Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li ste individualista?

Individualac
18
46%
UltraSocijalna osoba
4
10%
11
28%
Asocijalna osoba
6
15%
Korisnikov avatar
By KiWi
U kojoj grupi od navedenih sebe nalazite?

Slika

Voleo bih da ne odgovarate napamet, ve? da u obzir uzimate:

1. Da li ste sebi sami dovoljni za dobar provod (nije vam potrebna stalna ekipa)?

2. Da li imate potrebu da uvek budete sa voljenom osobom (nemate trenutaka kada želite da budete sami)?

3. Da li bolje rezultate dajete kao deo tima ili kada sami obavite ceo posao?
Korisnikov avatar
By unic0rn
E vala bash si me nashao u trenutku kada pizdim zbog tima koji me je ostavio da 1 dan pred rok radim najduzi i najsmoreniji deo posla. :whatever: :zid:

Dovoljan sam samom sebi itekako, ali osecam konstantnu potrebu za ljubavnim partnerom. Sto dalje ne znachi medjusobnu okupaciju, i tada su mi znachajni momenti samoce, ali sve je lepse i lakshe u dvoje :blush:

zavisi od trenutka ili neshto izmedju?
Korisnikov avatar
By Atlona
A da li neko moze da bude i "ultra-socijalna" osoba i individualista? A ko su onda asocijalni? Nisu mi bas najjasniji kriterijumi/podela koju si napravio...
Korisnikov avatar
By EYA
od ponudjenog moram da izaberem cistog individualistu.... nisam asocijalna, ali ne zavisim od drugih, ni njihovog misljenja. mogu sve sama, lepo je kad ponesto mogu i sa nekim, ipak, bez ikakve obaveze... moze/ne moze - prosto i jednostavno.
mislim da samo sa osobama koje imaju svoje ja, postuju svoje vreme (samim tim i moje), i mogu da funkcionisem.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Atlona
A da li neko moze da bude i "ultra-socijalna" osoba i individualista? A ko su onda asocijalni? Nisu mi bas najjasniji kriterijumi/podela koju si napravio...
Pa možda i može... ali ja takve ne poznajem .. Asocijalni su individualisti koji su doterali cara do duvara :) .. šalim se, pa to su oni koji nemaju prave prijatelje i kojima je to najbolja varijanta.. individualisti nisu asocijalni, ali ipak se oslanjaju samo na sebe ... ne znam da li sam dobro sro?io, ali vidi se šta sam hteo da kažem temom
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Kiwi
1. Da li ste sebi sami dovoljni za dobar provod (nije vam potrebna stalna ekipa)?

2. Da li imate potrebu da uvek budete sa voljenom osobom (nemate trenutaka kada želite da budete sami)?

1. Ponekad (retko) sam i sama sebi dovoljna, ali vise volim provod u stalnoj ekipi (maloj ali odabranoj)

2. Ne postoji osoba sa kojom bih provodila 24/7 hvala ali ne hvala....to nije ni malo zdravo, treba imati i trenutke samo za sebe! :wink: (sto ne znachi da mi ne treba voljena osoba) :D

3. Zavisi o kom poslu se radi.....u svakom sluchaju je pozeljno biti sposoban i za jedno i za drugo....i timski igrach i individualac (kada je to potrebno)....

i u koju grupu onda da se svrstam??
Korisnikov avatar
By bigirl
Nešto izmeðu. Neke stvari mogu (i radim) sama, ali za neke mi baš treba društvo.
Korisnikov avatar
By EYA
treba mi drustvo za covece ne ljuti se :bouncy:
By Storm
Individualista.
Hm, mada na poslu, mislim da sam ok timski igra?.
Ali u proseku - individualista.
Korisnikov avatar
By Draco
Ja sam onda definitivno negde izmedju..

Volim i jednu i drugu varijantu. Sasvim mi je dobro i kad sam solo i kad sam sa ljudima. Podjednako uzivam.
Volim da provodim sa njom svaki moguci trenutak.
Najbolje radim sama.. Ma, mrzim timski rad, nekako kontam da je sve mnogo lakse i brze kad sam radis.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Najveci deo vremena provodim u drustvu. Tako uglavnom funkcionisem.
By Бреее!!!
i timski i samostalno, zavisno od potrebe i trenutka ... !!! :P

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kiwi
Stalna ekipa mi nije neophodna za dobar provod, vec mi je neophodna za momente kada su mi potrebni ljudi sa kojima se razumem, koje volim i sa kojima mogu da razgovaram o svemu. Naravno, sa tzv. stalnom ekipom je moguc i dobar provod, ali gore navedeno je ono sto ja podrazumevam pod definicijom i sustinom "stalne ekipe". Sto se provoda tice, praktikovao sam da krenem sam u potragu za njim i vise puta mi se desavalo da u tim situacijama dozivim avanture za pamcenje i prepricavanje.
Kiwi
Imam potrebu da uvek budem sa voljenom osobom, ali ta potreba ne podrazumeva neprekidno zajednicko bitisanje u fizickom smislu. Svakodnevno mi je potrebno odredjeno vreme koje cu provesti fizicki sam.
Kiwi
Zavisi od posla. Neke poslove, po njihovoj prirodi, nemoguce je obaviti samostalno.
Kiwi
Da li ste individualista?
Suvi individualista.
Korisnikov avatar
By Ra
Neka mesavine individualiste i asocijalne osobe...e jos kad dodam i probleme sa autoritetima,buntovnistvo itd......to bi bio ja.... :D :D :D :evil: :eevil: :evil:

:kosach:
By Ахасвер
Izraziti individualac. Snalazim se sasvim dobro u timskom radu koji ne moram sam da vodim ili organizujem. Loš kao voða. Poštujem autoritete.
By fazza
Originally posted by Kiwi

1. Za dobar provod potrebno mi je dobro drushtvo i pre svega ljudi koje vec
dobro poznajem, a pored svega toga mnogo je bitno i kako sam raspolozen. :zongler:

2. Ne volim preterivanja, naravno da ponekad pozelim da budem sam!

3. Svaki posao koji radim najbolje odradim sam i nikako ne volim timski rad, tu
sam chist individualista! :sw:
Korisnikov avatar
By Dina
Nesto izmedju - individualac jesam, asocijalna - po sopstvenom misljenju, ali mozda bih po necijem bila i ultrasocijalna. To zavisi od dubine posmatranja, situacije i mesta, a menja se cini mi se i od trenutka... Sve u svemu - nesto izmedju mi je najprikladnije.
By Kragi
^ Eh, imao sam i ja slicna razmisljanja o sebi, ali strucniji ljudi rekose drugacije. :D
Isto kao Dina, individualista sam i mislio sam da sam asocijalan, kad ono nisam :smeh:
Ok, da odgovorim:

1. Ne mogu nikako sam sebi biti dovoljan, ali isto tako nemam taj problem da se ok provedem i 'sam'. Nisam jedna od onih osoba koja mora po svaku cenu da se slepa uz nekoga ili odustaje od ideja zbog tudje nezainteresovanisti. :B

2. Uvek mi prija prisustvo osobe/osoba koju/koje volim ali 24/7 ne mogu ni sebe da trpim ... Malo samice nikad ne skodi :D

3. Sam, lakse mi je i manje odgovorno :D
Ne znaci da imam problem da radim u drustvu ili grupi, ali mi je lakse sam :D
Korisnikov avatar
By Torry
1. za dobar provod je ipak potrebna ekipa, e sad, stalna ili neka nova, nije mi preterano bitno, umem da se uklopim u sve

2. naravno, volim da sam okruzena ljudima ali isto tako volim i kada imam vremena za sebe, da se posvetim sebi i nekim svojim mislima, hobijima

3. vise vidim sebe kao deo tima
Korisnikov avatar
By 2kune
staljinista. :smug: to me istovremeno čini izrazitim individualcem ali i osobom koja uspješno radi s kolektivom. :freddy:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Zavisi u kom se periodu nalazim, uglavnom mi je potrebna paznja prijatelja i partnera, nekad vise, nekad manje, ali mi je ipak potrebna. Ima perioda kad ignorisem sve zive, a to je obicno u vreme 24/7 ucenja. Sto se tice posla, individualac sam, ne volim rad u grupi.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by KiWi

Slika

2. Da li imate potrebu da uvek budete sa voljenom osobom (nemate trenutaka kada �elite da budete sami)?

-kako kada. Evo sada se dobro provodim, na gajbi, ali ako se misli na izlazak provod, volim da imam drustvo. Ne mora da bude veliko, ali neko da bude tu sa mnom.

-Ja apsolutno mogu da budem sama i dok je osoba pored mene. To sto je neko u istoj prostoriji ili stanu sa mnom, ne znaci da ja ne mogu da se osamim. Imam taj neki svich koji super radi.

-Hm. To je triki. Recimo da dobro radim u timu, ali primecujem da ako nesto radim u timu, da sam ja main force, ja drzim konce i sve sto treba da se uradi u glavi, i nenamerno ljudima delegiram i odredjujem sta i kako cemo raditi, i moram da imam apsolutnu kontrolu nad svim sto se desava. Uglavnom sam ja ta koja se trudi da ono sto radimo bude zavrseno i pre dedlajna, insistiram na proveri, duzem radu, tako da ne znam sta da kazem...
Evo sada ja zavrsavam posao na kom je trebalo samo da asistiram jer ne mogu da podnesem da nesto u sta sam iole ukljucena ne bude uradjeno po mojim licnim standardima. I to nema veze sa tim koliko sam vredna, vec koliko sam grizosavesna.
Sreca, inace nish ne bi u zivotu uradila :lol:
Korisnikov avatar
By Mage
Individualista sam u smislu da kada nešto želim, odem i to uradim pa makar bio potpuno sam. Ne trebi mi neko ko će me motivisati ili usmeravati. Znam ko sam i kakav sam :)

Volim da furam svoj fazon, jurim svoje snove i gradim svoju budućnost :) Naravno, to ne znači da sam asocijalan... Imam prijatelje koji mi puno znače, ali svako od nas fura svoj fazon.

Volim da provodim vreme sa dečkom, ali ponekad volim i da imam vreme sam za sebe što ne znači da ga išta manje volim :mazi:

Volim da se družim, volim da imam nekog pored sebe, ali ne po cenu da izgubim sebe u tome.
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa da, individualista sam.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Hm, pa ako izlazim bitna mi je ekipa sa kojom cu biti, da su to ljudi koji mi odgovaraju za tu vrstu provoda i zna jako da me smori ako se neko od njih nesto ubedachi ili sretne ex ili ga podseti pesma na nekog i to ume da mi pokvari celo vece.
Meni je provod i kada ja napravim kokice i gledam film, seriju i uzivam u svojoj samoci, mada to je vise vezano za pitanje broj 2.

2. Da li imate potrebu da uvek budete sa voljenom osobom (nemate trenutaka kada zelite da budete sami)?
Imam potrebu da se vidjam sa devojkom recimo 3-4x nedeljno i to mi je skroz ok, sve ostalo je moje vreme, za blejanje, citanje, vidjanje sa nekim drugim ljudima ako mi je do toga. Volim samocu, tj. obozavam to vreme kada sam sama sa sobom i svojim mislima, napunim baterije, uf, tisina, divno.

Mogu da se prilagodim timu i mogu samostalno da radim, ali za mrvicu vise volim da sama radim...
By alexandermagic
1. Ići u provod uzimajući u obzir ono što ja podrazumijevam pod tim, a biti sam, mi baš i ne zvuči smisleno. Svejedno da li sam u društvu random osoba ili prijatelja.
Ukoliko imam potrebu da se osamim, uradit ću to i bit će mi okay.

2. Ne, hvala lijepo. Živimo i radimo zajedno, pa bi bilo too much još i da svaki slobodan trenutak provodim s njim.

3. Najbolje rezultate dajem kad sam adekvatno finansijski stimuliran.
Ako to podrazumijeva i timski rad, natjerat ću se i prilagodit okolnostima, ni sekund duže no što je neophodno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!