Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by _Osiris_Hvala!Nisam ni mislila da sam taaaako losa, zato sam se i iznervirala zbog komentara
Boga mi, TCoB, nisi ti uopste losa sto se tice srpskog jezika... ima ljudi koji zive ovde pa ima maternji taaaaako lose ide da je prosto nemoguce slusati a ne zaplakati...
Originally posted by ValAjmoOriginally posted by TheCurseofBlondie
TcoB koja ce uskoro ici na kurs srpskog, da i njega konacno nauci posto ga tako lose zna!![]()
Idem i ja s tobom. Moze?![]()
Originally posted by Valmislis???
Joj, joj, joj...
Zene ce ti doci glave!![]()
Originally posted by Eruännemoja ne izgleda lose, ali to sto me privuklo je njena komplentna aura, karizma, njen glas i sve ostalo,mislim u svakom slucaju vise nego samo izgled
profesorka engleskog...![]()
ne predaje mi, ali za njom se tako glave okrecu...
zena mnogo dobro izgleda
Originally posted by the1whowishede sad, jel znas da "ich komme" ima dva znacenja...?!
"Ich komme, ich komme..."
Originally posted by _Osiris_ah mozda je bolje da sve to prodje...ma bilo bi samo problema.
Pa slusaj, onog trenutka kad ti prodje ispit, nadam se da ce biti jedna manje "contra" stvar![]()
Originally posted by _Osiris_pa i jeste i nije, posto ce mi opet predavati a posle ispita je raspust, pa je davno ne vidjeh
Pa slusaj, onog trenutka kad ti prodje ispit, nadam se da ce biti jedna manje "contra" stvar![]()
Originally posted by argentum_infe pa, nemam ni ja puno manje godina
well,obzirom da ja imam 32 i da sam izasla odavno iz skole,mogu misliti koliko godina imaju moje bivse profesorice,i na sta lice..![]()
Originally posted by argentum_infPa to generalno zaista nije pokazatelj bilo cega, ne moraju profesorke uvek da budu matore... Eto recimo ja na faksu imam asistentkinju koja je moje godiste, iz drugog predmeta je 2 godine starija od mene, a "ona profesorka" koju sam ranije komentarisala u ovoj temi ima 42 godine i izgleda da se smrznes!!!
well,obzirom da ja imam 32 i da sam izasla odavno iz skole,mogu misliti koliko godina imaju moje bivse profesorice,i na sta lice..![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!