Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By betelgejz
Koliko vam je bila dugacka (vremenski) najduza, a koliko najkraca veza? Sta vam se najvise dopalo, i sta vam je smetalo u najduzoj a sta u najkracoj vezi? Sta bi ste posebno izdvojili, sto bi se razlikovalo od ostalih odnosa (nesto zanimljivo, sto niste doziveli, ili upraznjavali do tada? :grouphug: :trampolina: :opacupa: :kada: :foto:
Korisnikov avatar
By betelgejz
pretpostavio sam, ali ajde bar da vidimo kolika je bila najkraca, i da li ima sta zanimljivo sto ste ostvarili za to kratko vreme, a niste uspeli u najduzoj? Neka vam "smajliji" budu kao podsetnik da se setite....
Korisnikov avatar
By KiWi
Najkra?a ... jedno ve?e..
Korisnikov avatar
By betelgejz
Dobro, i jesi li uspeo da ostvaris nesto za to jedno vece sto nisi uspeo s nekim godinu dana, na primer? nesto po cemu si taj susret odlicno zapamtio i sto ces dugo pamtiti?
Korisnikov avatar
By KiWi
Pa uspeli smo dvaput da se kresnemo.. to nisam uspeo sa jednim likom u celih 2 nedelje veze! .. ne znam da li se to ra?una kao neki uspeh
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ja ne znam po kom osnovu se u vezu rachuna neshto ispod mesec dana?

Mislim, veza na jedno veche? To lichi kao neshto shto stavish u mikrotalasnu pa ispadne gotovo za par minuta :lol:

To od nedelju dve dana je valjda neki pokushaj, ali (navodna) monogamija tokom tog perioda ne mora da bude veza..

Anyhow, najduza, nazalost, samo 9 meseci.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
2 dana (ako to neko podrazumeva pod "vezom"/ blizu godinu dana

U prvoj varijanti svidela mi se neobaveznost i sloboda koja mi je tada trebala, a u drugoj... toliko toga...!!! :love: :bounce:
Korisnikov avatar
By SouthSide
A ako si mrtav pijan i sa nekim se zvalavis u klubu 15 minuta i posle se pogubite jeli to veza na 15 min.?
:angel:

Pa daj nemojte te one night standove da zovete vezom..

Elem, najduza godinu dana samo :placko:

Najkraca nemam pojma

:redaljka:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by unic0rn
Ja ne znam po kom osnovu se u vezu rachuna neshto ispod mesec dana?

Mislim, veza na jedno veche? To lichi kao neshto shto stavish u mikrotalasnu pa ispadne gotovo za par minuta :lol:

To od nedelju dve dana je valjda neki pokushaj, ali (navodna) monogamija tokom tog perioda ne mora da bude veza..

Anyhow, najduza, nazalost, samo 9 meseci.
Ima logike Jednorože... onda ne znam koliko mi je bila najduža veza... ako je tako, onda mi je najduža i najkra?a bila ista.. ona od dva meseca! ... a ova sad pretenduje da bude duža od te.. ma vide?emo .. za sad, 2 meseca najduža.. a najkra?a ne znam (ne znam do koje granice se ra?una kres-šema i gde po?inje veza)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa ne znam...
Ja kapiram da se kres sheme dele na ONSe i na fuck buddyz. :)

ONS (One Night Stand) - lik za jedno veche i sutra se ne vidimo ili mozda josh koji pu

F.B. - hmm, recimo redovno sexisanje :) ) bez nekih emocija i slicno

A valjda si sa nekim kada se pojave i emocije i provodite vreme zajedno i van sexualnog konteksta :)

Zivela plastichna objashnjenja! :D
Korisnikov avatar
By EYA
7 godina :salut:

a najkraca... nemam pojma gde da povucem granicu izmedju veze i sexa :puzzle:

u svakom slucaju tezim da kad ulazem to bude u jednu osobu na duze staze, tek tada ulozena energija moze i da mi se vrati, da stvorimo neki sklad, ali samo ako postoje dobri temelji da se zida dalje... u protivnom trazim novi plac, ali to tek znam nakon premeravanja, za sta mi opet treba bar neko vreme... bla, bla...
Korisnikov avatar
By KINDER
Najduza 1 godinu :klap:

Najkraca 2 dana :rida:
Korisnikov avatar
By m..
Razlika izmedju ta dva tezi nuli... Mhm, zapravo za najduzu nisam ni sigurna koliko je trajala, cini mi se da je u mojoj glavi trajala duze nego inace, samo ja to nekeko nisam uvidela :lood:
Sve u granicama do 6 meseci, bas bedno zar ne?
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Breee!!!
najduza 10, najkraca - 1,5 ... godina !!! :)

:zastava: :zastava: :zastava:
E sad ces ti meni lepo da objasnish kako ti to uspeva?
Korisnikov avatar
By bigirl
Najduža... dve godine.
Najkra?a... ... ... ... ne znam. Valjda godinu i mesec dana.
Korisnikov avatar
By Draco
Najkraca - 5 meseci
Najduza - 2 godine +/- par meseci.
By SUNNY B
najkraca - mesec dana :bedakaljebiga:

najduza - 1.5 godina
By Swanheart
Najkraca-5 dana
Najduza-skoro 2 godine
Korisnikov avatar
By Val
Najkraca 5 meseci...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pod vezom podrazumevam svaki odnos sa osobom za koju sam u startu zagrejan na neodreðeno vreme. e sad, pitanje je bilo posle koliko vremena sam se osvestio i skontao da to vreme ipak treba da bude vrlo odreðeno.

najbrže posle dve nedelje, a najduže posle 9 meseci.
By Бреее!!!
Originally posted by m..
Originally posted by Breee!!!
najduza 10, najkraca - 1,5 ... godina !!! :)

E sad ces ti meni lepo da objasnish kako ti to uspeva?
ponasas se prirodno, uvazavas partnera i on tebe, imate dosta zajednickog, ali i razlicitog ... idete, idete i ... dogodi se veza !!! :yes: :love: :friends:

par onih od mesec ili tri nisam ni racunao, jer je to bio period koji je neophodan da se pokaze da li ce se dogoditi nesto na duze staze !!! ;)

ni u tim slucajevima nisam bio nezadovoljan, verujem ni partneri, ali smo jednostavno zakljucili da dalje ne ide ... da se nije dogodilo ono sto bi nas usrecilo i vezalo na duzi period !!! :)

Korisnikov avatar
By Tweety
najduza jos traje i uskoro ce biti jedanaest meseci, a najkraca tri meseca.....
Korisnikov avatar
By reveal
najkraca mi je 5 meseci, a najduza mi je dve godine....... :right:

jbg, to je neki prosek, ne?

ne racunajuci Bree!
:right:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Najduza 6 godina....a najkraca..pa dan (beshe to u osomom razredu.
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Draco
Najkraca - 5 meseci
Najduza - 2 godine +/- par meseci.

Ja sam stoka!!! Potpuno sam zaboravila CELU jednu vezu...

Dakle, najkraca veza - 3 meseca - :kiss: 4 tsumi
Korisnikov avatar
By zboO
najduza veza....sa prekidima (sa mnooogo prekida) oko 3 godine ( dve god. su bile prekidi) :lol: mada to je bilo shit....10 dana smo zajedno, pa 10 nismo (smarachina)....a veza bez prekida oko 4 meseca....

najkraca...oko 3 dana (valjda)....mislim da nije bilo kracih ( a da se mogu nazvati vezom, ili pokusajem :rool: )!
Korisnikov avatar
By Abyss
Najkra?a veza: jedan poljubac!
Najduža veza: trenutna!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!