a dobio sam i odgovor
"Понекад сам човек покушава да опере своје усране гаће јер нико други неће. Мало су другачије усране и много смрде.
Лука, нико не каже да су педери непојава, али су врло ретка појава код човека и нису природно оправдана као код животиња. Читао сам те „одбране“ и поређење људи са животињама.
Животиње нису свесна бића и реагују потпуно несвесно, чак не ни по рефлексима, него просто што немају проблем са размишљањем и схватањем као ти и кад им се надигне, натакну све што могу ако могу.
Када поглавица лав почне да рока лавице зато што је најјачи и зато што му природа даје снагаторско право, остали млади лавови остају сува qурца и натакну прво што се натрћи па чак и младог лава. Ко је тебе угрозио снагом да имаш девојку??? Нико! Али мала грешкица у конструкцији осећаја, што није твоја кривица и велика грешкица у размишљању те учинила оним што јеси, збунила те и подметнула другом мушкарцу. Дакле, нико те не криви и никада у Србији нисте били прогањани, живели сте свој живот као и сви остали, унутар своје собе и нико од вас није скидао гаће по трговима градова као данас. Ви сте малобројна девијантна појава људског рода и мање вас је од 0,1 промила и сада би ви хтели да доносите законе за остале људе? Да није мало присилно и мучно, схватили би да је то краткотрајно и да неће проћи на дуже стазе. Ниси ти упознао много попова педера, него можда само пару свом веома ретком свету и очајном настојању да пронађеш довољно недовољних људи за своје потребе. Није вама лако, сигурно. Нико не каже да не постојите у свим професијама и то нема никаквог значаја као оправдање. Ти сигурно муку мучиш да нађеш партнера, јер ви сте ипак ретка грешка природе иако константна. Није потпуно ваша грешка, па чак ни то што покушавате да владате нормално оријентисаним људима, па чак ни то што се у очајању поредите са животињама. Једноставно, ви нисте закон човечанства него његова аномалија и као такви не можете доносити „ваше“ законе за регуларне људе.
Дакле, ви нисте регуларна појава али сте редовна појава, нисте потпуно криви и држите се толеранције које народи света мање-више пружају вама."
"Овај педер „Luka“ се позива на то да су све животиње педери. Онда не треба да избегава и да изведе закључак да си сви педери животиње. Некако звучи као научни закључак изведен у најдемократскијој земљи на свету."