Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By hippo...
Razlike sigurno ima, bar mislim da biseksualci bi mogli da je napisu tako da je mi razumemo ovako ja necu da pricam o tome da ne budem shvacena pogresno. :shmi:

Sta bi za tebe znacilo saznanje da posle smrti ima zivota ili nema, generalno saznanje o tome sta se desava sa nama posle smrti?
Korisnikov avatar
By voodoo
a ok... pa ne znam sta da pitam, -ah da- moje pitanje glasi- postoji li mogucnost da je zivot san, i hocemo li se probuditi damn it?!XD
Korisnikov avatar
By Markiza
Ako verujes u to onda postoji :D Sve u sto verujes, postoji

Je l verujes u natprirodne pojave?
Korisnikov avatar
By voodoo
mislim da su sve pojave prirodne, ako mislis na ono sto ne vidimo i ne cujemo a moglo bi da bude oko nas- verujem
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Isti stav kao i ti, mislim da su sve pojave prirodne, samo za neke još uvek nemamo objašnjenja.

Kada ste poslednji put bili kod stomatologa?
Korisnikov avatar
By voodoo
hahhahha- jel mi dotle smrdi iz usta?!XD
ne secam se, ah da- negde 2009.! imam zdrave zube
Korisnikov avatar
By voodoo
uvek pitanje zaboravim- sta znaci tvoj nik jel to nesto na latinskom?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Svetlo noćno nebo ili tako nekako. Noctis (noćno) Lucis (svetlo) Caelum (nebo) i da, latinski je u pitanju.

Koja je poslednja pesma koja ti je ušla u uši?
Korisnikov avatar
By voodoo
ko izbacuje ove smajlice =prve u ponudi, il to ko zadnji koristi pa se pojave, tj.ostanu? jer nekako mi se cini da ne trebam daleko lutati da odaberem pravi odmah mi se pojavi sta hocu hahahhah
By zemun1998
ne znam da odgovrim na ovo pitanje

da li bi flertovao sa HIV+ osobom?( u slucaju da si HIV-)
Korisnikov avatar
By hippo...
Sve je okej dok samo flertujes jel da hahaah
Salim se, necu da ispadne da diskriminisem ili sta vec HIV+ osobe. Zivimo u vremenu kad se svako za se vredja i niko ne ume da se zeza na svoj racun a svaki crnji humor se smatra vredjanjem i diskriminacijom. Tako ispade i da je serija Prijatelji homofobicna koliko vidim na yt-u.

Elem, ne znam sta kazem, naravno da bih, mislim sve je okej ako si pametan. :D
Da li vise volite lustere koji vise ili one diskretne koji se kace za plafon?? :veryseriousquestion:
Korisnikov avatar
By sallys
odavno nisam birala lustere jer podstanarski život... a, realno, preferiram lampe, mada sam se vezala za jednu vintidž grozotu u sadašnjem stanu, od onih sa propelerom što funkcioniše i kao ventilator

q: šta misliš o jogi/jozi?
Korisnikov avatar
By hippo...
Volela bih da umem bilo sta sto se tice joge ali ne umem a i jos uvek nisam bas bas izrazila zelju da naucim :jbg:
Mislim da moze da ima pozitivne efekte i da je okej kao hobi i zanimacija.

Kako pakujete poklone??
Kese, kutije, ulazete neki poseban trud ili samo koliko da nije u plasticnoj kesi??? :calista:
Korisnikov avatar
By voodoo
ranije jesam ulagao trud u poklone te ovaj ukrasni papir- onaj...sad mi nije toliko stalo do korica vec do sustine... a tako ni sam ne volim neki previse umotan poklon, sagorim od zelje da sto pre otvorim i vidim sta je :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:
koji sport volite /rekreaciju/ ili da ucestvujete u njemu?
By zemun1998
tenis i odbojkaaa

jel slaven došlo stvarno queer?
Korisnikov avatar
By voodoo
a- mama
q- da li volite radio slusati, imate li ploce, kasete, jos?
Korisnikov avatar
By sallys
ponekad pustim neki radio na putu do posla.

kakvi su ti jutarnji rituali?
Korisnikov avatar
By voodoo
cim otvorim oci, jedna mala krtica iz usta mi skoci...pa se podbocim/ne ustajuci, jos uvek/ i pripalim jednu cigaretu, to izmeracim, pa kava, pa jos jedna- dve uz kavu, al dok kljuca voda umivam se, zube retko kad perem/otud ona krtica sa pocetkaXD/, pa posle kave sve ostalo, za sad posla nema pa visim po kuci, filmovi, serije, mjuza, radio, prosetam, crkva katkad obicno uvece, vecernja sluzba, i prodje dan...
da li ste znali i jednu pesmu Monteniggersa napamet?
Korisnikov avatar
By mOwbid
Ne verujem.

Jel stavljas na repeat nove pesme koje ti se svidjaju?
Korisnikov avatar
By hippo...
Ahaaa ali znam da cu da ih mrzim posle prvog ripita :sigh:

Gde bi se preselio/preselila iz ovih stopa da mozes?
Korisnikov avatar
By mOwbid
Planiramo Nemacku. No Kanada bi bila idealna.

Volis kampovati?
Korisnikov avatar
By De Vil
Voleo bih, da nisam gledao Vešticu iz Blera kao klinac. :zid:

Imaš neke posebne ciljeve za 2020?

Slika
Korisnikov avatar
By hippo...
Necu komentarisati svoja skorasnja iskustva sa alkoholom bila su rolerkoster emocija i nemam cega da se stidim.
A popijem jer volim to a i volim svoje emocije na alkoholu kao droga za sirotinju :procitajpravilnik:

Da li u vasem zivotu postoji osoba za koju smatrate da vam je samo teret i nista vise?
Korisnikov avatar
By voodoo
ne postoji takva osoba u mom zivotu, davno sam raskrstio sa trpljenjem nepotrebnih ljudi.
da li ste uvredljivi i lako se rasrdite?
  • 1
  • 839
  • 840
  • 841
  • 842
  • 843
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!