Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Diskusija o HIV-u, podrska, iskustva...

Moderatori: IriS, Moderators

By uno dei
nosilac zlog (zlog,zlog) virusa moze biti i preterani frajer s kojim si

ochijukao dok si chekao autobus GSP-a. :wtf:

ume da bude mnogo zajebanije, hm?

tek da diskusija dobije smisao.
Korisnikov avatar
By Mars
I tek da se zna da su ovi manifestluci SIDE u stvari neke druge bolesti koje se javljaju usled pada imunog sistema.

Sto ce reci, ako vidite ovako nesto, ne mora da znaci da je SIDA.

Ali vredi videti i porazmisliti se...
Korisnikov avatar
By Zibro
opet ponavljam ... kada doguraju do ovih stadijuma ljudi obicno leze po bolnicama nije im ni do upoznavanja ni do sexa ...

ne mojte zamisljati da samo hodajuci les moze imati hiv
nosilac virusa moze biti super sladak, super zgodan i super zdrav
godinama a da ipak ima virus u organizmu i da ga moze prenositi ....

na primer lik sa moga avatara bi mogao biti hiv+ a po njemu se to bas i ne bi reklo zar ne ?
Korisnikov avatar
By Zibro
samo da vas podsetim nije hiv jedini problem , i hepatitis je poprilicno neizleciv .... ima tu jos more stvari ali necu sad da vas smaram ,,,,, samo imam jednu molbu .. ljudi cuvajte se !
Korisnikov avatar
By Rei
S01amo bih hteo da se slozhim sa marsom: ono gore nije sida vec su u pitanju druge boloesti kojima je sida otvorila put...
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by REI
S01amo bih hteo da se slozhim sa marsom: ono gore nije sida vec su u pitanju druge boloesti kojima je sida otvorila put...
JOJ STO STE PAMETNI !
kao prvo nije bitno !!! a kao drugo nije bas sasvim ni tacno iste te bolesti se nikada ne bi razvile u takvim oblicima kod ljudi bez hiva .... a mnoge od njih javljaju se iskljucivo u kombinaciji sa hivom
Korisnikov avatar
By Gothrose
Mars :up:

bg frajer 111 :up:

REI :up:

Da vas ne citiram...u pravu ste...

@ STATUS -mislim da na slikama imas primere herpes zostera,raka koze i anorexsije...

@ deni -verovatno rak unsne duplje + kandida sudeci po jeziku

Sto opet ne mora da znaci da je taj neko AIDS oboleo-moze ali i ne mora...Te bolesti se ne javljaju samo u ovom slucaju,pad imuniteta moze samo da ubrza stvar....

A jel vas dvojica mislite da se neki ,kao ti sa slika gore,setkaju po gradu sa otvorenim ranama?Onaj super mrsav tesko da moze i da hoda,predpostavljam,ovi drugi verovatno mogu ali pre ce biti da su hospitalizovani nego da su vidljivi na ulici...

BDW,a sta bi radili kada bi takav neki 'primer"(kao da ne govorimo o ljudskim bicima)isao ulicom bas vama u susret? :)

:lukavi:
Korisnikov avatar
By ciceron
Kakva linija...sta bi devojke dale za takav struk :) ))))).
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by ciceron
Kakva linija...sta bi devojke dale za takav struk :) ))))).
Jel to odgovor na moje pitanje o vasem ponasanju pri susretu sa osobom koja je kao na nekoj od slika?Ako jeste,predpostavljam da mislis na osobu slike kojoj sam dala "dijagnozu"-anorexia????

Za tvoj comment nista vise nego :hand:

Bdw,kad napisah ~anorexija~mislila sam prvenstveno na nagli gubitak apetita kod hiv + osoba koji zatim,logicno,prerasta u anorexiju...

:lukavi:

Ps.jel se mi nalazimo u topicu Zdravlje/HIV ili u "Zezanciji opustenciji"?
Kada sam procitala ovaj komentar,malko sam se zbunila...odgovor je shala,slike kao da su iz decije knjizice sa Diznijevim crtezima,tema je zabavna i vesela...blind me..what a shame...:nope:
Korisnikov avatar
By Oziris
Bdw,kad napisah ~anorexija~mislila sam prvenstveno na nagli gubitak apetita kod hiv + osoba koji zatim,logicno,prerasta u anorexiju...
Ne bih da kvarim zabavu ovde, ali mala ispravka: primer gore na slici je kahekticna osoba... Anoreksija je bolest, a kaheksija je stanje u koje ogranizam zapada zbog naglog gubitka tezine uzrokovane nekom bolescu.

Sve u svemu, strasni primri su prikazani gore na slikama, ali kao sto Mars rece, ti ljudi su hospitalizovani i nikome ne predstavljaju "pretnju" da se tako izrazim ( iako mislim da je najveca pretnja nase sopstveno ponasanje) Da, obicno po Marfijevom zakonu, osoba od koje se zarazite bude neki "preterani" frajer koji izgleda kao da uca od zdravlja.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
slike u stadijumu HIV-a i stadijumu kada je lice uveliko obolelo od SIDE...

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
HIV virus napada imunoloski sistem, usled cega je osoba podloznija drugim lako prenosivim bolestima, koje kod date osobe imaju mnogo gore posledice...
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
I shta sa slikama ? Trebaju da nas podsete na smrt koja je blizu ljudi na slikama? Da nas uplashe ?
Nije strah losha stvar, natera te da razmislish, sachuvash sebe a i druge.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
INNER trebaju da nam pokazu put na kojem se mozemo naci... vrlo lako, vrlo brzo.... samo ako ne ukljucimo lampicu u mozgu .....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!