Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Slika

:ozbiljan:

bas sam malopre obavestio sestru
nije jos videla poruku

zanima me kako ce da odreaguje
gledali smo tu seriju ko ludi kad smo bili manji
By alexandermagic
Slika
Bukwy ya. :ozbiljan:

I moja sestra je bas volEla serijal, omiljen joj je bio Will. No, ona je leprsav tip, sumnjam da bi sad pogledala ijednu epizodu, a sve sam joj ih skinuo u lap odaaaaaaaaaaaavno.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Interesantna su mi ta prijateljstva straight ženskica sa gayjevima. Svaka dama ima prijatelja gayja koji joj pomaže u kupovini i emocionalnim problemima. Na to se i ova serija svela i guess. Meni je to onako - smiješna mi je ona pijanica šta se sa lepršavim druži, nju bi kresnula usput u wc-u i zamrljala joj taj ruž crveni po licu i ostavila joj ugriz na guzi :D
Korisnikov avatar
By Torry
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2812969#p2812969]heksagon123 napisao:[/url]Interesantna su mi ta prijateljstva straight ženskica sa gayjevima. Svaka dama ima prijatelja gayja koji joj pomaže u kupovini i emocionalnim problemima. Na to se i ova serija svela i guess. Meni je to onako - smiješna mi je ona pijanica šta se sa lepršavim druži, nju bi kresnula usput u wc-u i zamrljala joj taj ruž crveni po licu i ostavila joj ugriz na guzi :D

Serija bez Karen i Dzeka ne bi bila toliko popularna.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Probao sam to gledati i sve je to istrošeno.

Donekle zanimljivo vidjeti nakon toliko godina i da postoji interes iako nije više smiješno. :/
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!