Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Uvek sam se zaljubljivala u neciju unutrasnjost, nikada u izgled;izgled je mozda ponekad bio potpomazuci faktor, ali nikada od presudnog znacaja.Ono sto uvek primetim na devojci i sto mi je jako bitno je njena boja glasa, pogled, osmeh.... to su neke stvari koje su mi od velikog znacaja pri izboru partnera.... Apsolutno bih mogla da budem i sa osobom koja je mrsavija i koja je punija, ali nikada ne bih mogla da budem sa osobom koja ima katastrofalne zube i ruzne sake... Eto, to su neke fizicke karakteristike po pitanju kojih sam kategoricna, ali celokupna "kalupna" forma stvarno nije a priori. Moje dve najvece ljubavi u zivotu su fizicki potpuno razlicite: jedna savrseno gradjena, svaki centimetar tela je simle perfect, a druga ( sadasnja i nadam se dozivotna) je preslatka buca sa prelepim osmehom, senzulanim glasom i najzavodljivijim pogledom na svetu. :love:
Korisnikov avatar
By mary
Meni nije bitno da li su mrsave ili debele, jedino mi je vazno da su nevine :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By gea
Originally posted by ^mary^
Meni nije bitno da li su mrsave ili debele, jedino mi je vazno da su nevine :ozbiljan:
:smeh: Nevine?! Nikad sa muskarcem, je l'? a zasto je to vazno? Mislim da znam odgovor, ali necu da se ispalim.
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by gea
:smeh: Nevine?! Nikad sa muskarcem, je l'? a zasto je to vazno? Mislim da znam odgovor, ali necu da se ispalim.
O Boze!
Ne samo nikada sa muskarcem, vec i nikada sa devojkom!
Zar se nevinost gubi samo sa muskarcem? :neto:
Na sta si ti mislila?
Korisnikov avatar
By Galateja
O Boze!
Zasto ti je to tako vazno?Otkrij tajnu,bas me interesuje?:novinar:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by galateja
O Boze!
Zasto ti je to tako vazno?Otkrij tajnu,bas me interesuje? :novinar:
Nije tajna.
To je vazno iz prostog razloga sto nema nicega lepseg na ovom svetu od zenskog tela koje pripada samo tebi po prvi put, chisto i "ne iskvareno" (uslovno receno)...
Korisnikov avatar
By tramp
evo ja ti se odmah nudim kao potpuno neiskvarena devojka, nevina sam vec par dana :avion:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tramp
evo ja ti se odmah nudim kao potpuno neiskvarena devojka, nevina sam vec par dana :avion:
:rool: Opet ti...?

Ne plasi devojku. :P
Korisnikov avatar
By Ivory_E
ma zene moje drage, to je velika odgovornost, biti nekom prva.. mislim da ne bih mogla da se nosim sa tim..

kad pomislim dete pa jos nevino, ne hvala..
Korisnikov avatar
By gea
1. gea bila (i još uvek jeste) samo sa jednim muškarcem,
2. narod kaže: Jedan k'o nijedan

Sledi: gea nevina!:saint:
Korisnikov avatar
By Oziris

Sledi: gea nevina!

:roflmao: hahah, dobro ti idu ovi silogizmi gea.. :)
Korisnikov avatar
By m..
Ma djeva prepodobna... Ne kuzim zasto je nekom pozeljno da je neka nevina (osim ako govorimo o muskarcima)....
Korisnikov avatar
By gea
Originally posted by _Osiris_

Sledi: gea nevina!

:roflmao: hahah, dobro ti idu ovi silogizmi gea.. :)
Svako moze biti ono sto zeli, samo treba da izvede formulu i matematicki dokaze istinitost prvobitne hipoteze.
Korisnikov avatar
By gea
Originally posted by m..
Ma djeva prepodobna... Ne kuzim zasto je nekom pozeljno da je neka nevina (osim ako govorimo o muskarcima)....
Mislim da je ovo odgovor na tvoje pitanje :tos:
Korisnikov avatar
By mirth
Mrsavije, naravno. A i kud bih ja i sta bih sa debljom devojkom sa ovih svojih jedva nakrpljenih 20 kila???

Cisto iz prakticnih razloga... A i gde bih smela da naljutim neku krupniju? :smeh:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by mirth
Mrsavije, naravno. A i kud bih ja i sta bih sa debljom devojkom sa ovih svojih jedva nakrpljenih 20 kila???

Cisto iz prakticnih razloga... A i gde bih smela da naljutim neku krupniju? :smeh:
Dobro, dobro... :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By gea
Originally posted by GALATEJA
Kao sto sam naslov kaze,da li vas privlace deblje devojke ili su vam pak pozeljnije one mrsavije?Koliko to uopste igra ulogu kod vas?
:mazi:
A zasto nema opcija "zgodne"?!

Ako moram da biram, pokazujem na deblje (max 5 kg viska)
Korisnikov avatar
By zboO
:alikako:
molim te, molim te...ako naidjesh na takvu javi mi plizzz :wink: (samo gledaj da bude punoletna naravno) :rool: (inache u pravu si...nevinost se moze izgubiti i sa devojkom...naravnooo....tako da nije bitno kada je i sa kim izgubila, ali ja iskreno ne verujem, da ima nevinih....posto ova deca sada misle samo na jebanje i ni nasta drugo) :wink:

:lol:
Korisnikov avatar
By Val
Bandere su OUT! :zakljucano:

:drama:
Korisnikov avatar
By waterlily
Ekstremi u bilo kom smeru ne dolaze u obzir. Volim snazne zene. Naravno ne ono dizem-100kg-na-benc, nego da izgleda zdravo. Fizicka slabost me jako deprimira:sniff:
By argentum_inf
Koliko god da se trudim da zatvorim oci,nemam stomak za neke stvari.Dakle-masno NE!!!
(ne jedem male devojcice):)
By SUNNY B
Originally posted by waterlily
Ekstremi u bilo kom smeru ne dolaze u obzir. Volim snazne zene. Naravno ne ono dizem-100kg-na-benc, nego da izgleda zdravo. Fizicka slabost me jako deprimira:sniff:
ja dizala i dizem 100 kg iz bencha. a tek sto izgledam zdravo...(vrlo sam ozbiljna)
Korisnikov avatar
By waterlily
ja dizala i dizem 100 kg iz bencha. a tek sto izgledam zdravo...(vrlo sam ozbiljna)
[/quote]

WOW!!!:wink2:
By SUNNY B
Originally posted by waterlily
WOW!!! :wink2:
[/quote]

pa mislim, wowci ti do sutra ali stvarno je tako. to je ipak mala tezina da bi se telo deformisalo.a ja sam se malo ugojila sto cemo morati da popravimo u najskorijem mogucem roku, a onda cu biti zdrava k'o dren..a do tada..."lip up fatty"...a da, btw, ni ja ne volim fizicki nesposobne i slabasne devojke. volim one misicave i stamene, mada, nije nuzno... :tegovi: :teg: :teg2: :misici: (ovo sve pljunuta ja) :tushe: :D
By SUNNY B
Originally posted by argentum_inf
Koliko god da se trudim da zatvorim oci,nemam stomak za neke stvari.Dakle-masno NE!!!
(ne jedem male devojcice) :)
heh, nemas stomak za one koje imaju stomak?
puuf, onda ja da te se klonim sa svojim kiflicama oko struka? a? :uplasen:
By Bombina
joooj sunny
imam da te sokiram inace ne bih terela da ides u :teg:
no no
Korisnikov avatar
By tramp
joj sunny ja mislim da si ti od onih retkih koje su uspele mene da obore :smeh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!