Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

By paravan
Ako si gej muskarac, str8 look-a, ozbiljan, hrabar za ovako nesto, ostvaren, zelis da imas zensku osobu pored sebe za ostatak sveta, s obzirom da zivimo na brdovitom Balkanu, zelis da imas, o kako glupo zvuci i otrcano (zenu) za sve ostale.... mozes mi se uvek javiti, za casicu opustenog razgovora, a mozda i pocetka lepog prijateljstva i druzenja......
Pozdrav hrabrim muskarcima!
:zvezda: :kolo: :ogledalce:
Korisnikov avatar
By 2kune
može dušo, al samo ako si buČ lezbetina na kub s testosteronom na logaritamskoj warp skali 20 od 10 tako da mi se odma digne na tebe... :lepeza:
By paravan
Da, da i mislila sam da ce biti sprdacina i kojekakvih poremecenih likova....
Svakako, pozdrav onim hrabrim ne-iskomplexiranim muskarcima, znam da ih ima ovde....
:)
Korisnikov avatar
By elizevin
rekla bih da je hrabrost i neiskompleksiranost poslednja stvar koju trazis
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa sta ce ti paravan, ako zivis na " brdovitom Balkanu " ? Eto ti ta brda, sta ces bolje paravane ?
Korisnikov avatar
By 2kune
yap... i ja sam čuo da se po tim brdima svašta događa.. po čitave noći čuju se vrištanje koza i lelek ovaca... :uplasen:
Korisnikov avatar
By gnossienne
Moram priznati da mi manje bezbjedno djeluje tražiti ovako preko interneta budućeg dečka/muža za paravan, nego biti gay i živjeti svoj život na miru. Nisi ti nikome dužna objašnjavati što nemaš dečka ili što se nisi udala.

Ne moraš imati duginu zastavu na terasi, ni ići na Prajd, ni LGBT mjesta za izlazak, ni autovati se, ako ti je to toliko strašno (a vjeruj da nije), ali zar ti nije lakše biti gay u svom nekom miru bez tog paravana?

Upravo si dala priliku ko zna kakvoj budali da stupi u komunikaciju s tobom i predstavi se kako god želi.
Korisnikov avatar
By gossip
Hrabrost je biti out (prvenstveno) sebi a onda i drugima i zivetu u skladu sa time.
Ovo sto ti predlazes je kukavicluk za gay muskarce.

Verujem da si heteroseksualna zena i da si verovatno neostvarena u ljubavi i bez obzira na sve to,naravno dobrodosla si ovde,ali nemoj nuditi ovakve "usluge".
Osim toga vidjao sam oglase gde galantna gospoda traze zensku osobu za pice i druzenje,pa cak i nekog ko ce im glumiti zenu,jer gle cuda i str8 ljudi se ne ostvare po pitanju ljubavi a drustvo i njih pritiska,pa bolje se isprobaj tu. Mozda se i skontate za nesto vise od prijateljstva.

Mada mi "smrdi" da je ovo neciji dupli nalog i da je nekome jako dosadno zapravo.
Korisnikov avatar
By *deni*
^
I meni smrdi da se neka tetka resila na sprdnju i zajebanciju ovde.
Kamo lepe srece da se slucajno desi da se neko normalan ovde obrati... dajte ljudi, zar ste stvarno toliko pukli i jadni, da znate samo da pljujete i vredjate!? Bogu hvala normalna zena ovde... za kulturne muskarce sam uvek tu za razgovor a za vas iskomplezirane i vulgarne nisam... zaobidjite ovu temu ako vam se ne svidja, prosto, glasno i jasno! Hvala! Pozdrav kulturnim muskarcima!!! :D
Korisnikov avatar
By Macan86
paravan,mislim da ne kapiraš u šta sebe guraš da bi udovoljila mami,tati,babi,dedi,komšiluku...kome god.Na starnu to koliko je loše po tebe da pleteš mrežu laži u kojoj ćeš živeti i osećati se kao lažov...to je tvoja stvar i ako ti se čini da ti je lakše tako teško da će neko od nas da ti promeni mišljenje,ali Gnosi lepo kaže da tako što tražiš nekog za paravan vezu na netu možeš da naiđeš na nekog psihopatu koji bi mogao da iskoristi tvoju situaciju na načine koje ne bih da zamišljam.Jeste ovo LGBT forum ali ovde može da se registruje bilo ko i kontaktira te...
Draga Paravan, ova tema po pravilu ne bi trebala ni da postoji jer oglasi nisu dozvoljeni na forumu.
Dakle, dok se moderatori ne udostoje da obrišu temu ona će da služi samo i isključivo za zajebanciju. :prc: :bye:
Dragi DR_SHORTBUS, ovo nije oglas vec tema, vezana za moju zelju..... ako ti bode oci, smeta, zaobidji je... ne vidim razlog zasto bi admini brisali jer apsolutno nemam losih namera..... ako je tebi ovo zajebancija meni ili nekom drugom nije! Prema tome, svi smo razliciti sa razlicitim zeljama i razmisljanjima .. pozdrav, svako dobro!
:trep: :veverica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!