Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
na SVOM SELU, sa SVOJIM ZENAMA, pa, da :P
bas sam juce pricala sa drugom....dovijali smo se nad sledecim: kako zaraditi prvi milion?
i samoodrzivi eko-sistem koji bi imao svoju isturenu bgo ekspozituru u prestonom gradu se prvo nametnulo
Korisnikov avatar
By Waldorf
nešto mislim da bi se u mom konkretnom slučaju to jaaako neslavno završilo. :waldorf:
Korisnikov avatar
By IriS
sa svojim mačkonjom već razgovaram, a bojim se da bi mi puno žena na jednom mestu izazvalo nezamislivu nervozu koja bi ko zna kako u nekom momentu eskalirala u neku tragediju. :shrug:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
macak u cizmama i sedam Snezana

pa da, jbt, ko zna sta bi od te bajke postalo, realno ^
Korisnikov avatar
By mirth
Waldorficu bi prvi insekt proterao iz komune. :lol:

Mislim da bih se ja u tako cemu samoodrzala jedno mesecak dana maksimalno. I to pod uslovom da ne mogu da pobegnem. :lol:
Korisnikov avatar
By mirth
Ali ove lesbiane sto imaju 'institut' su potpuno adorable :love:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
gde iskopa ovo, majke ti?

podseti me da sam oduvek htela da odem na brač u lezbejsku komunu ali sam uvek odustajala baš zato što je komuna i što nekim radom treba da se doprinese zajednici. a ja baš imam sebično poimanje leta i odmora - sunce, more i špricer u 'ladovini :srba:
Korisnikov avatar
By mirth
Iskopao erkondishn, on je db kadar skroz. :giggle:

Nego, postoji lezbejska komuna i na Bracu? :shok:

Imaju li i one neki reklamni spot ili tako sta gde se da videti kako to izgleda? :D
Korisnikov avatar
By Darling
^ :rotflmao:

Previše žena na jednom mestu, definitivno.
By alexandermagic
U cilju što većeg odziva kad je ova tema u pitanju, evo par trenutaka sam vizualizirao da sam lezba. Daaaaa.

No, moj konačan odgovor je ipak ne, kao što ne bih mogao živjeti ni isključivo okružen muškarcima.

Actually i životinje i đavli i kojekakvi akrepi su vjerojatno manje iritantno stalno okružje nego ljudi bilo kog spola. Čast iznimkama.

Eto. Adio. :galerija:
Korisnikov avatar
By smaug
Nope.
Ne podnosim zajednice.
Korisnikov avatar
By elizevin
haha, nikad zivot u zajednici, ikad :D

ne trpim da mi iko soli pamet ili daje sebi za pravo da mi govori kako da zivim, specijalno u sopstvenom domacinstu, a kada zivis u zajednici to se neumitno desi.
verovatno bih pobila pola komune u roku od par meseci.
Korisnikov avatar
By sallys
ne znam, nekako mi to deluje jadara...preskočiću
Korisnikov avatar
By Markiza
Ne bih, dosta mi je više komuna. Čitav jug Srbije je jedna velika komuna, pa onda idu potkomune kao što je komšiluk, porodica šira, uža, i naravno, bude tu i poneka životinja. A to što bi bila lezbejska komuna, to bi pa tek bio horor i haos sa pms-ovima i poludelim hormonima. Da se pobijemo vilama i grabuljama na kraju.
Korisnikov avatar
By Hys.
Verovatno bih izvrsila samoubistvo ako ne bih imala opciju da napustim taj uzas.
Uopste se ne zajebavam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!