Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tamanoir
Cudno.. Bas se gomila nekih stvari izdesavala za prekratko vreme, i kao ok sam, ali nisam sigurna da li sam stvarno ok.. Jer imam osecaj da jesam.. Ili ce samo da me stigne sve u nekom momentu..
Korisnikov avatar
By voodoo
pijem kavu s mamom, sutra moram u prokletu dnevnu, jos tri dana, jos samo tri dana....vec me svrbe tabani :zavera:
Korisnikov avatar
By voodoo
razbudio sam se, imam proliv, samo trckaram to toaleta, smara vec...kazu da je malo kafe dobro pojesti, sto sam i uradio, valjda nece ponovo...
Korisnikov avatar
By gossip
pomalo izritirano
ali proci ce me
Korisnikov avatar
By voodoo
prevalio sam dosta preko grbace... 4 meseca dnevne bolnice je iza mene, bilo je i smeha i suza, svega... sad mi valja u nove pobede! nema predaje! samo jako!
Korisnikov avatar
By elizevin
dva dana sam vec neraspolozena, verovatno zbog vremena, tek mi je sad posle treninga malo bolje
bukvalno osećam da mi se koči vrat i mislim da malo rebrima probadam pluća. ne pomeram se jer treba onda da pomerim i jednu mačku i drugu mačku, a makar jedna će da prdne onda jer su mrcine. ne mogu
Korisnikov avatar
By gossip
ispunio sam danasnju kvotu za strebanje,tako da poprilicno zadovoljno
  • 1
  • 388
  • 389
  • 390
  • 391
  • 392
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!