Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By De Vil
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818685#p2818685]Markiza napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818653#p2818653]De Vil napisao:[/url]
Markiza napisao:Odmaram. Kude su forumasi? Svi pomrEli, sta je ovo?
Uhodimo forum s vremena na vreme...

Uz kaficu i muziku uživam u novom danu. :zongler:
Decace, uhodi forum malo cesce...:))
Tu sam, ali nigde nikoga nema. :misli:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Čitam neke stare privatne poruke, i evo suza mi pošla što sa nekim ljudima nisam ostao u kontaktu :(
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
O, pa hvala, ali davno je prošlo vreme kada sam mogao da budem zanimljiv sagovornik.
Korisnikov avatar
By De Vil
Preispitujem sopstveno postojanje.
Interesantan mi je koncept zone komfora. Kolika god da je promena u pitanju, velika ili mala, osećaj panike i nelagodnosti je uvek isti. What's up with that?!? :puzzle:
Korisnikov avatar
By hippo...
^
Yeah, napad anksioznosti na svakoj promeni mi je poznat. Ne znam zasto, ja kod sebe to povezujem sa tim da o svemu volim da razmislim unapred i ne volim nepredvidjene situacije a bog me darivao sa takvim mozgom koji voli da razmislja i previse... I tako u krug

Ot: zagrevam se ^^
Korisnikov avatar
By De Vil
hippo... napisao: Yeah, napad anksioznosti na svakoj promeni mi je poznat. Ne znam zasto, ja kod sebe to povezujem sa tim da o svemu volim da razmislim unapred i ne volim nepredvidjene situacije a bog me darivao sa takvim mozgom koji voli da razmislja i previse... I tako u krug
Takođe. I kada već prođeš kroz neku situaciju oko koje osećaš anksioznost, pa se nakon toga ponovi slična situacija i znaš da će sve biti ok, sjebe te iznova. :vatrica:
Korisnikov avatar
By voodoo
slusa se radiJo :jelka: kako toliko...previse...stvari u zivotu ima, mislim stvari, materijalnosti, tehnologije a vlada ocaj, jel tako svuda?! dolazi li to u talasima? zasto ljudi jebeno ratuju?! i dan danas?!???? cemu svadje, sto nema dijaloga, i razgovora!???
  • 1
  • 536
  • 537
  • 538
  • 539
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!