Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Nekoliko kilograma više ne mora, kako ?esto tvrde lekari, da bude opasno po zdravlje ve?, naprotiv, može da produži život, navedeno je u studiji koju je objavio ?asopis Udruženja ameri?kih lekara. Informacija je stigla iz Centra za nadzor i prevenciju bolesti i Nacionalnog instituta za rak, ?iji su istraživa?i prou?avali uticaj težine na zdravlje. Studija je pokazala da je život osoba se nekoliko kilograma viška manje ugrožen od života osoba ?ija težina odgovara preporu?enim granicama. Istraživa?i, koji su se u studiji uglavnom bavili rizikom smrti, utvrdili su da probleme uglavnom imaju osobe koje su ili preterano mršave ili preterano debele. Prema kriterijumima indeksa telesne mase u Americi, osoba visoka 173 cm smatra se preterano mršavom ako ima manje od 55 kilograma, izmeðu 55 i 73 kilograma zna?i da joj je težina normalna, dok se sa 89 kilograma tretira kao osoba sa prekomernom težinom. (RTS)
Korisnikov avatar
By s0k0j
Ah, umre?u uskoro!!!
Što si ovo morao da napišeš, ja naprosto ne mogu da se udebljaaaaaaaaam :mad:
Korisnikov avatar
By colorado
nekoliko kila masti ili misica - ili svejedno?
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by colorado
nekoliko kila masti ili misica - ili svejedno?
:smeh: :smeh: :up:

ma cista propaganda... pozivcanice im oni brojni gojazni amerikanci, pa moraju povremeno da ih tese ovakvim saopstenjima... :eevil:
Korisnikov avatar
By vivaldi
da, kako da ne... kad bi zivot bio tako jednostavan... ako nas par kg ne spase - nista nece... gluposti , al debelim amerima ovakve studije trebaju kao mentalna hrana... :roflmao:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sa estetichke strane bolje da mi smeh produzava zivot nego par kilograma visha....
:D :tetka:
Korisnikov avatar
By greeny
Hmmm...

Ja sam, dakle, bezbrizan....

:andjelak:

Sa svojih nekoliko kg viska, duze cu ziveti...loooool

:alikako: :
By Бреее!!!
bas lepo ... ne moram da vodfim racuna o njam njam slatkisima i drugim djakonijama !!! :njami: :mljac:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne kaze se za dzabe da deblji ljudi duze zive.
I nekako su veseliji u zivotu.
Korisnikov avatar
By vivaldi
Originally posted by deni
Ne kaze se za dzabe da deblji ljudi duze zive.
I nekako su veseliji u zivotu.
KO kaze??? debeli ...
kao ona devojka sto se pojavljuje na TVu da nam se ispoveda i da nas ubedjuje da je ona srecna sto je debela i da nikad nije ni pomislila, a kamoli pozelela da bude mrsavija. Poslednji put sam je videla u emisiji kod Mire Bobe ... BZVZ ! :neto:
Korisnikov avatar
By *deni*
Vivaldi
KO kaze??? debeli ...
kao ona devojka sto se pojavljuje na TVu da nam se ispoveda i da nas ubedjuje da je ona srecna sto je debela i da nikad nije ni pomislila, a kamoli pozelela da bude mrsavija. Poslednji put sam je videla u emisiji kod Mire Bobe ... BZVZ !
Mislis na Bebu Jovanovic, bivsu Miss kluba debelih. Pa, ona je profitirala od svoje debljine.
Ako ona tvrdi da je srecna, nema razloga da joj ne verujemo.
Neka uziva u svojoj sreci.
Korisnikov avatar
By vivaldi
Originally posted by deni
Vivaldi
KO kaze??? debeli ...
kao ona devojka sto se pojavljuje na TVu da nam se ispoveda i da nas ubedjuje da je ona srecna sto je debela i da nikad nije ni pomislila, a kamoli pozelela da bude mrsavija. Poslednji put sam je videla u emisiji kod Mire Bobe ... BZVZ !
Mislis na Bebu Jovanovic, bivsu Miss kluba debelih. Pa, ona je profitirala od svoje debljine.
Ako ona tvrdi da je srecna, nema razloga da joj ne verujemo.
Neka uziva u svojoj sreci.
Neka :nokti:
By Бреее!!!
sto rece deni, i meni se cini da su puniji tolerantniji, spremniji na salu ... jel, zato i imaju koji kg viska ?!? :sluske:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by vivaldiKO kaze??? debeli ...
kao ona devojka sto se pojavljuje na TVu da nam se ispoveda i da nas ubedjuje da je ona srecna sto je debela i da nikad nije ni pomislila, a kamoli pozelela da bude mrsavija. Poslednji put sam je videla u emisiji kod Mire Bobe ... BZVZ ! :neto:
Ja sam gledao.

Nadam se da je svima jasno da se ispod navodnog i agresivnog samopouzdanja krije jedna jako iskompleksirana osoba. Na momente i jako bezobrazna.

Pred kraj emisije, koji se poklopio sa kulminacijom njenog ludila-napravila je na idiota i Draganu Jorgu koja je pokusala da joj objasni neke stvari...

Bas da vidim da li ce da zivi planiranih 120 godina...

Svaki kg viska je bomba za organizam, kako covek stari sve opasnija.
By Ахасвер
Originally posted by Mars

Svaki kg viska je bomba za organizam, kako covek stari sve opasnija.
:ccn:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ih imam TRI !
Aprx.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!