Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Ekskluzivno, GS.com ima cast da prvi objavi uragansku kritiku domaceg filmskog (s)hita "Mi nismo andjeli 2" zavrljachenu iz pera rezidentne teoreticarke pop-folk umetnosti, Doode M.

Kako je proshao ovaj "clash of the titans"? Procitajte tekst i recite nam sta mislite!

:crveni: :crveni: :crveni: :crveni: :crveni: :crveni: :crveni: :crveni: :crveni: :crveni:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Na naslovnoj. I ono je sve samo ne kritika :snob:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Simpaticno mlacenje prazne slame, prosarano ponekim tacnim zakljuckom uz pravljenje pocetnicke greske - kritika se vise bavi licnoscu Dragojevica i medijsko - politickim stanjem u (nebeskoj) zemlji Srbiji nego samim filmom. Ne kazem nikako da je tu nesto netacno, nego samo da naslov ove teme ne odgovara tekstu.

Hajde Dooda, mozes ti i bolje od ovoga. Ako ne bolje, onda makar duze.
By Бреее!!!
Originally posted by Njuskalo
... mlacenje prazne slame, prosarano ponekim tacnim zakljuckom uz pravljenje pocetnicke greske - kritika se vise bavi licnoscu Dragojevica i medijsko - politickim stanjem u (nebeskoj) zemlji Srbiji nego samim filmom...

Hajde Dooda, mozes ti i bolje od ovoga. Ako ne bolje, onda makar duze.
Ovo je potpuno tacno !!! ;) :opacupa: :kokice:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Film je cool. Uostalom stvar ukusa, sta ste digli frku oko cetnika i partizana i kakve to uopste veze ima sa ovim filmom?
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Meni se tekst svideo, i još me više utvrdio u uverenju da ne gledam, bar ne uskoro, tu trashinu od filma. Jeste, ne bavi se samo filmom (lepo re?e Njuskalo) ali to je li?ni pe?at koji se o?ekuje dok se tekst i ne otvori.

U svakom slu?aju super i inteligentno :up: , što se ne bi moglo re?i za neke od komentara ovde.

Go, Dooda, go! :navijacica:
Korisnikov avatar
By dEIVVAN
Ma, film je nista posebno. U par navrata je to Dusan precizno dokacio.
I pored mog pojavljivanja u filmu nisam ni malo impresioniran:)
Lepi efektici sarenici, prica nezanimljiva i heteronormativna do prostakluka koji je trebao da bude 'fora'?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by dEIVVAN
Lepi efektici sarenici, prica nezanimljiva i heteronormativna do prostakluka koji je trebao da bude 'fora'?
Ma film je fin kad nedeljom popodne pada kiša, a ti imaš kolu i ?ips i smaraš se ... ta?nije, odli?an je za ubijanje vremena .. da ti malo smeha, malo neke pri?ice (koja nije ni najmanje originalna) i tako to.. ve? u ponedeljak pojma nemaš kako se zvao lik koji igra slatka Mirka i šta je hteo Dragojevi? da kaže .. btw u filmu si ispao extra.. ubacio sam te u moj celebritybook, još samo da dodaš autogram
Korisnikov avatar
By konstantin laufer
Hm, kritika Dude Maljkovic, po to je nesto apriori interesantno i uzbudljivo. A koliko je zaista prakticno primenjivo to je vec stvar za ozbiljne prepirke, rasprave i diskusije.
Moram priznati da ovo "apriori" zaista mislim, pa u skladu sa tim svaki put kad cujem nesto iz Dudinih usta spremam stoveci kez na svojim i vec pri prvim recima pocinjem da se smejem.
Volim Dudu i sve ono sto je iza sebe posrala.
Korisnikov avatar
By BARAKUDA
Originally posted by Dušan Maljkovi?
Naprotiv, dragi Bensy. Reka, dive?i se samoj sebi, udavila se u ogledalu mojih o?iju.

:mag: :mag: :mag:
E muchenica,Bog dushu da joj prosti....:pop:
By Бреее!!!
Originally posted by Bensedin
Originally posted by Dušan Maljkovi?
Naprotiv, dragi Bensy. Reka, dive?i se samoj sebi, udavila se u ogledalu mojih o?iju.

:mag: :mag: :mag:
E muchenica,Bog dushu da joj prosti.... :pop:
:pucaodsmeha: :smeh: :pucaodsmeha:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by dEIVVAN

E, a gde te, u filmu, ima za videti? :tea:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!