Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
... Postoji, ukoliko ste obe/oje civilizovane/i, ukoliko je raskid prosao normalno, ili ukoliko je proslo vremena da prestane da boli "ostavljenu" stranu.
Korisnikov avatar
By Dianna
Mogla bih ako mi znaci kao osoba, ako nije naruseno medjusobno postovaje u nasem odnosu, i ako to obema prija, u smislu da postoje jasne granice. Mislim da nije lako da se sve to podudari.
Moguce je ako se veza okoncala na razuman nacin. U mom slucaju je bilo tako da ljubav jednostavno nije trajala tako dugo kao sto smo se nadale. Nije bilo bolesni ogovaranja, pisanja, objasnjavanja, ogorceni scena niti sa jedne strane. Jednostavno smo izgubile kemiju, postale dobre prijateljice i otisle dalje sa zivotima. Danas sé ne vidjamo, ali kad se sretnem sa ex, pozravimo se, popricamo malo o zivotu i zagrlimo za dovidjenja. Zato mislim da je moguce ako ste razumne i nimate nista skriveno iza ledja. Danas sam u dugoj vezi i ne slutim takvom ishodu za kraj, nego onoj trajnoj jubavi i prijateljstvu, koje se vrimenom nadogradjuje, i jedino tako moze i opstati.
Pa mogu ostati samo dobri odnosi tipa bok bok, kako si , a ne da ti jebe mater iza leđa, ali o prijateljstvu u punom smislu, ne koliko vidim u svom slučaju, ali i kod ostalih lezbijki.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Jedna od boljih odluka u mom zivotu.. Nakon raskida verovatno najbitnije veze u mom zivotu sam bas bila u fazonu da se uopste nikad ne cujemo, ne vidimo, ne kuckamo, bas nista, medjutim ona je dosta potencirala da budemo ok i sve to, i iako mi je to bilo nezamislivo, sada mi je to nesto najbolje sto mi se desilo.. Emocije su prosle, sjajno se druzimo, cujemo se, pricamo, savetujemo jedna drugu, iskrenije smo jedna prema drugoj, bolje se kapiramo.. Tacno bi mi bilo krivo da je zbog emocija ovakvo jedno kvalitetno prijateljstvo propalo.. Tako da se trudim da odrzim ok odnose koliko je moguce, i mislim da je moguce ako su obe osobe normalne i zele da budu prijatelji..
Korisnikov avatar
By tamanoir
Hvala :) Bilo je tu i mnogo odsustva razuma, tako da je prilicno zadovoljavajuce kako je sve ispalo..
Korisnikov avatar
By gossip
sto da ne

kada prodju sve emocije poput tuge,besa itd...i kad se udje u neku mirnu fazu ne vidim sto ne bi bilo moguce biti prijatelj sa nekim....ili makar popiti kafu jednom u godinu dana...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!