Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By M M and I
Hmmm....updates:

Sredinom Juna Tel-Aviv + Eilat...kao sto je planirano...

Nedelja 8.5. - subota 14.5. Sicilia (Plaermo, Catania, Taormina)

Sredina Jula -> Kanada : Windsor, Ottava, Quebec City...

Nasao sam superjeftine karte iz Londona za Toronto i nazad....celih 245 funti (nekih 300 i kusur eura)...a do Londona i nazad, hvala bogu, RyanAir-om za nekih 35 eura ... nisam bas nesto planirao preterano da idem u Kanadu, ali kad nadjoh ove karte bas nisam mogao da odolim... :up: :yes:
Korisnikov avatar
By iJazz
Pa... planiram da dam sve ispite u junu, da bih ostatak leta bio slobodan... A onda u julu u Zagreb i možda u Makarsku... posle u Be?, Budimpeštu ili Prag sa drugaricom i de?akom :unsure:...
Korisnikov avatar
By * NajS *
Originally posted by Mahnitu
Originally posted by Stripi
Nije me bilo još od 11og mjeseca prošle godine a i to sam došao na kratko.
Sad ?u biti jedan duuuužiii period :evil:
Oš i ti kanuuom niz Lepenicu? :shok: :alikako: :peca:
To je Najsov specijalitet, Stridza bi se prevrnula i ne daj Boze utopila!
:uljenavatru:
Korisnikov avatar
By konstantin laufer
Iskreno se nadam da su moji odnosi dovoljno dobri sa Spicankom (2kune) da me ovog leta rasirenih ruku doceka...
Bice to udo etovanje!!!
Korisnikov avatar
By andjeo
odoh na plaze GLIFADE u grckoj!!!sunce,more i slatki klinci
:D :P
Korisnikov avatar
By zboO
bilo kuda 'boony svuda... :wink:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by andjeo
odoh na plaze GLIFADE u grckoj!!!sunce,more i slatki klinci
:D :P
...i auto-put, tramvaj, opusci i privatne plaze na kojima je ulaz 15 EUR, a more ima ukus nafte. Da ne pominjemo da se stalno nesto gradi i rasciscava i da je pola obale u shutu.

Drzi se ti Vule i Varkize :kiss:
Korisnikov avatar
By Seaman
Sezona je kod mene vec pocela pa ako neko skokne do Budve neka se javi.:kupanje:
Korisnikov avatar
By Oziris
Egipat, Turska ili Hrvatska, a najverovatnije krajem septembra, zbog uskladjivanja mojih ispitnih rokova sa godisnjim odmorom moje devojke...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja ove godine idem u Egipat i bas sam srecna zbog toga! To mi je zemlja iz snova i vec nekoliko godina "odlazim" a nikako da odem. Ali ove godine je izvesno... Tako da mi obaveze mnogo lakse padaju, cim se umorim ja pocnem da zamisljam Egipat i kako ce mi tamo biti... i onda dobijem motivaciju da sve to uradim i odoh...

:bouncy:
Korisnikov avatar
By Mars
I ja nesto mislim na tu stranu.

Brine me samo sto ce da bude juli/avgust, a ne septembar.

Za koju varijantu si se opredelila? Mislim na odnos izlezavanja i turizma...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Mars
I ja nesto mislim na tu stranu.

Brine me samo sto ce da bude juli/avgust, a ne septembar.

Za koju varijantu si se opredelila? Mislim na odnos izlezavanja i turizma...
I mene malo brine sto idem u julu... Ali uglavnom se toliko radujem da i ne razmisljam o temperaturama.

Idem cetiri dana u Kairo, tu je vec u sam aranzman ukljucen obilazak. Posle toga cu sedam dana biti u Hurgadi. Ukoliko se mnogo umorim u ta cetiri dana onda cu u preostalih sedam samo da se kupam i suncam. Ako budem odmornija onda cu i odatle da idem na neke izlete koji se organizuju. Mada poznavajuci samu sebe ici cu bar na jedan...

Kako ti planiras?
Korisnikov avatar
By Mars
I meni je bliza ta varijanta.

Ostaje samo dilema smera-da li prvo Kairo pa lencarenje, ili obrnuto. To zavisi i od termina.

Mada... Kada bih znao da cu u skorijoj buducnosti opet moci da idem tamo, onda bih turizam ostavio za nekih 7 dana na jesen, a sada se 2 smene zatvorio u Sharm El Sheiku... Nemam pojma.
Korisnikov avatar
By Dina
I meni je bliza ta varijanta.

Ostaje samo dilema smera-da li prvo Kairo pa lencarenje, ili obrnuto. To zavisi i od termina.

Mada... Kada bih znao da cu u skorijoj buducnosti opet moci da idem tamo, onda bih turizam ostavio za nekih 7 dana na jesen, a sada se 2 smene zatvorio u Sharm El Sheiku... Nemam pojma.
Meni se vise dopala prva varijanta. I u agenciji preko koje ja idem zavisilo je i od termina, ali meni se nekako pogodilo da u terminu koji mi odgovara bude ta varijanta.

Ja opet kad idem na takva putovanja kao da razmisljam da mozda vise nikad necu otici tamo... I onda imam neku nevidjenu energiju da sve vidim, obidjem, saznam onoliko koliko se za to kratko vreme moze... Posle mi treba odmor od odmora :lol:

Ali Egipat mi je posebna zelja... jedva cekam! :bouncy: Javicu ti utiske (ako ti jos ne otputujes kad se ja vratim).
Korisnikov avatar
By Mars
:) Naravno.

Utisci, saveti... Preporuke. Dos&Don'ts
Korisnikov avatar
By DIONIS
pa gde bre nadjoste bas sad Egypat kad ubijaju turiste tamo,ajoooj
Korisnikov avatar
By Mars
Ja cu spretno da izdejstvujem jedno ranjavanje, a imam ooooooooooooodlicno osiguranje, prema tome...

Nece mene to da strefi. Cesto se setam i mestima od kojih i domoroci zaziru, pa mi se nista nije desilo.
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
... ali ne sigurno ove godine.

Ovog leta definitivno idem u Finsku, a posle cu malo i da se pentram po nekim planinama Srbije, a mozda malo i skoknem do Becha. Tako, da nishta od mora ove godine :(
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by DIONIS
pa gde bre nadjoste bas sad Egypat kad ubijaju turiste tamo,ajoooj
Plavuse su u islamskim zemljama konstantno ugrozene - najbolje se kotiraju na trzistu... Tako da se ja vise plasim ovih mojih saputnika - kad preracunaju broj kamila koje mogu da dobiju, moze da mi se desi da trajno ostanem u zemlji iz snova :lol:
Korisnikov avatar
By Dina

Nece mene to da strefi. Cesto se setam i mestima od kojih i domoroci zaziru, pa mi se nista nije desilo.
:up:

I ja isto tako razmisljam i postupam... Ljudi se medjutim najcesce sve nesto plase, pa onda im se ne ide negde, pa su umorni i sve tako... Ali ja cu da idem, oni kako hoce. Pomenucu onda i opasna mesta u izvestaju ;)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Huxley a posle cu malo i da se pentram po nekim planinama Srbije...
U Finsku i Austriju necu, na zalost-ali koje planine imas u vidu i kada?
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Hipatija I ja isto tako razmisljam i postupam... Ljudi se medjutim najcesce sve nesto plase, pa onda im se ne ide negde, pa su umorni i sve tako...
A najgore od svega kad napravis kardinalnu gresku pa podjes na odmor sa nekom takvom osobom!!! Majko moja, uzasa li...

Moja kuma kaze da covek ne zna ko je kakva osoba dok bar jednom zajedno ne odu na more. I mislim da je u pravu.

@Hipatija, koju agenciju imas u vidu?

Mrzim stavku U cenu nije uracunato...
Korisnikov avatar
By Mars
"Egipcani su bili stara kavkaska rasa koja je zivela u jednoj od severnih oblasti Afrike. Ova je, kao sto znamo, najveci kontinent u istocnoj hemisferi.
Egipcani su danas za nas krajnje interesantni iz raznih razloga. Moderna nauka bi jos uvek zelela da zna kakve su to tajne sastojke Egipcani upotrebljavali kada su uvijali pokojnike tako da im lica ne bi istrunula tokom bezbrojnih vekova.Ova interesantna zagonetka jos uvek predstavlja pravi izazov za modernu nauku u dvadesetom veku.

J. D. Salinger, "The Catcher In the Rye", genijalni prevod Dragoslava Andrica

Dakle, za Egipat se naravno treba pripremiti mnogo ozbiljnije, ali ovo me cesto nasmeje.
Korisnikov avatar
By Dina
Mars,

Mislim da je tvoja kuma u pravu... I meni se desavalo da odem na letovanje sa ljudima za koje sam ubedjena da ih poznajem a ispostavi se da ih uopste ne poznajem... Zato sam negde pocela da se oslanjam samo na sebe... Za druge ljude se nadam sto boljem uklapanju, ali ako do toga ne dodje - sta da radim. A u prici o Egiptu mi je sam Egipat najvazniji i necu dozvoliti da mi bilo sta pokvari ovo putovanje!

;)
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Originally posted by Huxley a posle cu malo i da se pentram po nekim planinama Srbije...
U Finsku i Austriju necu, na zalost-ali koje planine imas u vidu i kada?
Pa, neznam josh, nisu mi nishta javili. To ce biti neka varijanta 30-ak ljudi smeshtenih u planinarskom domu, bez kupatila, 10-ak km dnevnog peshachenja, daleko daleko od civilizacije... Neznam gde se ide ove godine, ranijih godin su bili Durmitor, Beljanica, Valjevske planine, Suva planina, Debelo brdo, Maljen...
Korisnikov avatar
By Mars
A tako... Ok, tih varijanti domova ima. Celog leta.

Pozivam te na jedan nocni uspon. ;)
Republicka kacija, jako je lepo.

Nocu se penja i ceka izlazak sunca na visini. Sredina leta.
Predivno

Pozivam sve zainteresovane, u stvari.
By Ахасвер

Predivno

Pozivam sve zainteresovane, u stvari.
:pickme:
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner

Predivno
Pa hvala na pozivu. Ne sumnjam da je lepo, takve varijante ne mogu da budu loshe. Cist vazduh, netaknuta priroda, dobra ekipica...

Inace izgleda da se moje planinarenje poklapa sa Finskom, tako da mozda ove godine ipak necu ici, a voleo bih jer se uvek super provedem...
Korisnikov avatar
By Mars
@Aleksandar:

Consider yourself picked.

:) :obraz:
Korisnikov avatar
By Abyss
Ovog leta - Turska i Bosna.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!