vise ne volis je normalno a ti to istices kao si ucinil aneko herojsko delo
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!