Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By reveal
ma s'a se smejes... :vijaca:

vrlo je ozbiljno. :secretsqwrl:
By Garbo
Ranije sam bila andro, a volela sam zene, str8 looking femme, starije, iskusne, manipulativne.
Sada volim andro devojchice mlagje od sebe.
A ja postala sve gore pomenuto.

:icequeen:
By жњ
snazne, zavodljive, ambiciozne, da znaju sta hoce i da mogu odrzati korak sa mnom!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Preferiram stabilne zhene - krupachice.
Mora znachi da bude krupna , a ne neka metiljava.
Ja joj onda dam kilo bureka da pojede i znam da posle nece moci da trchi, pa i ja necu morati da je vijam ako potrchi u charshiju da vija druge zhene.
I ozbiljna mora da bude. To je obligatno.
:lezkiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Daliborka
Ja joj onda dam kilo bureka da pojede i znam da posle nece moci da trchi, pa i ja necu morati da je vijam ako potrchi u charshiju da vija druge zhene.
Mudar rezon, Daco.
:yes:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by жњ
snazne, zavodljive, ambiciozne, da znaju sta hoce i da mogu odrzati korak sa mnom!
merry me! :kissing:

:D

:kiss:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Sto se tice izgleda volim taman ten,tamno smedju kosu,okice samo da nisu crne,to nikako...Volim obline :D Guzu da ima....tako to :lol: Ne volim mrsave.....Volim kad devojka ide u teretanu,vodi racuna o sebi....
Mora da bude nasmejana,da se zeza....ambiciozna...i tako...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Daliborka
:smeh:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Vidim da su već dve osobe na ovoj temi opisale fizički izgled koji i ja odmah primetim što se devojaka tiče: crna/tamna kosa i plave oči. Uglavnom duža kosa i viša osoba.

Ostale karakteristike koje volim: tajanstvenost, znatiželjnost, oštroumnost, zainteresovanost, ambicioznost, sklonost umetnosti, prefinjenost.
By Bombina
nazalost sam upoznala curu ,i jer smo razlicite interesovanja i nisam pitala da li je ona strej i lezbejka
pa sam je saznala da je ona strejt,jebem ....
zasto dovodi lez drugaricu s strejtovima i kako ce upoznati lezbejku uzivo ako zapravo strejt sta cete uraditi
By Garbo
Originally posted by Garbo

Rekla sam da necu oko tipizacije, generalizacije i stavljanje u fioke "svedok-je-Ivana" :mazi: :lol: ali ipak... :sudija:

Da se Unadopunim :) volim ja i femice ali ne mogu biti u vezi sa femicom. Sto bi znacilo da mi femica moze biti za neko muvanje ili ONS, a kako nisam bas taj tip, uvek zavrsim sa NE-femicom :trep: .
Bar je tako bilo dosad.

Sve cure su mi bile boyish-andro-soft butch tip. Uvek mi paznju privuce devojchica ili devojka jelte, koja neguje neki "boyish look". Mislim da taj look nije niti butch niti andro vec poseban entitet-bar po meni kako ih ja dozivljavam i osecam.

I uvek-ali uvek postoji reciprocitet po tom pitanju, a to je da i JA privlacim upravo takve devojke :maca:
A i ne secam se da me ikad muvala neka femica :lol:

Sto se tice mentalnog sklopa, privlaci me sve sto je suprotno meni t.j. nestabilne, sugestibilne, pomalo nesigurne, podlozne utjecaju...sto sam u nekom drugom postu ranije vec pomenula.

To zbog viska majcinskog instinkta :hekla:

:lizalica:
Korisnikov avatar
By Wight
Ja volim taman ten i tamne oci...uvek te tamne oci...znatizeljne osobe sa smislom za humor , nekog ko uvek gleda s pozitivne strane....

To sto volim igrom slucaja sad i imam, ali sta mi je sve dolazilo glave... qq
By J...
Devojka koja sa mnom moze da stvori poseban svet, potpuno razlicit od svih drugih svetova.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by J...
Devojka koja sa mnom moze da stvori poseban svet, potpuno razlicit od svih drugih svetova.
Divno :love:

Idem sad da vidim dal' ima moj odgovor na prethodnim stranama :mini:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zakljuchila sam da sto se tiche fizickog izgleda zaista nemam neki ukus i svidjaju mi se najrazlichitije devojke od femmica do soft butchica..

Pshichki da je jaka i emotivno stabilna lichnost, da ima svoje ja, ambiciozna, vredna, da ume da se ponasa u svakom drustvu i momentu, kulturna, duhovita, da voli da se druzi i izlazi, ali i da voli da 24h bude zatvorena sa mnom, ljubomorna, brizljiva i da me chuva kao malo vode na dlanu..
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ne volim tipove. Volim karaktere. :P :colorado:

A nekako sam najčešće nailazila baš na tipove koji se, mučeni, ubiše da pokažu koliko su kompleksni.

Enivej...
Ja, kao i hlevdija, nemam pojma šta mi se sviđa, tj. ko i šta mi se sve može u životu svideti. Ovo se odnosi na fizičke karakteristike.
Ali otprilike imam sliku mentalnog sklopa osobe sa kojom bih mogla da budem u nekoj trajnijoj vezi. No, i to nije nešto sasvim statično; štaviše, vrlo je fleksibilno. Uglavnom, dozvoljavam slabosti i ne želim nekog androida pored sebe (osim onih iz Blejd Ranera). :D
By ...Sitnicava...
Originally posted by Dzelajza Rouz

...nemam pojma šta mi se sviđa, tj. ko i šta mi se sve može u životu svideti. Ovo se odnosi na fizičke karakteristike.
Ali otprilike imam sliku mentalnog sklopa osobe sa kojom bih mogla da budem u nekoj trajnijoj vezi. No, i to nije nešto sasvim statično; štaviše, vrlo je fleksibilno.
:up:

Isto je kod mene...

Samo bih dodala da mora da poseduje moć i snagu da se ne bih postavila kao bogomoljka.

:sweet:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Pa, da...
Bilo bi glupavo da se sad postavim kao neko čiji se razvojni put već okončao i dotakao samo savršenstvo ili bilo koju drugu vrstu ograničenja... :D ... pa da sad imam u glavi jednu jedinu verziju nekoga ko mi može parirati/biti nadređen/ili podređen (u zavisnosti od preferencija) u svojstvu partnera.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady

Rekla sam da necu oko tipizacije, generalizacije i stavljanje u fioke "svedok-je-Ivana" :mazi: :lol: ali ipak... :sudija:

Da se Unadopunim :) volim ja i femice ali ne mogu biti u vezi sa femicom. Sto bi znacilo da mi femica moze biti za neko muvanje ili ONS, a kako nisam bas taj tip, uvek zavrsim sa NE-femicom :trep: .
Bar je tako bilo dosad.

Sve cure su mi bile boyish-andro-soft butch tip. Uvek mi paznju privuce devojchica ili devojka jelte, koja neguje neki "boyish look". Mislim da taj look nije niti butch niti andro vec poseban entitet-bar po meni kako ih ja dozivljavam i osecam.

I uvek-ali uvek postoji reciprocitet po tom pitanju, a to je da i JA privlacim upravo takve devojke :maca:

Sto se tice mentalnog sklopa, privlaci me sve sto je suprotno meni t.j. nestabilne, sugestibilne, pomalo nesigurne, podlozne utjecaju...sto sam u nekom drugom postu ranije vec pomenula.

Nas dve cemo biti u vezi na kraju.:dancing:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
I moj treci odgovor- Alanis je lepo zapazila taj moj tip

please be philosophical
please be tapped into your femininity
please be able to take the wheel from me
please be crazy and curious

pa jos i....

please be a sexaholic
please be unpredictably miserable
please be self absorbed much (not the good kind)
please be addicted to some substance
By Mawena_Lelica
Pa Bombola,definitivno se slazem sa tobom! Samo jedina razlika je sto volim vise plavuse iako je moja devojka crna...Takodje volim da je dominantnija,jace gradje ne preterano,i naravno da ima tetovaze kao ja!
By Kragi
Ne volim zene u tom smislu :lol:
P.S.
Lezbejke opet diskriminisu pedere na forumu :jerry:
By HollywoodGirl
Ne-Yo
Miss Independent

It's something about
Just something about
The way she moved
I can't figure it out
There's something
About her
(About her)
Say ooh
There's something
About kinda women
That want you
But don't need you
Hey
I can't figure it out
There's something
About her
Cuz she walk like a boss
Talk like a boss
Manicured nails
Just sent
The pedicure off
She's fly effortlessly
Cuz she move like a boss
Do what a boss
Do
She got me thinking
About getting involved
That's the kinda girl
I need

She got her own thing
That's why I love her
Miss independent
Won't you come
And spend a little time
She got her own thing
That's why I love her
Miss independent
Ooh
The way you shine
Miss independent

:dancing:
By Garbo
Originally posted by the1whowished

Bar je tako bilo dosad.

Nas dve cemo biti u vezi na kraju. :dancing:
:obraz: :mazi:
By Garbo
Originally posted by the1whowished
:obraz: :mazi:
Nije ,, :obraz: :mazi: " nego ,, :opacupa: ". :grin:
:kiss:
Korisnikov avatar
By Val
:radosnice: Vodjenje ljubavi na pomolu...
Korisnikov avatar
By cranky
Ja ne bih da se izjašnjavam...samo sam svratila da prošetam malo svoju treću zvezdicu. :pas:
By ...Sitnicava...
Originally posted by cranky
Ja ne bih da se izjašnjavam...samo sam svratila da prošetam malo svoju treću zvezdicu. :pas:
:lol:

Eto zbog kakvih će nam ceo forum otići u smeće...

:sigh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!