Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Društvena klima je promenljiva kao i naši životi koji se sastoje od raznih elemenata koje moramo da dovedemo u red. Usmeravamo pažnju na rasplet kao što se borimo sa Rubikovom kockom.

Ta klima nekad tera ljude da uprkos ugnjetavanju koriste izvore snage koje treba podgrevati, ali nekad baš zbog konstantnog podgrevanja izgori samo jezgro i tad nam se čini da nemamo šta da izgubimo. To stanje nas na uvrnut način motiviše i poziva da se odupremo pasivnom očajavanju. Nekad održavamo stanje konstantne pripravnosti baš kad mislimo da nemamo šta da izgubimo jer sve što dobijemo ljubomorno čuvamo ako ne postoje gubici. :lol:

Da li ste ikada bili u “bezizlaznoj” situaciji koja vam je izgledala kao nerešiv zadatak da biste nekim čudom problemima zadali smrtonosan udarac i “izašli na čistinu”?

Da li vam se činilo da nemate šta da izgubite i kako ste stvarali konkretne rezultate baš zato što ste se borili kao da neće biti ni pobede ni poraza?
Da san bila u bezizlaznoj situaciji? Ea, jesan. Imala san izbor da izgovorin tipu jeben ti mater nesposobnu na Svedskom kad mi se zapucao u automobil, ali san bila pizda pa san rekla na nasem. Pojavila mi se u tom trenutku blazena kapljica na vagini.(dobit) Ti vjerojatno mislis o Jing i Jangu, spojenim posudama, woltima, naizmjenicnoj struji, $,€,Adamu i Evi itd, ali jebi ga, omaklo mi se.
Korisnikov avatar
By gossip
Da,desavalo mi se ranije da mislim da sam u "bezizlaznoj" situaciji i da nema resenja.
Naravno,resenje se pojavilo i problem se resio. Ne postoji bezizlazna situacija.
Sada samo "plivam" kroz zivot. Znam da nista nije vecno i da sve lose/dobro prodje.
Nekada je nesto na sta mogu da uticem a nekada je u pitanju "visa sila" i trudim se da se ne nerviram u takvim situacijama.
By Maximus_
Generalno, covek uvek ima nesto sto moze da izgubi, ali toga nije uvek svestan.

Obrnuto procitano, treba da neguje zahvalnost za ono sto ima.

U specificnim "zatvorenim" okolnostima, npr. ako u igrici garantovano gubi, moze da se glupira do kraja :D
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2809075#p2809075]Dark Walker napisao:[/url]
Da li ste ikada bili u “bezizlaznoj” situaciji koja vam je izgledala kao nerešiv zadatak da biste nekim čudom problemima zadali smrtonosan udarac i “izašli na čistinu”?

Da li vam se činilo da nemate šta da izgubite i kako ste stvarali konkretne rezultate baš zato što ste se borili kao da neće biti ni pobede ni poraza?
Bila sam par puta i evo me, zive, i recimo zdrave, ovde. Tim problemima nisam u potpunosti zadala 'smrtonosni' udarac, obzirom da je za jedan deo bio samo postpone na nekih 10 godina.
Ni iz cega stvaram rezultate svojim inatom (kada je u dobru svrhu), radom i trudom, ali se nikada ne borim 'kao da nece biti ni pobede ni poraza', uvek sam spremna na poraz, a gadjam na pobedu. Ni u jednom slucaju nema razocarenja.
Korisnikov avatar
By 2kune
čini mi se da pita oće li ovde normalna država za njegova života... :awesome:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Prosto se naoštrimo kad nas sateraju u tup ugao.
Rađamo se sa određenim sposobnostima koje ili razvijamo da bismo postali “visa bića” koja se bave samo izabranim aktivnostima ili samo koristimo da bismo održavali kakav-takav red na dnevnom nivou.
Mislim da sigurnosti nema zato što održavanje iste u ovoj zemlji može da svede bitisanje samo na batrganje u skučenom prostoru.
Zasipaju nas informacijama koje su povezane sa ekstremnim stilom života (dnevno-političke perverzije, lifestyle gluposti koje slave površnost i izbegavanje svakog moždanog napora, itd) i često “žrtvovanje” predstavljaju kao nešto lepo, romantično i pozitivno. Pa pošto govore da se do kvalitetnog unutrašnjeg osećaja dolazi tako teško, ljudi misle da nemaju šta da izgube ako se prepuste bespoštednom žrtvovanju, a to nema nikakvog smisla.
Ne mislim da napore treba izbegavati već hoću da kažem da mučenje izazvano nekakvim beznađem treba izbegavati.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!