Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By zphibrid
Pričao sam sa jednim ranije koji je zazvršio jedan fakultet i četiri godine medicinskog.

Treba da idem na letovanje, nisam planirao.
Nisam bio siguran ali sam sada 100% siguran,nakon 6 meseci mrtvila iznutra na emotivnom planu sada sam 100% siguran da sam JAKO zatreskan u kolegu sa posla....a iskustva/greske su me naucile da prepoznam kada je obostrano i mislim da ovog puta jeste.

Before I make a move

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ponekad želimo unutrašnja previranja.

Plima skrajnutih sadržaja te tera da te iste sadržaje povučeš sa sobom dok u sebe uvlačiš karakteristike koje želiš da serviraš drugima dok se povlačiš u sebe.

Vrtlog tad usisava elemente koji isisavaju jezgro tog istog vrtloga i obnavlja se sam.

Korisnikov avatar
By gossip
Po ustavu nase "divne" Republike Srbije diplomu ne smem da dobijem pre januara 2019 a prvu zvanicnu tehnicarsku platu ne smem da dobijem pre jula 2019. Sreca pa imam moje i stedni racun. Bice ovo jedno spiritualno iskustvo radeci godinu dana bez plate...zavrsicu na terapiji. :lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Kako to Ustav zabranjuje isplatu zarade?
By Kragi
Pre, pre, jos pre, davno kaze mi lik na grindru da licim na Djeksona.
Googlam ja da vidim ko je jer veze nemam. Ok.

Prekjuce, neki drugi lik mi kaze uzivo - Znas na koga mi licis?
- Da nije na Djeksona?
- Jeste kako znas?!

A ha ha!

Status mi kaze da taj lik ima veliku kitu. :smug:
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2814638#p2814638]Kiborg napisao:[/url]Kako to Ustav zabranjuje isplatu zarade?
zato sto mora da prodje godinu dana od upisa na prekvalifikaciju da bih mogao da dobijem diplomu iako sam dao sve ispite
a onda 6 meseci drzavnog staza za dz.
prosle su moje kolege,proci cu i ja,znao sam sta me ceka kada sam potpisao ugovor tako da bice to zanimljivo iskustvo.
Korisnikov avatar
By tajfun983
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2814639#p2814639]Kragi napisao:[/url]Pre, pre, jos pre, davno kaze mi lik na grindru da licim na Djeksona.

- Da nije na Djeksona?
- Jeste kako znas?!

A ha ha!

Kad u forumski Search ukucas Koji forumas lici na Đeksona? evo rezultata:
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2801195#p2801195]tajfun983 napisao:[/url]Reko-poreko, evo novog zadatka. Koji forumas lici na Đeksona? :zakljucano:
Slika
A odgovor je:
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2801206#p2801206]svemirskimajmun napisao:[/url]tajfun je, najverovatnije, mislio na kragija.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
dakle u proseku srpskom zdravstvu je potrebno pola decenije za uspostavljanje tačne dijagnoze
pardon, za priznavanje netačne dijagnoze i upućivanje na nekog ko će prepoznati šta je pa rešavati dalje

good to know da znam da se odmah ubijem ako nekad sjebem nešto ozbiljnije ✓
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2814648#p2814648]tajfun983 napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2814639#p2814639]Kragi napisao:[/url]Pre, pre, jos pre, davno kaze mi lik na grindru da licim na Djeksona.

- Da nije na Djeksona?
- Jeste kako znas?!

A ha ha!

Kad u forumski Search ukucas Koji forumas lici na Đeksona? evo rezultata:
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2801195#p2801195]tajfun983 napisao:[/url]Reko-poreko, evo novog zadatka. Koji forumas lici na Đeksona? :zakljucano:
Slika
A odgovor je:
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2801206#p2801206]svemirskimajmun napisao:[/url]tajfun je, najverovatnije, mislio na kragija.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

promaklo mi ovo.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Autogeni trening:

Televizor je antireklama za marketing zato što imamo net! #njet
Vazduh je antireklama za vid zato što ga ne vidiš a moraš da ga konzumiraš da bi mogao da budeš okružen njime dok gledaš.
Vid je antireklama za dan zato što ljudi žmure pred zločinima koje je kasapin najavio baš 28. juna!
Planeta je antireklama za rotaciju zato što su CD-ovi izašli iz mode. Imamo youtube i planeta treba da postane ravna ploča koja izgleda kao ekran. Mora da prati trendove! #prilagođavanje
Zvučna kulisa je antireklama za soundtrack zato što muzika ne može da dočara prisustvo kiseonika dok slušaš sopstveno disanje.

By zphibrid
Onaj forum Ana.rs je navodno friendly prema lgbt osobama a brišu teme o homoseksualnosti, ja sam odlučio da tamo otvorim temu i izbrisali je a mene banovali i ako je tema normalno funkcionisala.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Znam kako će ovo zvučati, ali da nije bilo ovog Srbina srpski homoseksualci bi se mnogo teže izborili za svoja prava:

Slika

Neki ljudi su mnogo duhovitiji i bolji od drugih. I to ne pokazuju svima.
On je rekao da je večnost stalna sadašnjost. :love:
Korisnikov avatar
By Kiborg
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2814642#p2814642]gossip napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2814638#p2814638]Kiborg napisao:[/url]Kako to Ustav zabranjuje isplatu zarade?
zato sto mora da prodje godinu dana od upisa na prekvalifikaciju da bih mogao da dobijem diplomu iako sam dao sve ispite
a onda 6 meseci drzavnog staza za dz.
prosle su moje kolege,proci cu i ja,znao sam sta me ceka kada sam potpisao ugovor tako da bice to zanimljivo iskustvo.
Pretpostavio sam da na to misliš :D
To za prekvalifikaciju je OK, mora tako da se ne bi smandrljalo to, da se ne kupuju ispiti i ne radi na brzinu, ja lično nisam baš ubeđen da neko može i za godinu dana da se prekvalifikuje u medicinskog tehničara, nije tu reč samo o ispitima već i o setu praktičnih veština koje moraju da se savladaju, mada govorim o ljudima sad, za životinje su možda standardi manji, i od veterinarskog tehničara se očekuje da zna manje, pa to može i pre.
E što se neplaćanja pripravničkog tiče, plata pripravnika je 80% od pune plate za to radno mesto, e sad što je u Srbiji volontiranje uobičajena stvar, pa se ljudi ucenju po fazonu ako nećeš za džabe, ima ko hoće je ono zbog čega je Srbija generalno septička jama od države. Ni jedan zakon ne zabranjuje da budeš plaćen kao pripravnik, samo ih generalno zabole đoka da plaćaju dok će ljudi da im rade za džabe.

E sad zašto sam sve ovo napisao, haha. Pa kao zbog ustava. Ustav je najviši pravni akt jedne države i ne bavi se takvim trivijalnostima kao što je prekvalifikacija. Jebu te "Zakon o srednjoj školi" i "Zakon o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja" (u delu koji se odnosi na trajanje prekvalifikacije) i nepoštovanje "Zakona o radu" (koji kaže da se i pripravnici plaćaju) :D

Iz zakona o radu:

10. Pripravnici

Član 47

Poslodavac može da zasnuje radni odnos sa licem koje prvi put zasniva radni odnos, u svojstvu pripravnika, za zanimanje za koje je to lice steklo određenu vrstu i stepen stručne spreme, ako je to kao uslov za rad na određenim poslovima utvrđeno zakonom ili pravilnikom.

Odredba stava 1. ovog člana odnosi se i na lice koje je radilo kraće od vremena utvrđenog za pripravnički staž u stepenu stručne spreme koja je uslov za rad na tim poslovima.

Pripravnički staž traje najduže godinu dana, ako zakonom nije drukčije određeno.

Za vreme pripravničkog staža, pripravnik ima pravo na zaradu i sva druga prava iz radnog odnosa, u skladu sa zakonom, opštim aktom i ugovorom o radu.
Korisnikov avatar
By gossip
ok,ali skontao si sta sam hteo reci :)

ont: Glavni doktor/hirurg je otisao na odmor i kako je otisao tako je mladji doktor poceo da se izdrkava....bukvalno sam ga oterao u tri pizde materine i izasao iz ordinacije. Ostali tehnicari su ponizno cutali i spustali glavu,ja sam uradio suprotno. Sve pohvale za diplomu ali mobing je mobing.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
neš' sam napaljen ovih dana, a redov Bane je opet sav u obavezama

pa krenuh obilaziti ovaj naš GS čet

pre je bila tu i neka kul ekipica ljudi s kojom se moglo ćaskati, s par njih sam kafenisao i uživo, igrao se i kviz, bilo je naravno i sex oglasa

maaaaajko mila

to mesto je postalo jedna kloaka sociopatski nastrojenih seksualnih zavisnika, perverznjaka i fetišara, i čini mi se da svake godine postaje za 30% toksičnije

i 90% ljudi traži vrlo specifične perv/fetiš fantazije, dakle to oće BB sex, da ga čekaš nagužen s povezom na očima, ili na kolenima da te zapiša s vrata, izmlati i nabije nogu u dupe dok ti glumiš droljicu i stenješ kao devojčica

ako si pasivan, moraš da budeš fem sissy boy, ponizan, gladak i da ti je čmar u obliku vulve koja miriše na lavandu

ako si aktivan moraš da imaš kitu od 20cm, da budeš dominantan, grub, napucan, i da svojim testosteronskim isparenjima aktiviraš protivpožarni sistem

jesus...

ali što je svako dopisivanje kao da komuniciraš sa automatom, fali samo da ti kaže 'for english press 9' :lol:

nekad bih na opis dobijao "debeo, pozz", sad ni to, odmah block :placko:

elem, rantujem malo, šta ću, nedojeban :lol:

BTW, šta je s forumom? "Novo Danas" maltene prazno. Vidim da nove registracije još nisu moguće. A da ga ugasimo dostojanstveno?
Korisnikov avatar
By gossip
Svi oko mene se kurvaju a nikako da se "probudi" kurva u meni :lol:
Takav lifestyle mi je sada suvise povrsan....zato i nisam imao sex 8 meseci....jer sam postao rigorozan :lol: :facepalm:
Korisnikov avatar
By gossip
Ove godine nece biti izbor za forumasa godine...jer nece biti forumasa! :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
Pa posto cemo biti jedini forumasi,ja cu tebi takodje dati 12 poena,pa cemo obojica biti zvezde foruma :setnja: :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
I ovog leta najfascinantnija licnost na domacoj estradi mi je Maya Berovic
Skoro sve pesme su joj sa onom dvojicom repera.
Ima glas "slavuja".
I tekstovi pesama su kompletno nerazumljivi (na svakom sajtu pise drugacije) mislim da ni ona sama ne zna sta "peva". :lol: :love:
  • 1
  • 1015
  • 1016
  • 1017
  • 1018
  • 1019
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!