Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By heksagon123
Dakle, drage zene prakticirate li sex sa svojim partnericama i u onim danima ako jeste kako je bilo, ako ne - zasto ne . Takodjer kako vodite uopce ljubav u onim danima u mjesecu? :D
Pretpostavljam da mazenje i masaža dolaze u obzir, a nesto vise? :opacupa:

Da odgovorim- meni ne smeta da mi partnerica ima, postoje razni načini sexa a da ne bude neuredno, ali nije mi to gadljivo uopce, zapravo i njoj godi tada i svi sretni.
Korisnikov avatar
By sallys
čuš neuredno... diskurs patrijarha pavla :D
Iskreno, a govorim za sebe sad..ako smo obje za sex, mene ni ziva sila nece spriječiti da budemo skupa a kamo neki menzis koji mi dodje ko dobro jutro, pa i ja ga imam cemu se imam gadit ili cudit, svasta... Moze bit super i uredno :), ne nuzno onako kako vecina zamisli na prvu :D. Bitna je samo organizacija.. . :sweet:
Korisnikov avatar
By elizevin
Ni ja ni dragi nismo gadljivi i cesto padne kres za vreme menstruacije. Ja obicno nisam bas raspolozena prva dva dana jer me cesto boli stomak i imam onaj bezvezan pritisak u gornjem delu butina, tada mi vise prija mazenje i termofor pun vruce vode.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Imala sam bivsu koja je najvise volela tad da me uhvati. Nekad bude i bolje tako, nekako potpuniji osecaj, ali prva dva dana nema sanse pa da me tuces motkom.
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2810521#p2810521]AndrieExilia napisao:[/url]Imala sam bivsu koja je najvise volela tad da me uhvati. Nekad bude i bolje tako, nekako potpuniji osecaj, ali prva dva dana nema sanse pa da me tuces motkom.
:D, istina i mojoj bivšoj je prijalo u tim danima, djeluje dobro za nerve i mozak i cijelo tijelo uostalom .Odmah mi je bila bolje raspoložena. A za tebe AndrieExilia se ni ne čudim da te bivša lovila kad god je stigla - kad si tako slatka i lijepa <3 :). Bila bi luda da to nije radila.
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2810511#p2810511]elizevin napisao:[/url]Ni ja ni dragi nismo gadljivi i cesto padne kres za vreme menstruacije. Ja obicno nisam bas raspolozena prva dva dana jer me cesto boli stomak i imam onaj bezvezan pritisak u gornjem delu butina, tada mi vise prija mazenje i termofor pun vruce vode.
U prva dva dana - da se bol riješiti Ibubrufenom- moćna tabletica :) ..od nje se nikakva bol ne osjeti, apsolutno ništa.

Meni cijela menstruacija i traje samo dva dana :) . Nikad me ne boli ništa, mada sam prvi dan u općem potopu, al drugi je već kraj , raj .aaaah :B
Korisnikov avatar
By elizevin
ne volim da uzimam lekove ako bas ne moram, a takodje nije to bas bol koji je problem, vec taj cudni pritisak u preponama i butinama koji cini da mi se tresu noge kao da imam upalu misica, neprijatan je osecaj i poslednje sto zelim tad je da se koncentrisem na svoje telo
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2810544#p2810544]heksagon123 napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2810521#p2810521]AndrieExilia napisao:[/url]Imala sam bivsu koja je najvise volela tad da me uhvati. Nekad bude i bolje tako, nekako potpuniji osecaj, ali prva dva dana nema sanse pa da me tuces motkom.
:D, istina i mojoj bivšoj je prijalo u tim danima, djeluje dobro za nerve i mozak i cijelo tijelo uostalom .Odmah mi je bila bolje raspoložena. A za tebe AndrieExilia se ni ne čudim da te bivša lovila kad god je stigla - kad si tako slatka i lijepa <3 :). Bila bi luda da to nije radila.
Diskutabilno, ali hvala :D :*
By Sixto
Ne jebem se bez klistiranja. Nikako.
Korisnikov avatar
By gossip
Ne dobijam menstruaciju vec jako dugooo vreme tako da sam verovatno trudan.
By Sixto
Cestitke i tebi koka na nerazumevanju posta.
Korisnikov avatar
By Blady
Ne praktikujem jer mi treba posebna priprema za to.
Probala jesam, ali ne volim u tim danima jer sam ne bas ok sa sobom.
Btw, ne radi se masaza u tim danima, tj kada neko dobije zbog odliva. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
pred ciklus i za vreme sam najhocnija, tako da seks moze. Osim ako sam u bolovima bas, sto je retko.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
seks za vreme menstruacije mi je kad popijem pola table lekova i zapravo prestanu bolovi za manje od sat vremena u nepomičnom položaju. i eventualno kad mačka dođe da mi greje stomak uh
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!