Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tamanoir
^Nice! :D

Ide li neko na Exit ove godine?
Korisnikov avatar
By RetributioN
svi moji prijatelji, ali ne i ja :rida: iseći ću vene. sledeće godine da je apokalipsa idem!!!!!
ideš sve dane?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pregedala sam CEO lajnap i apsolutno NIŠTA me ne interesuje
exit propo vol 4.
Korisnikov avatar
By tamanoir
@Retribution: Da da, idemo sve dane :D

@EnMademoiselle: Mozes li mi reci sta slusas? Exit jeste "prop'o" u odnosu na ranije godine, ali moze se naci ponesto za slusanje..

Ja sam sad na prvi pogled skontala sledece izvodjace koje bih slusala:
Grace Jones, Alice Merton, Fever Ray, LP, Ziggy Marley, ZHU, Sevdaliza, Slaves, MAiKA, My Baby, Minilinija, Marko Louis, Detour, Bitipatibi, Sara Renar, nipplepeople, IDLES, Nikola Vranjkovic, Crvi, Bojana Vunturisevic, Elderbrook, Vojko V, Sassja, Sputnik, Dojo, Sergio Lounge, Nina Kraviz, Amelie Lens
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
@tamanoir

e sassja je kul, promakla mi. ma dobro mogla bih da nađem nešto da slušam, veći problem je što su totalno upropastili kvalitet zvuka od poslednjeg puta kad sam bila pogotovo na mainu, a i tad sam već išla samo na dan, tako da sam od tad odustala skroz od exita. ništa me ne interesuje u dovoljnoj meri da bih uspela da podnesem sve ostalo i bila sposobna da se zapravo provedem :lol:

provrzmaću se po keju sa društvom verovatno čisto da čujem da li su išta poboljšali

btw do sledeće godine bolje skupljajte pare pa idite lepo na sziget
Korisnikov avatar
By tamanoir
Svakako da ne moze da se poredi sa ranijim godinama, sto po kvalitetu bendova sto po zvuku i ostalim stvarima tamo, no mi smo vec napravili citavu tradiciju oko toga da idemo svake godine, kupimo one najjeftinije karte na pocetku jos, pa nam u sustini ispadne mnogo jeftinije da na jednom mestu vidimo gomilu nekih bendova za cije su samostalne koncerte karte dosta skuplje.. Npr, po ovoj nekoj racunici, videcu recimo Bojanu Vunturisevic za 200 dinara na Exitu, a njen samostalni koncert sam platila 600.. Pritom se druzimo, pijemo, djuskamo i to sve tako traje nekoliko dana i sve to nam je nekako dogadjaj.. Naravno da jeste steta sto ne dovode neke (meni) relevantnije bendove, ali isto tako je Exit i prilika da se cuje nesto novo.. Prosle godine mi je stvarno bio nezadovoljavajuc line-up i po mom misljenju meni ove godine jeste malo bolji i nadam se da ce se malo organizatori setiti da porade na tome da line-up bude bar priblizno dobar kao i pre..
Korisnikov avatar
By tamanoir
Inace, bilo je sjajno ^ steta sto ste propustili :D

Drugo inace, Rainbow Party Belgrade slavi 7 godina njihovih zurki pa su pozvali Casnu Sestru i 100MU Tamarama (DJ duo u kom sam :D) da vrte neki rodjendanski mjuz kao :P

Dodjite! Evo linka za event: https://www.facebook.com/events/2111558559102817/" target="_blank
Korisnikov avatar
By tamanoir
Zurka je otkazana :lol:

Alternativa za veceras je Kafe Shupa :love:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kakve su ove žurke "jel si u fazonu?", jel bio neko? masa, muzika, atmosfera?
Korisnikov avatar
By tamanoir
Bila sam ja, jednom ili dva puta.. Masa je pretezno malo mladja, tako recimo oko 20ak godina, mada ima i nas "matorih", muzika je uglavnom pop, r'n'b i neki EDM, bude neka ludacka atmosfera (valjda zbog energije ove omladine) i tako, meni bude dobro kad odem jer uglavnom ide vece drustvo pa ako i ne znamo neke (mnoge) pesme, zajebavamo se medjusobno :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!