Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
Jedan od razloga zasto sam se davno out-ovao svojima jeste da me ne bi smarali kada cu da se zenim etc. ali onda se to pretvorilo u "Kad ces da nadjes momka?" *facepalm*.
Ovo drustvo ima preostre strandarde i posle se cude sto je veliki broj anksioznosti/depresije medju mladima,sto je veliki broj razvoda brakova itd.
Roditelji/drustvo trebaju da shvate da nije svaciji put isti i da svako od nas ima pravo da zivi kako hoce,da se neke stvari dogode (ili ne dogode) kada dodje vreme za to i da ne trebaju da vrse pritisak na svoju decu/ljude oko sebe oko necega samo zato sto "to tako treba" ili "vreme je za to".
By Kragi
Vi gossipe vasu homo(sexualnost) ne dozivljavate kao privatnu stvar i niste optereceni diskrecijom cim svoje fotke kacite na "random" temi ciji je sadrzaj dostupan neregistrovanim clanovima? :yes:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Neka me kontaktira korisnik koji može da mi pošalje moju PowerPoint prezentaciju. Hvala. :masha scream:
Korisnikov avatar
By Macan86
upravo sam odgledao stargate origins(celu zato što ima samo deset epizoda od po desetak minuta što nema ni na zub da se stavi) i sad me spucala nostalgija za sg1...jes da su zadnje 2-3 sezone sranje al nema veze
Korisnikov avatar
By gossip
Kako sam lepo oterao komsinicu u tri pizde materine sada.
Bakica koja je izgubila pasos u Paraliji vise nego zahvalna Palmi i SSJ koji su joj omogucili da nastavi letovanje i pomogli da dobije dokumenta iz ambasade u Grckoj.

Baba, bilo gde da izgubis pasos u inostranstvu, odes u policiju i das izjavu a potom u ambasadu koja ti izda dokumenta za povratak kuci u roku od 15ak dana. To te sleduje. Tako da ti SSJ nije nista omogucio jer si i bez njih to mogla da realizujes. Ne obezbedjuje Palma boravak u Sengenu nego zakon.
By zphibrid
Još mi izlaze postovi o poskupelom gorivu po fb hohoho, šteta, neka poskupi još više, možda mrdnu guzice iz automobila, ne mogu ulicu da pređem 10 minuta.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Da poskupljenje goriva pogadja samo vozace, mozda se ne bi ni digla tolika frka. Imas i grupu ljudi koja je zavisi od automobila jer rade, na primer, po 60-70km od mesta gde zive, a tu se ne moze lako stici trotinetom, bajsom ili pesaka. ;)
A i posto je nemoguce dostaviti velike kolicine hrane, lekova, bilo kojih proizvoda na trotinetu, onda moze i da se uskoro ocekuje poskupljenje svega jer se digla i cena goriva.
By zphibrid
Ja pričam za moj grad gde se može svud doći peške, oni prelaze po 2 km autom, ništa se nije promenilo, po najvećem pljusku juče ne mogu da pređem ulicu, u svako doba dana auti samo idu, ako već svi rade kada je radno vreme?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Povecava se cena SVEGA jer se sve prevozi. I sve to ide drzavi.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
I'm pickin it up, pickin it up
I'm lovin, I'm livin, I'm pickin it up
By Kragi
Slika

Znate sta, neke pederke su se mnogo prokurcile pa im je tolerancija na konkurenciju bas mala. :yes:
Kako se pojavim u Kg-u na Grindru tako me redovno, sa anonimnih profila, obavestavaju da znaju ko sam kao da ja imam Alchajmera pa ne znam ko sam, gde sam prijavljen i koji mi je broj :yes:
Ma haj'te molim vas.
1.Ubrzo nakon usvajanja macka krece da mi ovulira (aka teranje) i uspela je da dozove sve macore iz kraja. Nista nisam spavao. Sada uz dozvolu doktora apliciram joj hormone da ubrzamo proces i pije male doze Rivotrila. My cat is officially high. :lol:

2. Jako je saradjivala u procesu davanja hormona.:lol:

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5BAFDB88" target="_blank

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5BB35210" target="_blank

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5BAC5160" target="_blank

3. But I still love my puma cat <3
  • 1
  • 1013
  • 1014
  • 1015
  • 1016
  • 1017
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!