Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Sta ste po nacionalnosti ?

1. Srbin
109
64%
2. Hrvat
7
4%
3. Bosnjak
2
1%
4. Vojvodjanin
14
8%
5. Madjar
5
3%
6. Slovenac
3
2%
7. Sumadinac
1
1%
8. Jugosloven
26
15%
9. Rumun
1
1%
10. Rom
3
2%
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Izabrao sam Srbin jer ajd, kao, to sam po definiciji.

A ne marim zaista.

Delovi srpske/jugoslovenske/balkanske kulture su mi bliski srcu, jer je to kultura u kojoj sam odrastao. Ne tvrdim da smo bolja nacija/kultura od bilo koje druge, doduše, te mi nije preterano bitno da se s njom i identifikujem. Pre svega sam živo biće, životinja, čovek. Zemljanin, Evropejac, Balkanac, Južni Sloven, Srbin, Beograđanin, Lozničanin... tu sam gde sam i to sam što sam, ali ne volim da se definišem po političkim granicama u čijim sam okvirima geografski. Prestao sam odavno da tražim i svrstavam se u 'plemena', biram da budem nesvrstana individua i gledam druge individue s kojima sam kompatibilan ovako ili onako.

Zato među prijateljima imam i intelektualce i prostake, i kapitaliste i komuniste, i vernike i ateiste, i pedere i strejtere, i progresivce i konzervativce, i melanholike i agresivce, i matorce i klince... i tako mi i odgovara. Neki krajevi spektra su mi draži od drugih, itekako, ali sam stalno izložen suprotnostima i retko s kim nisam uspeo da nađem zajednički jezik i nešto što nas povezuje. Ume nekad to i da me u neku ruku i užasne, pa se mislim 'bože mili, a ko sam ja? kom 'soju' pripadam? kada bih okupio sve ove ljude na jedno mesto, nastao bi pravi pičvajz - ma omanji građanski rat - a na čijoj bih ja strani bio?'

verovatno bih stajao u mestu, i posmatrao, zbunjen

tralala, koga boli kurac

Nešto ne mogu da zaspim, a već je pola 8 ujutru jtžm, pa se raspisah u tri lepe. Aj laku noć
:zastava: :srpska: :eu: :jakov: :austrija: :holandija: :litvanija: :nemacka: :ruska: :trans:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Kada je tema otvorena odabrao sam Srbin, ali sada bih promenio u Jugosloven. Mogu reci da sam autrijanac ili beclija, ali na kraju krajeva mogu da odaberem bilo sta, jer etnicka nacionalnost nije bitan faktor.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2813589#p2813589]ZlatnaPtica napisao:[/url]Izabrao sam Srbin jer ajd, kao, to sam po definiciji.

A ne marim zaista.

Delovi srpske/jugoslovenske/balkanske kulture su mi bliski srcu, jer je to kultura u kojoj sam odrastao. Ne tvrdim da smo bolja nacija/kultura od bilo koje druge, doduše, te mi nije preterano bitno da se s njom i identifikujem. Pre svega sam živo biće, životinja, čovek. Zemljanin, Evropejac, Balkanac, Južni Sloven, Srbin, Beograđanin, Lozničanin... tu sam gde sam i to sam što sam, ali ne volim da se definišem po političkim granicama u čijim sam okvirima geografski. Prestao sam odavno da tražim i svrstavam se u 'plemena', biram da budem nesvrstana individua i gledam druge individue s kojima sam kompatibilan ovako ili onako.

Zato među prijateljima imam i intelektualce i prostake, i kapitaliste i komuniste, i vernike i ateiste, i pedere i strejtere, i progresivce i konzervativce, i melanholike i agresivce, i matorce i klince... i tako mi i odgovara. Neki krajevi spektra su mi draži od drugih, itekako, ali sam stalno izložen suprotnostima i retko s kim nisam uspeo da nađem zajednički jezik i nešto što nas povezuje. Ume nekad to i da me u neku ruku i užasne, pa se mislim 'bože mili, a ko sam ja? kom 'soju' pripadam? kada bih okupio sve ove ljude na jedno mesto, nastao bi pravi pičvajz - ma omanji građanski rat - a na čijoj bih ja strani bio?'

verovatno bih stajao u mestu, i posmatrao, zbunjen

tralala, koga boli kurac

Nešto ne mogu da zaspim, a već je pola 8 ujutru jtžm, pa se raspisah u tri lepe. Aj laku noć
:zastava: :srpska: :eu: :jakov: :austrija: :holandija: :litvanija: :nemacka: :ruska: :trans:
:love: :love:
Ti si jako mudar i imam utisak da članovi zajednice koji dolaze na forum nemaju nikakve primedbe na tvoje pisanje.
Mislim da će tvoj život biti sjajan.

ONT:
Jugosloven
Korisnikov avatar
By Srklet
Nemam fiksiran nacionalni identitet, većinom sam neopredijeljen, ali ponekad sam u nekim kontekstima znao biti Hrvat, Srbin, Bosanac, (ex)Jugoslaven i/ili Europljanin. Najčešće je to reakcija na stavove ili predrasude drugih ljudi, na neko specifično okruženje.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zavisi koga hocu da pojebem :lepeza:

a ovako politicki jugosloven a girl can dream
Korisnikov avatar
By gossip
you may select 1 option?

srpskohrvatskog porekla
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!