Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By * NajS *
Skoro sam bio na Zlatiboru da se odmorim malo od svega, i mogu reci da taj kraj sve vishe i vishe razvija turizam!

Od svega treba izdvojiti posetu Sirogojnu - etno selu, Mecavniku - filmskom gradu Emira Kusturice i voznju popularnim vozicem Cirom odakle se najbolje mogu videti prirodne lepote ovog kraja!

Treba josh napomenuti skupocu, tako da ne moramo vishe da kukamo na Crnogorce, kad se i mi proseravamo za astronomskim cenama!

Zlatiborci ochekuju i strance u najskorijoj buducnosti, a u planu je obnova vojnog aerodruma koji sad zvrji prazan i razrushen!

Da li ste bili skoro na Zlatiboru i kako vam se svidja ovaj kraj!
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Bejah, i rekoh, ne opet u skorije vreme. Izgledalo mi je kao ispostava Beograda u sred Nicega.
Korisnikov avatar
By * NajS *
:drama: :drama: :drama:

Kad kazem Zlatibor, mislim priroda, shuma, planinarenje, chist vazduh (ovo ono) - a ne fensi kafic sa beogradskim lelemudama i pozerima!

:pljuje:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Vlada T
Kondicioni trening, takorec.
I ne dovrši ti.. jel si stekao željenu kondiciju? Da li se dobro treniralo na Golden(e jebiga ne znam kako se kaže bor) .. na zlatiboru?
Korisnikov avatar
By Mars
Volim Zlatibor, mada je priroda isuvise pitoma za moj ukus.

Suvise ravno, i blago, i talasasto.
Sirogojno je lepo, sa jednom od najmanjih i najfantasticnijih crkava koju sam video. Sa krajputasima na groblju. Upechatljivo. Shargan isto...

Zlatibor najbolje prija posle letovanja, direktno.
Posto je meni boravak na moru sve samo ne odmor, onda ona ladovina na planini i relativni mir u odnosu na more-dodje ko melem za dushu...

Ali je u vezi Zlatibora najlepsa blizina Uzica, sa prelepim ljudima...
By Bombina
volim ja da idem na zlatibor i jer ja idem cesce
uglavnom imam apartman gde cu ja da odmoram i setam se na vrhu kod spomenika,svez vazduh
kad je uvek lepo vreme
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
bio sam u 11. mesecu prošle godine u Sirogojnu pet dana i bilo je lepo. ne mogu re?i da su me lokla(c)i oduševljavali (kao neke koji su ve? postovali ovde), možda zbog toga što Zlatibor i nije na?in kako ja zamišljam dobar provod. jeste lepo i pitomo, prija vazduh i tišina, mada što se hrane ti?e - nisam se baš najeo...

ina?e, Kusturi?in filmski grad i vozi? ?ira se nalaze na planini Tari, koje je (istina) odmah tu negde "pored", malko jugozapadno...
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Mrzim Zlatibor i planine. Rodjen u kotlini, jedva sam ceko da se dokopam sunca i ravne Vojvodine, koju doduse gledam sa Kalemegdana.
Zlatibor je lep, u divljim predelima, ali nije ni blizu, ali ni blizu, Zlataru, Goliji i HOmoljskim planinama. NI blizu.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Priroda i vazduh su zaista predivni. Sve ostalo je jedna ogromna nula.
Ljudi su nekulturni, prodavci i konobari 'vole' da naplate koje mleko ili kafu viska, na ionako crnogorske cene. U hotelskim bazenima ne moz da se kupas, ako kod njih i ne nocivas.
Fuck, kad ne bih morala da spavam, jedem i kupujem bilo sta, bilo bi odlicno.
Korisnikov avatar
By M M and I
mi bili na Zlatiboru i okolini od 7-mog do 15 avgusta...toliko....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!