Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Mercy Or No Mercy?

Mercy :up:
10
23%
No Mercy :down:
33
77%
By Paris
Jedna moja drugarica, raskinula je devojci istog trenutka kad je prestala da je voli. Jednostavno, po njenim recima, nije mogla da laze ni sebe ni nju.

Druga, suprotan primer, prestala je da voli devojku jos davno, ali nije imala snage da joj raskine, nije zelela da je povredi. Zato je vise od 6 meseci bila sam njom i ako je nije volela.

Po vama sta je ispravnije uraditi?

Biti iskren i nemati milosti ili biti "humanista" i ostati sa nekim iz sazaljenja cak i ako tu osobu vise ne volite.

Glasanje je kao u Rimskom Koloseumu:

Mercy :up:

No mercy :down:
Korisnikov avatar
By Zibro
Biti iskren i nemati milosti najhumanija je i najmilosrdnija stvar koju covek moze da uradi u takvoj situaciji !!!
Korisnikov avatar
By *deni*
Eh, zivot ima bezbroj prelaznih nijansi, izmedju crne i bele.
Ovako pisati mozemo u nedogled, pisci su to isto radili, ali zivot nisu pobedili.
On je jaci i ima najtananije nijanse, koje mozemo opisivati i nad njima lamentirati, ali ih nikada necemo pobediti.
Zivot je jaci...Zivot gazi, PRKOSI
By Paris
Naravno da nije sve sve crno-belo, ali ovo su dva extremna slucaja.
Korisnikov avatar
By tramp
ostati sa osobom koju ne volis je puno nemilosrdnije jer joj ne dajes sansu da nastavi sa svojim zivotom a cesto ljudi koji ostaju iz milosti ne rade to radi te druge osobe nego da izbegnu suocavanje sa posledicama svojih akcija/emocija/neispunjenih obecanja danih u trenucima strasti ...

dakle milost je precenjena
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by tramp
ostati sa osobom koju ne volis je puno nemilosrdnije jer joj ne dajes sansu da nastavi sa svojim zivotom a cesto ljudi koji ostaju iz milosti ne rade to radi te druge osobe nego da izbegnu suocavanje sa posledicama svojih akcija/emocija/neispunjenih obecanja danih u trenucima strasti ...

Odusevljena sam. Citas mi misli. :hail:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by bg frajer 111
Biti iskren i nemati milosti najhumanija je i najmilosrdnija stvar koju covek moze da uradi u takvoj situaciji !!!
O, Boze.... Sta sve necu da vidim ovde.
Gde mi je onaj smajli ...? ... A-ha! Evo ga.
Slika

Apsolutno se slazem sa ovim.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by deni
Eh, zivot ima bezbroj prelaznih nijansi, izmedju crne i bele.
Ovako pisati mozemo u nedogled, pisci su to isto radili, ali zivot nisu pobedili.
On je jaci i ima najtananije nijanse, koje mozemo opisivati i nad njima lamentirati, ali ih nikada necemo pobediti.
Zivot je jaci...Zivot gazi, PRKOSI
Slika

Apsolutno se slazem i sa ovim.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by tramp

Slika

I sa ovim se apsolutno slazem.

Ovde bas ima pametnih ljudi, a ne ko na nekim forumima punim kretena koji samo kopiraju druge.
Korisnikov avatar
By Mars
Ziveo sam dugo, i mogu da vam kazem samo jednu stvar: lepota je istina, istina je lepota. To je sve sto znamo i sto trebamo znati.

Nikako neiskrenost. Nikako, nikako.
Prema drugima jos i ponekad, ali prema sebi-nikad.

Slika
Korisnikov avatar
By EYA
No Mercy

ne treba da objasnjavam, jel da ?
Korisnikov avatar
By zboO
no mercy :down:

chemu cimanje, i dugotrajno zavlachenje....to samo dovodi do veceg bola kasnije!!
Korisnikov avatar
By reveal
(''bem ti slucajnosti... )

rekla bih da je nesto najgore kada skontas koliko si glup... i da dalje nastavljas da vrtis pricu.
imam tendenciju da lazem sebe, s tim i druge, jelda... i da se to pretvori u jednu veliku paranoju... ali da se nadjem u situaciji da ne volim nekoga, ne bih bila sa njom iz milosti, zato sto bi ona odavno shvatila da je ne volim... + sto bih dozvolila sebi da je povredim i da joj kazem da je ne volim jer na kraj krajeva.. ne bi mi bilo stalo do njenih osecaja.
ako neko produzava tu agoniju samo zbog te druge osobe... nije to samo milost. to je neodlucnost i nesigurnost u sopstvene osecaje. osecaj krivice i osecaj neke odgovornosti su samo pokazatelji profila te osobe... a sa takvom ne bih dozvolila sebi da budem, na samom pocetku.
ako ces da budes sa nekim, budi sa tim nekim kako treba.... a ne...... ::::::::::------:::::::::::
Korisnikov avatar
By bigirl
Verovatno bih prvo pokušala jedno vreme da budem sa doti?nom koju ne volim (ne znam, verovatno zbog nje i njene ljubavi prema meni), ali vremenom bi po?elo da me nervira njeno prisustvo i smetalo bi mi kad treba da se ljubimo (ne daj bože da vodimo ljubav...)... tako da... onda bih raskinula. I gde ja sad da glasam??? :alikako:
Korisnikov avatar
By Draco
No mercy def.

Svako prolongiranje veze iz pogresnih razloga moze samo da pogorsa situaciju. Javljaju se mrznja, netrpeljivost, taj neko vam postaje jadan i ko zna sta sve ne. Bolje saseci u stratu i zadrzati tog nekog bar kao prijatelja.

Ja nikada ne bih bila sa nekim samo da mu ne povredim osecanja i srusim sneska. A ne bih volela ni da je neko sa mnom samo iz sazaljenja.

I takoooooooooo..
Korisnikov avatar
By DIONIS
vrlo je lako nekog sutnuti,trena pokusati spasiti vezu ili bar dati vreme drugoj osobi da shvati neke stvari inace je ponasanje egoisticno i razmazeno...

ja sam za to da se veza ne prekida odmah

e sad ,dal ide palac gore ili dole,jebem li ga; merçi (bez y)
Korisnikov avatar
By DIONIS
sad sam tek pogledao kako ste glasali glasajuci i video koliko ste OKRUTNI
Korisnikov avatar
By mirth
Ma, sve i da zanemarim cinjenicu da je i za doticnu osobu mnogo bolje da je odmah ostavim, ne mogu zanemariti nepobitni fakat da sam suvise sebicna da bih mogla da izigravam mazohistu i prolongiram sebi mucenje.

No mercy.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by DIONIS
Sacekaj samo da ti ja kazem par stvari ko je kakav ovde...
Korisnikov avatar
By DIONIS
Originally posted by Mars
Sacekaj samo da ti ja kazem par stvari ko je kakav ovde...
ih,pa cete vi takvim ponasanjem nesto da promenite? :nope:

ovo glasanje me je razocaralo vise od ostalih ,ne mogu da verujem a ja mislio da za razliku od Francuza-Srbi imaju dushu
Korisnikov avatar
By Draco
vrlo je lako nekog sutnuti,trena pokusati spasiti vezu ili bar dati vreme drugoj osobi da shvati neke stvari inace je ponasanje egoisticno i razmazeno...

U slucaju da nestane, prestane, <sta god> ljubav, UVEK sam za to da se zavrsi as soon as possible.

Sad, ako je u pitanju bilo kakva druga prepreka, neslaganje, razilazenje u stavovima, potrebama, etc..UVEK sam za to da se veza pokusa spasiti razgovorom, kompromisom.. U takvim situacijama mislim da svako zasluzuje another chance..sve dok ljubav POSTOJI.
Korisnikov avatar
By Mars
I ja kazem - ih.

Ali se u vezi smajlija totalno razlikujemo! To-tal-no!

Slika
Korisnikov avatar
By DIONIS
Originally posted by Draco

U slucaju da nestane, prestane, <sta god> ljubav, UVEK sam za to da se zavrsi as soon as possible.

Sad, ako je u pitanju bilo kakva druga prepreka, neslaganje, razilazenje u stavovima, potrebama, etc..UVEK sam za to da se veza pokusa spasiti razgovorom, kompromisom.. U takvim situacijama mislim da svako zasluzuje another chance..sve dok ljubav POSTOJI.
a ko ce da bude kvalifikovan da odluci da je to "do juce" postojalo a od danas ne postoji?

podpitanje:
jer iko od vas ziveo duze od 3 god sa istom osobom POD ISTIM KROVOM?
Korisnikov avatar
By Mars
Rezultat jednog glasanja na forumu sajta Gay Serbia je poljuljalo tvoju veru u cinjenicu da su Srbi najdushevniji narod pod kapom nebeskom?!? Cak i Srbi-pederi?!?

Brzo, brzo, uradi nesto, ne znam, bilo sta, i brzo da izbijesh to zadnje iz glave i da sve bude kao shto je bilo!
Korisnikov avatar
By mirth
Zivela ja sa istom osobom duze od tri godine pod istim krovom. Sta s tim? To nesto posebno znaci?

Prekinula iste sekunde kad je ljubav prestala, bez obzira sto je veza bila poprilicno harmonicna.

I trudila se da ni tracak lazne nade ne ostavim, da bi osoba mogla da nastavi svoj zivot sto brze i sto lakse.

Jesam sad Hitler zbog toga?
Korisnikov avatar
By Mars
podpitanje:
jer iko od vas ziveo duze od 3 god sa istom osobom POD ISTIM KROVOM?
A da nisu mama i tata, pretpostavljam...

Ja sam ziveo 10 meseci, a to je u pederskim godinama (hvala Jack, Will&Grace) skoro 3 godine. I?

Mislis da nije bilo tolerantnosti, kompromisa? Napred nazad, vredi-li-boriti-se-za-ovo-ili-ne situacija?
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by mirth
Jesam sad Hitler zbog toga?
Ti nisi Hitler!. Zapamti to.

Ni zbog toga ni zbog bilo cega drugog.
Korisnikov avatar
By Dina
Ako me nesto nervira to su ti lazni milosrdnici... Kad su mi prijatelji cak razmisljam ponekad kakvi su i po drugim pitanjima... Slazem se sa Dionisom da ne treba trenutno odluciti da necega sto je juce bilo danas nema, ali mislim na ljude koji mesecima/godinama ostaju sa nekim "iz sazaljenja". Ja sam vise puta otisla iz veza a da me je partner sa kojim sam bila posle toga proganjao, pristajao na sve, prijatelji me vecinom osudjivali... I sta se desilo - posle nekog vremena su svi shvatili da nema povratka i danas kad ih sretnem imaju sredjene zivote i osobe koje im mnogo vise odgovaraju pored sebe. To je ono sto sam ja znala i u trenutku odlaska i drago mi je da nisam pogresila. A te osobe koje ostaju "iz sazaljenja" umisljaju da su nezamenljive i zaustavljaju zivot i sebi i drugoj osobi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!