Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Gayzer
Nikad nisam bio spreman da to ucinim, ali mi se ideja sopstvene smrti stalno javlja, bilo kroz dnevno razmisljanje, bilo kroz snove. Stalno sanjam sebe kako propadam u hladni okean, kako svoje telo prepustam vodi oko sebe i polako nestajem. Jednom sam, nakon neprospavane noci, sasvim slucajno bacio pogled na prozor - bio je sirom otvoren, a jutarnje sunce je tako jako sijalo, ali ne onako zuto, vec potpuno belo i cisto, da mi se cinilo da gledam u vrata raja. Istog trenutka sam video sebe, na tom istom prozoru, kako se smesim tom rajskom prizoru i jednostavno skocim. Cudno zvuci, ali ovakvi prizori u meni svaki put izazivaju neki cudan osecaj spokojstva, nekad cak i radosti.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Cesto pomisljam na to, ali znam da nikada ne bih to uradila..
Meh, nikad ozbiljno. Mada se Galateja usrala jer imam genetske predispozicije za suicidalnost, baba se obesila sa 65, jedan ujak se obesio sa 40, brat sa 30 i kusur skočio pod kamion, i tako dalje, sve sa majčine strane. Te tako kad se zagledam u crnu tačku, ne trepćem i ne reagujem jer odmaram centralni nervni sistem da ne prokuva, ona onda stane ispred mene, maše rukama i skače.
Što se samoubijati kad se život ionako završava brzo.
By Sixto
Svaki put kad vidim da su pojedini forumasi napisali post.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Depresija i/ili srodne psihopatologije i ja koketiramo odavno. Samoubistvo sam zamišljao bezbroj puta, par puta ozbiljno naumio, a jednom pokušao. Tj. ne znam koliko se može reći da sam zaista pokušao - nisam prešao granicu, pa nekim čudom preživeo ili tako neka drama - ali bio je trenutak kada sam nakon višednevne suicidalne krize gledao u šaku punu tableta (kojih sam, s obzirom da sam bio na farmakoterapiji za depresiju, imao dovoljno za cca. 150 samoubistava). To stanje svesti ne mogu i ne želim da opisujem, suviše je teško, i suviše je intimno; no, važno je da sam doneo pravu odluku i naučio dobru lekciju.

Od tada, ako mi i padne na pamet - takvu ideju odmah odbacim. Svašta bre, život je zaista lep. Možda ne tvoj u datom trenutku i iz date perspektive - ali šta god da je, proći će, jer sve prođe. :kragi:
Korisnikov avatar
By 李香兰
bilo je ali je ostalo u sedamnaestoj-osamnaestoj godini. ima vec dve tri da sam stabilna sa te strane. bas je bilo mracno ali je proslo.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pomislim bar dvocifreni broj puta na dan. Od pre mesec dana mogu da dodam i jedan bezuspešan pokušaj pokušaja realizacije istog. Nešto slično kao ZP...
Korisnikov avatar
By gossip
u najstresnijim zivotnim momentima imao sam par fleeting thoughts ali ostane na tome
znam da to nije resenje problema a i vidjao sam sta se zapravo desava ljudima koji pokusaju..tako da hvala ali ne hvala.
Korisnikov avatar
By sallys
sećam se da sam počesto razmišljala na tu temu kao tinejdžerka. posle i ne baš... bilo je užasno napetih scena nakon autovanja koje je išlo uporedo sa finansijskom nesamostalnošću od mame mi, ali tu je već proradio poriv za samoodržanjem, te nije bilo suicidnih epizoda
Korisnikov avatar
By Dark Walker
U poslednje vreme razmišljam o samoubistvu. Svi prolazimo kroz krizne situacije.
Ne želim da živim u ovoj zemlji. Ne mogu da podnesem nezahvalnost, a uradio sam sve što je bilo u mojoj moći.
By zphibrid
Jutros, kada mi depresija dostigne određenu granicu zbog usamljenosti i monotonije u ovim godinama života pomislim na to.
Korisnikov avatar
By gossip
Treba da se otvori tema "Koliko puta ste pomislili na ubistvo (nekoga)?" :lol:
Korisnikov avatar
By voodoo
ne pomisljam vise. pre neku godinu sam cesto razmisljao i sanjao jedne veceri da sam presekao vene, i toliko sam se uplasio u snu da cu umreti da vise o tome ne razmisljam. prestao sam i govoriti to i u sali, nekako nije ukusno. kakav god da je problem -valja ziveti, ako nista drugo, a ono iz radoznalosti :iskusenje:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!