Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Da li vam je i koliko bes ( i njegova (ne) kontrola) problem u vezi? Da li mislite da nekontrolisani bes moze da bude jedan od osnovnih razloga za razlaz?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne da može, nego i jeste. mislim da nijedan ?ovek ne sme da trpi bes drugih ljudi oko sebe, pogotovo ako su u pitanju dvoje ljudi koji su u vezi i koji se navodno vole.

nemam problema sa tim stvarima, umem da se kontrolišem, a partner ako krene da ispoljava znake agresivnosti - :bye: .
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne kazem da nisam besnela...
Ali bes je dobar, kada nisi u vezi. Goni te da cinis stvari koje se mogu pokazati kao dobre.
Sigurno je da bes u vezama postoji, pa kao takav i moze biti razlog za razlaz... Kod mene to, jos uvek, nije bio slucaj.Ako bude bio, bice zbog druge strane jer to shvatam kao napad na mene.
Korisnikov avatar
By Oziris
nemam problema sa tim stvarima, umem da se kontrolišem, a partner ako krene da ispoljava znake agresivnosti - :bye: .
[/quote]

u potpunosti se slazem sa tim...
Korisnikov avatar
By spark
znam da budem uzasno besan ponekad... sva sreca, taj bes je obicno opravdan, nikada nije slucaj da se istresam na partneru, a da sam besan iz drugih razloga...
Korisnikov avatar
By Lunja
ON je poslednja osoba na planeti na kojoj bih ispoljio svoj bes!

:mazi:
By Paris
Prilicno sam besna :rool: zacas planem (ali me brzo i prodje)..Znam nije lepo...evo necu vise da besnim:rool: I swear:grin:..idem u teretanu odmah:teg: :teg2: :tegovi:
Korisnikov avatar
By HARP
Bes je greh,to se može kontrolisati...:saint:
By Paris
Originally posted by GOX
Bes je greh:saint:
Ququ:grin:...Boze, oprosti mi:molise:
Korisnikov avatar
By Val
Dok je ljubavi, besa nema.
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Val
Zar zaista mislis da je tako? Ponekad osoba koju najvise volis moze da prouzrokuje najiskonskiji bes u tebi...
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by TheCurseofBlondie
nije ona besna vec ja znam biti nekad..sta cu to mi je u genima ;)
TCoB,da li to proradi balkanska krv? :smeh:
Ja u nekim situacijama mogu toliko da pobesnim da mi se cini kako imam snage da jablan iscupam iz korena. :blush:
Slazem se sa onim sto je _Osiris_ napisala u postu.:hail2:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by _Osiris_
Originally posted by Val
Zar zaista mislis da je tako? Ponekad osoba koju najvise volis moze da prouzrokuje najiskonskiji bes u tebi...
Ne da mislim, nego znam, da je kod mene tako. Ako nekoga volim, mogu biti povredjena i tuzna. Ali ne i besna. Bes je za mene najruznija stvar na svetu. To je ispoljavanje nemoci. Nista drugo.
I zaista nemam razlog da besnim. Imam divnu devojku, pazljivu i osecajnu. :love:
By Bombina
ja ponekad besna i ljutnja ustvari niko ne sme da pravi budalom izmedju ko ce da odvoji makar sam upozorila ala bez pretnje nikako ni zivu glavu
Korisnikov avatar
By Oziris
Slazem se sa onim sto je _Osiris_ napisala u postu. :hail2:
[/quote]

:D
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by GALATEJA
Ja u nekim situacijama mogu toliko da pobesnim da mi se cini kako imam snage da jablan iscupam iz korena. :blush:
pa nisu ni svi nemci "usporeni"...znam ovakve i onakve, ali verovatno to jeste moj "balkanski deo"...iako nisam sigurna, mama mi je 100% balkanka a mirna ko bubica :)

nisam uvek besna, ali znam da pobesnim (planiram vec dugo da u tom momentu merim sebi pritisak, bas me zanima koliki mi je puls tada, ali svaki put kad pobesnim, nekako zaboravim na to :misli: )
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val

Ne da mislim, nego znam, da je kod mene tako. Ako nekoga volim, mogu biti povredjena i tuzna. Ali ne i besna.
to je tvoja genetika, ali nije svacija ;)
kod mene bes nema veze sa ljubavlju, uglavnom i jesam besna na one koje volim, koji su mi bitni a ostali su mi svejedni, pa to me ne boli pa ni nemoram da pobesnim...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by _Osiris_
Ponekad osoba koju najvise volis moze da prouzrokuje najiskonskiji bes u tebi...
:tumble: bas tako!
Korisnikov avatar
By Galateja
pa nisu ni svi nemci "usporeni"...znam ovakve i onakve, ali verovatno je to moj "balkasnki deo"...iako nisam sigurna, mama mi je 100% balkanka a mirna ko bubica.
Ma zezala sam se na racun stereotipija koje su uvrezene u svetu.Sasvim je jasno da niti su svi Nemci flegme,niti su svi Balkanci kolerici,niti svi Englezi vole caj,niti svi rusi jedu Sci...To je sasvim individualno.:zvizdi:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
niti svi rusi jedu Sci...
Sta Rusi jedu ?
:puzzle:
Korisnikov avatar
By Galateja
niti svi rusi jedu Sci...
Sta Rusi jedu ?
:puzzle:
Permutovala sam.:doh:Sci jedu Jevreji,a Rusi borsc.Borsc je rusko nacionalno jelo,corba od prosenog brasna i zeleni.
Korisnikov avatar
By Val
kod mene bes nema veze sa ljubavlju, uglavnom i jesam besna na one koje volim, koji su mi bitni a ostali su mi svejedni, pa to me ne boli pa ni nemoram da pobesnim...

Hmmmmmm...o ovome moram razmisliti. Ali...ali...ali...kad me "boli" ja sam tuzna i bez snage. Kako onda da besnim?
Sednem u cose, sklupcam se ko prebijeno mace, cutim i patim. Ipak ne besnim. :nazalost:
Korisnikov avatar
By zboO
uglavnom i jesam besna na one koje volim, koji su mi bitni a ostali su mi svejedni, pa to me ne boli pa ni nemoram da pobesnim...
upravo tako....zasto biti besan na nekoga ko ti nista ne znachi?....tada me bash zabole ****!.....na nebitne ne treba troshiti emocije i bes! :bouncy: A na one druge...eh to je vec druga prica, koja odnosi mnogo zdravlja!
By Shoplifter
nekontrolisani bes moze biti razlog za neuspeh bilo koje vrste ljudskih odnosa, kod onih koji imaju problem sa nekontorlisanim besom. :nesiguran:
a u vezi, to valjda ne moze biti konstantna situacija kada neko besni zbog me znam ni ja cega, a par takvih ispada valjda je uvek moguce tolerisati (zavisno od razloga itd...) valjda... :nesiguran:
a kad je to konstantna situacija, e onda je vala ta veza bez veze, itreba je momentalno terminirati.
:nesiguran:
By Paris
Originally posted by Val

Hmmmmmm...o ovome moram razmisliti. Ali...ali...ali...kad me "boli" ja sam tuzna i bez snage. Kako onda da besnim?
Sednem u cose, sklupcam se ko prebijeno mace, cutim i patim. Ipak ne besnim. :nazalost:
Postoje dva nacina reagovanja na frustracije. Jedan je taj tvoj, pasivan, odnosno povlacenje..a drugi je aktivan, prelazak u napad...Tj, radi se o polaritetima depresija/agresija.
By Goldentouch
Bes je stanje koje nastaje iz nekih razloga i kad se potroshi njegovo gorivo ono se gasi. ono ne mozhe da bude stalno stanje neke osobe jer bi ta osoba vrlo brzo umrla.
bes se javlja kada je povredjen sklop osobe u nekom pogledu te se javlja afekat samoodbrane.
kad neka osoba drugu vredja ona joj ne nanosi fizichku povredu ali zato osoba koja dozhivljava bes gori u sebi.
poshto je fizichki neugrozhena u sluchaju verbalnog obrachuna osoba ne mozhe nishta smeshnije da uradi nego da besni i kipi gnevom.
bes je kao groznica ili kad vas drma temperatura, nepodnoshljiva je, nekontrolisana, teshko se prevazilazi i nije prirodno ljudsko stanje, zadaje nezadovoljstvo i suprotstavlja se potrebi za radoshchu, srechom i bezbrizhnoshchu.

poshto je chovek fluidno stvorenje koje se menja od jutra do ponovnog sna i iz dana u dan, nema necheg trajnog shto mozhe da sachinjava njegov ego, jer je on gradjevina, arhitektonska mega reka.
nema tu nikog ko se gnevi, gnev je samo jedan vulkanski izliv unutar strukture lichnosti. kao neki tumor.

bolje je prepoznati greshke i zlobivost drugih kakvim one zaista jesu, kao privremene roznice akutnog ili hronichnog tipa.
treba se chuvati da se ne pokupi.

:wink: :wink: :wink:
By SUNNY B
narod je bio pametan pa rekao " cuvaj se besa strpljivog coveka", sto je preslikan moj temperament. oni koji me znaju ce reci da me nikada nisu videli besnu, jer je zaista tako. cak su poceli i da se sprdaju na taj racun.imam ogromno strpljenje i izuzetno debele zivce, ne vicem, ne tucem se (draco da ucuti sada), ne svetim se, oprastam itd , ali......jedno veliko ALI......u stanju sam da idem do krajnjih granica ali kad mi PADNE ROLETNA....mislim da bi se razbezali svi u okolini od kilometar... a to se desilo svega par puta u zivotu (na prste jedne ruke da nabrojim)i zaista mi je drago sto to skoro niko nije video....uglavnom me svi znaju kao stalozenu i strpljivu osobu....bas skoro sam dosla u situaciju da ubijem bliznjega svog - i to bas juliu zbog nekih stvari koje je uradila - i sirota sandrica je pobegla u drugu sobu sa sve zakljucavanjem vrata.....
By Bombina
bes jeste greh kad neko pobesni
kad neko nervira
kad imaju besanu noc
Korisnikov avatar
By Draco
Mene mnogo vise pogadja i izludjuje nedostatak istog. Hajpotetikli, ujebem nesto <cak se i meni ponekad desi :smilegrin: > a ona cuti, kulira me i ne prica NISTA.. Ne mislim samo about to sto sam ja ujebala, nego ama bas nista...
Fucking silent treatment... To mi nekako gore. Sa besom bar znas na cemu si. Imas sansu da pricas, objasnis se, izderes se, iscvilis neko ponizno izvinjenje, bla, sta god u zavisnosti od situacije. A ovako, sta mozes?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!