Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By black_wings
Sve pocinje od fizickog izgleda.
Primer:

Ima 10-ak muskaraca koji hoce nesto sa tobom .Na tebi da izaberes!Koga ces izabrati?Pa onog ko ti se fizicki najvise svidja!

Pa posle sve pocinje...

ALI:
Ako ti neko prvi pridje i pocne da prica sa tobom a u pocetku ti se fizicki ne svidi, onda si se zaljubio u njegov um, pa vremenom i fizicki shvatis da te samo pomisao na nejga uzbudjuje i "pravi" probleme :-D
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Sutekh
Originally posted by Draco
Dobro, logicno da je bitan, mora nesto da me privuce da bih zapocela pricu... A onda postaje mnooogo bitnije kakva je osoba... Misim, ne mogu sa nekom mentalnom trasharom da budem u vezi... Ipak, izgled je i dalje bitan, jer ne mogu da spavam sa nekim ko me fizicki ne privlaci. Mislim, moze ona da bude kul osoba koliko hoce, ali ako me ne lozi, bicemo prijatelji i to je to... Tako da mi je izgled bitan... Rekla bih 35 - 65 odnos izgled - licnost
Kumo, hvala shto si ovo iskucala. Chekao sam da neko istipka dovoljno pametan post da bih ga citirao :up:
:shake:
:hvala: :hvala:

:kiss:
Korisnikov avatar
By nsredphoenix
Mnogo mi je bitnija licnost nego sam fizicki izgled. OK, fizicki izgled moze u pocetku da igra neku vecu ulogu ali kako bolje upoznajes ulogu postaje sve manji faktor.
:ogledalce:
Korisnikov avatar
By Skyen
Hvala prirodi na malim zamkama. Upecas se na hemiju, a posle, pa nesto mora da bude i do nas.
Korisnikov avatar
By Aksa
Hvala mama sto si me rodila ovako zajebanu. Hvala mama.
Izgled mi nije bas mnogo bitan, ali zato je tesko naci nesto u glavi potencijalne osobe...

Hm...
Ipak je do mene.
Hvala mama.
Korisnikov avatar
By Skyen
Axo, zavisi koju tehniku frontalne lobotomije primenjujes:D ovaj, ti bese tamo nesto trazis, ne uklanjas ono sto je preostalo, ups, moja greska;)
Korisnikov avatar
By Aksa
A dobro, desava se i to. Priznajem!

If u know what I mean...
Korisnikov avatar
By Galateja
Najvaznija je estetika-kako estetika duse,tako i estetika tela.
:vogue: :vogue: :vogue: :vogue: :vogue: :vogue: :vogue: :vogue: :vogue: :vogue: :vogue: :vogue: :vogue: :vogue: :vogue: :vogue: :vogue: :vogue:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Da sve to stoji da je optika bitna.
Ali sta jos uvek ne mogu da zakljucim po vasim postovima, je:
dali to znaci da taj neko mora fizicki biti "lep"/perfektan ili jednostavno mora vam se svidet.
A sta vam se svidi?

Naravno da je optika bitna, to je prvo sto vidis.
Ali...da li ona mora biti prelepa da bi se ja zaljubila u nju?
Odgovor ne!
Znaci od tih "10"(neko je dao takav primer) mi se svidi jedna cura ali to nemora biti ona koja je najlepsa(sto je takodje relativna stvar)...a kako je kod vas?
By ^Divlja^
Osoba koja se meni lichno svidja u 99% sluchajeva nije osoba koja je ochigledno lepa. Ako je lepa, neka je, ne mora zbog toga da me opchini. Obichno uvidim neki detalj koji me privuche, koji mi se svidi... Boja kose, oblik usana, drzhanje, nachin na koji drzhi cigaretu... nekad i oblachenje...
Korisnikov avatar
By Oziris
Hmm... bitan je, ali mojim subjektivnim potrebama i vidjenjima "lepog"... Dakle, bitan mi je osmeh, glas, pogled, ali nebitna mi je ambalaza (visina, tezina, boja kose, ociju i sl. )
Korisnikov avatar
By zboO
za zaljubljivanje mi je VEOMA bitan fizichki izgled....posto obichno ne primecujem osobe koje mi se ne dopadaju na prvi pogled!! Ali naravno ako u glavi nema nista, ondaK dzaba lepota :wink:

@ TCoB....ne mora biti prelepa, vazno je da se meni svidi (ukusi se razlikuju)....i obichno nije najlepsa, daleko od toga (najlepse su i najgluplje :lol: )

hahhaa....kashljuc...
Korisnikov avatar
By s0k0j
Meni se desilo jednom da sam se zaljubila u potpuni antitip žene koja bi mi se svidela...ispostavilo se da mi je sa njom bilo i najlepše :gric:
Bilo pa prošlo....srednjoškolski dani :B
Ali da, veoma mi je bitan fizi?ki izgled, on me ipak prvi privu?e :D :blush:
By Bombina
na primer ja sam fizicki izgled ,zaljbuljena sam ali mene su privlacile
imam ja svoja osecaj kad neka dodirne
veoma je vazno kako se osecaju
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by zbunjena

@ TCoB....ne mora biti prelepa, vazno je da se meni svidi (ukusi se razlikuju)....i obichno nije najlepsa, daleko od toga (najlepse su i najgluplje :lol: )
To je ono sto sam ja mislila.
Kad se kaze:"izgled je bitan", to mi je jasno ali to znaci da osoba mora da nam se svidi ali neznaci da mora da je kao lepotica iz bajke...Znaci da onda izgled, ustvari, ipak nije toliko bitan tj sta to uopste znaci:bitan izgled...:neznam:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
hocu reci da se meni desilo da mi se zena svidi na "drugi pogled".
kad sam je prvi put videla, nisam je ni primetila.
nije izgledala ruzno, ali nija bila jedna" za kojom se okrenes u gradu".
Ali vremenom mi se pocela svidjati.
I videla sam nesto veoma lepo na/u njoj.
A ja mislim da je to bilo sve zajedno, njeno ponasanje, pokreti, pogled...a znaci ne samo neka optika.
Korisnikov avatar
By ciceron
Fizicki izgled je najvazniji!
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by _Osiris_
Hmm... bitan je, ali mojim subjektivnim potrebama i vidjenjima "lepog"... Dakle, bitan mi je osmeh, glas, pogled, ali nebitna mi je ambalaza (visina, tezina, boja kose, ociju i sl. )
:)
tako nekako

:lizalica:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by tramp
Originally posted by _Osiris_
tako nekako

:lizalica:
Ala se mi nesto slazemo oko postova... :cool:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by ciceron
Fizicki izgled je najvazniji!
ti sad mislis da ovo sto si napisao, nesto znaci...to je kao da nisi nista napisao.
Objasni sta tacno shvatas pod:"fizicki izgled je najvazniji!".
STA TO ZNACI?

Korisnikov avatar
By tinkerbell
Svima je fizicki izgled najvazniji :down:

Sta god ljudi pricali :down:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
svejedno jos uvek ne znam sta to konkretno znaci:"fizicki izgled je najvazniji???"
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ne znam ni ja.

Ja samo konstatujem sta je svima bitno :down:
Korisnikov avatar
By Galateja
To moze da se definise tako da neciji fizicki izgled izaziva u tebi prijatnost.:wow:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
da, ali ja se pitam...vec u vise postova...dali to ujedno i znaci da ta osoba mora "perfektno" da izgleda ili to jednostavno znaci da mi se njena optika mora svideti(ali to ujedno ne mora da znaci da mora perfektno da izgleda) :puzzle:
to ne kontam, kako je to kod drugih...
Korisnikov avatar
By Galateja
Postoji objektivna lepota (ono sto je po standardima lepo) i subjektivna lepota (ono sto je tebi lepo).Tako ja tvrdim da je Naomi Kembl objektivno lepa,ali meni se ne svidja.

Tema koju sam postavila odnosi se na subjektivnu lepotu.
Nadam se da sam jasnija.:D
By Çâðê_DUP
Originally posted by Val
Dakle, sta znaci "biti lep"?

Kako da ti objasnim? :alikako:

Posebno me nerviraju devojke, koje misle da su "lepe" (sta god podrazumevali pod pojmom "LEP"), a kad udjes u neki razgovor s njom ona samo hihihi, hahaha, da pokaze svoje bele zubice, a ujedno pokusava da prikrije nedostatak inteligencije.

Mozda je ocarana tvojim smislom za humor, zar ti to nije palo na pamet? A beli zubici su odraz higijene, a ne gluposti

Bitno mi je, sta se krije iza te fasade, a ne sama fasada. Malter nakon nekoliko godina otpadne, a unutrasnje vrednosti ostaju.

Kuca se ipak gradi od temelja, zar ne?

Znam da je ovo sve samo tvoje misljenje i tvoje pravo da ides iz krajnjosti u krajnjost, pritom zaboravljajuci da LEPOTA ima univerzalni karakter, ali zvuci mi ipak krajnje licemerno.

Anyway, da te obavestim da su pre 7 godina otkrili u svemiru prostor sa cak 11 dimenzija. Svako dobro.

Angelina777

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Angelina777
Originally posted by Val
Dakle, sta znaci "biti lep"?

Kako da ti objasnim? :alikako:

Posebno me nerviraju devojke, koje misle da su "lepe" (sta god podrazumevali pod pojmom "LEP"), a kad udjes u neki razgovor s njom ona samo hihihi, hahaha, da pokaze svoje bele zubice, a ujedno pokusava da prikrije nedostatak inteligencije.

Mozda je ocarana tvojim smislom za humor, zar ti to nije palo na pamet? A beli zubici su odraz higijene, a ne gluposti

Bitno mi je, sta se krije iza te fasade, a ne sama fasada. Malter nakon nekoliko godina otpadne, a unutrasnje vrednosti ostaju.

Kuca se ipak gradi od temelja, zar ne?

Znam da je ovo sve samo tvoje misljenje i tvoje pravo da ides iz krajnjosti u krajnjost, pritom zaboravljajuci da LEPOTA ima univerzalni karakter, ali zvuci mi ipak krajnje licemerno.

Anyway, da te obavestim da su pre 7 godina otkrili u svemiru prostor sa cak 11 dimenzija. Svako dobro.

Angelina777

:rool:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!