Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By jukie
Peruta mi se kosa, pa sam je upravo oprao Wash and go šamponom protiv peruti. Kakva su vaša iskustva? Koliko ?esto treba da se pere kosa? Da li je prvo treba oprati nekim drugim šamponom da bude skroz ?ista pa tek onda ovim? Da li treba isprati i obrve i facial hair?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
moja iskustva su da su Wash'n'go (kako god), Head'n'shoulders (isto tako) i svi ostali proizvodi iz te linije teško sranje. ja sam od tih šampona dobio perut iako je nikad nisam imao pre toga.

kod šampona ti je jako bitno da savršeno odgovara tvom tipu kose, ali i tvom tipu kože glave da bi se reakcija što više smanjila. koliko ja znam, loše je koristiti razli?ite vrste šampona. ovi najbolji se ina?e prodaju samo po apotekama i skupi su. ako imaš velikih problema s peruti, posavetuj se možda s kozmeti?arem pa vidi šta ?e ti on/a re?i...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by 2Q2Bstr8
moja iskustva su da su Wash'n'go (kako god), Head'n'shoulders (isto tako) i svi ostali proizvodi iz te linije teško sranje. ja sam od tih šampona dobio perut iako je nikad nisam imao pre toga.

kod šampona ti je jako bitno da savršeno odgovara tvom tipu kose, ali i tvom tipu kože glave da bi se reakcija što više smanjila. koliko ja znam, loše je koristiti razli?ite vrste šampona. ovi najbolji se ina?e prodaju samo po apotekama i skupi su. ako imaš velikih problema s peruti, posavetuj se možda s kozmeti?arem pa vidi šta ?e ti on/a re?i...
od rechi do rechi!
a vala i izgleda ko teshka hemikalija, onda odvratna plava boja. da je proliv plave boje bio bi takav.

najvishe mi odgovara nivein protivu peruti
Korisnikov avatar
By PhazeM
Ma dal' si ti chovece pri zdravoj pameti?!?!!? :shocked:
Kakav FushandGo!
Niko se time ne pere, pa ni sami proizvodjaci! Sve je bolje od toga! A za perut ti je bolji cak i onaj nas Sulfare, mada on malo susi kozu glave. Mozes i onaj Nirel, ali on malo smrducka...
A facial hair obrijaj:osama:
By fazza
Ja perem, bre, sa shamponom koji mi dodje pod ruku, uopshte ne obracam
paznju koji je. :) Sad malo koristim Nivein shampon koji je skroz ok, mada
sam pre koristio jedan drugi domaci koji je bio fenomenalan! Bio je pakovan
u maloj flashici i bio je neshto extra skup, al' zato odlichan!

A inache, kosu perem svaki drugi dan, nekad se chak zajebem pa je operem
dan za danom, i to ti je, ja mislim, najbolji lek protiv peruti. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Pa ne pirkam se sa Wash and go, jer posle tuširanja nemam gde da odem :smeh: .. šalim se...

Ma najbolja ti je Larisa od Chamomile (Kamilice) ... proizvodi je Hemik iz Kikinde ... moji se svi pirkaju time

Ja se sav nekako osušim od tog šampona, pa koristim niveu, a nekad koristim i adidas (u specijalnim prilikama)

... što se ti?e peruti stvarno ne znam šta pomaže... ja sam imao isti problem dok sam imao dužu kosu i dok sam stavljao gel i ulja i svakakva sranjca na kosu... sad kad sam ošišan na keca nemam tih problema... perut sam iskorenio nekim šamponom koji mi je sestra donela iz Italije.. pokuša?u da pronaðem ambalažu pa ?u ti napisati kako se zove
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Postojao je Alin shampon. On je bio izvrstan, na bazi bilja, prepun zalfije i lavande. Sulfare je takodje dobar.

Meni je Wash and Go sasvim ok, a ima i onaj FRUCTIS, za obojenu kosu. Taj mi je najbolji, iako nikad nisam varbao svoje ruse kose.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Za mene sjajno radi Head and Shoulders za osetljivu kozu glave, nema jak miris, nema vestackih boja, i prilicno je efikasan, s'tim sto perem kosu prosecno svaki drugi-treci dan (zbog fizicke aktivnosti)
Wash and go mi nije bas ok, imam duzu kosu i nekako mi je slepi... umesto da doda volumen, oduzme ga
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Visas Marr
Za mene sjajno radi Head and Shoulders za osetljivu kozu glave, nema jak miris, nema vestackih boja, i prilicno je efikasan, s'tim sto perem kosu prosecno svaki drugi-treci dan (zbog fizicke aktivnosti)
Wash and go mi nije bas ok, imam duzu kosu i nekako mi je slepi... umesto da doda volumen, oduzme ga
Mislim da sam i planirao da kupim head and shoulders ali sam pre polaska na televiziji video reklamu za wash and go pa sam verovatno mahinalno kupio taj ("a, to je, daj 'vamo"... ccc :neznam: ) nešto and nešto...
Meni baš i nije mnogo stalo do volumena jer mi onda kosa štr?i naviše (na mestima gde je ima, jel')...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mene od mirisa Wash'n'go šampona po?ne da boli glava...
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Originally posted by 2Q2Bstr8
mene od mirisa Wash'n'go šampona po?ne da boli glava...
Problem se jednostavno resava: peres glavu obaska prethodno je deattachavshi sa trupa.:sunce:
Korisnikov avatar
By BARAKUDA
Wash&Go, nije nesto.Bolji je Head&shoulders, a ako nekom i to ne pomaze u borbi protiv peruti,najefikasnije sredstvo mozete kupiti u apoteci, a zove se Mikoseb sampon.
Wash&Go pa onda kuku lele,ubila me promaja :skuter:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne volim ni jedan ni drugi.

Volim Sulfare. Prosto osecam da se desava nesto korisno dok ga ostavim da deluje.

Kod svih vrsta peruti-bitno je da se lepo ispere i lepo proceslja koza na glavi.

A najbolje sisanje do glave na pocetku uspesne borbe protiv peruti.
Korisnikov avatar
By Mars
Slazem se. :lood:
Ua Mars i svi njegovi predlozi!

:protest:
Korisnikov avatar
By Mars
E, da... Sto se tice tog nazovi predloga.

Verovatno mislis na ono o sisanju do glave?
Nevezano za perut, ja se osecam extremno sexy kada se osisam do glave i neko vreme odrzavam milimetar-dva. Leti posebno.

Sexy, dinamicno. Energicno, nesputano. Spremno.

Ovo je bio off?
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Originally posted by Mars
Slazem se. :lood:
Ua Mars i svi njegovi predlozi!

:protest:
Ti si rekao ua Mars. Nemoj da mi se pravis tosa:unic0rn:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Glorfindel
Problem se jednostavno resava: peres glavu obaska prethodno je deattachavshi sa trupa. :sunce:
to je tako divna ideja, ali voleo bih da ti prvo probaš, pa mi onda kao iskusan sve ponovo objasniš. :giljotina: btw, problem sam rešio tako što sam po?eo da koristim drugi šampon. :) na kraju krajeva, glavobolje su mi uvek užasno jake tako da ?esto mislim da bi najlakše bilo kad bih mogao da promenim glavu...
By Shoplifter
Moj prijatelj koji je vucarao perut godinama kaze da je njemu jedino pomogao T - gel shampoo.

E sad, jos jedna antireklama - naime PANTENE shamponi su dokazano najgori. U toku istrazivanja koje je ukljucivalo 3 osobe, ukljucujuci i autora ovog posta, dokazano je da isti shamponi izazivaju perut kod osoba koje sa gore pomenutom peruti nikada nisu imale problema. Perut je nestajala posto su korisnici prestajali da koriste shampone marke PANTENE.
Korisnikov avatar
By Sonic
Hmmm...Ja koristim Pantene, prvenstveno zbog ok mirisa...Mada na njemu i ne pise da je protiv peruti..
Inace, najbolji sampon protiv peruti po mom iskustvu je Anti Perutin (znam, ime je odvratno :) ). Domaca proizvodnja, bogat nekim cinkovim jedinjenjem, i dosta efikasan u mom slucaju.
Korisnikov avatar
By KiWi
... A najbolje sisanje do glave na pocetku uspesne borbe protiv peruti. ...
Joj što bi to bilo super da su svi muškarci ošišani do glave.. mene to neverovatno pali.. ne znam za kim bi se pre okretao :) Marsu, superiška ti je predlog :)
Korisnikov avatar
By BARAKUDA
Originally posted by Kiwi
... A najbolje sisanje do glave na pocetku uspesne borbe protiv peruti. ...
Joj što bi to bilo super da su svi muškarci ošišani do glave.. mene to neverovatno pali.. ne znam za kim bi se pre okretao :) Marsu, superiška ti je predlog :)
aaaaaaaaaaaaaa gubish kosu :peca:
Korisnikov avatar
By Mars
Ko kako voli, kao i uvek, kao i svuda.

Ja stavrno preporucujem onima koji to nisu probali -da osete kako je dobro biti osisan do glave. Posebno leti!

Ionako posle brzo poraste ponovo...

I to sa mnogo manje peruti, sto je i tema ove price...
By Çâðê_DUP
To je jedna od marki sampona
koju nikad nisam, niti planiram,
da koristim.
Originally posted by Shoplifter
Moj prijatelj koji je vucarao perut godinama kaze da je njemu jedino pomogao T - gel shampoo.
Ako mislis na Neutrogenin T-Gel,
i ja sam od nekoliko ljudi cula
da je jako dobar.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!