Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Naravno da sam razmisljala, ali kako god krenem u neku mastariju tako me realnost osamari na prvom cosku...
Kako da mastam o vencanju kad nemam para da otputujem tamo gde mogu da se vencam??? I uostalom, sto bih se uopste vencavala kad to ne vazi kad se vratim ovde???
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Znam samo da ce da bude spec astal za ex :) a tati i mami (sa obe strane) :
"Mlade roditeljima zele prijatno veselje uz pesmu VOLIM MAJKO JEDNU ZENU."
Korisnikov avatar
By Oziris
"Mlade roditeljima zele prijatno veselje uz pesmu VOLIM MAJKO JEDNU ZENU."
[/quote]

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By anche
vidji sta gosti gledaju, ts.ts.ts.

ont: uvek sam znala da nema sanse da bidnem mlada u vencanici, ali uvek :roll:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

Divno ! ! !

Jesam mastala o tome i uradila bih to sigurno, ali mnogim lezz cicama kada to pomenem njima je to smesno.. Stvarno ne razumem zbog chega?!
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nema veze sto to ne vazi ovde.. Ja bih to uradila kao krunu ljubavi i te veze za koju verujem da je zauvek..
Nije bitno sto ne vazi, to bi bilo za nasu dushu, mi bismo znale sta smo uradile i koliko je to lepo..:angel:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Random tema sa 10. strane.

Ont:
Ja sam kao mala, kada sam sanjala vencanje, uvek sam sanjala kako se vencavam na plazi, ja kao nosim mladozenjinu odecu (koja je gotovo uvek bila crvene boje), a da mi tada verenica, a buduca zena nosi vencanicu i ono, normalno bi sve islo vencanje, a onda nakon onog 'da' bismo otrcale u more i tamo se kupale malo.. :sweet:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja, ona, Las Vegas, vencava nas Elvis, ja u odelu i martinkama, a ona u nekom gotik izdanju

ili

onako siroko vencanje
ja, ona, 20 gostiju maximum, Amsterdam, ona u vencanici, nesto ovako

Slika

ja u odelu, nesto ovako

Slika
(do tada cu smrsati skroz, majke mi)

burme nesto ovako

Slika

ali.. i nisam nesto extra razmisljala o toj temi.. ne, ne..
Korisnikov avatar
By acid drop
''''''

Meni je slatko ovo vezivanje sarija. :sweet:
Pa naravno, maštala sam o venčanju, ali kako sam bivala starija, ideja braka mi je postajala sve odbojnija.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
zajebite me prica o vencanjima sad, kad sam bila na pravoj srpskoj LEZBEJSKOJ mrsnoj pravoslavnoj slavi!
Korisnikov avatar
By Blady
Pa da, bas sam gledala neko vencanje danas i bilo mi je slatko.

Al nesto ne verujem da cu na ludi kamen :lol:
Korisnikov avatar
By Markiza
Moze ali bez bidermajera.Istraumiram se na vencanjima kad god vidim da ce ga bacati(a mene guraju u prve redove da skacem).Ali sta ti je moc ukopavanja u mestu-cudo jedno.
Korisnikov avatar
By Blady
Cisto da bi obe nosile vencanice ili odela
Korisnikov avatar
By heksagon123
Uštedjeli bi tipa za tjedan u Grckoj kao medeni mjesec..dodjem kod maticara , potpišemo i odemo u Grčku . Ja bi vjerovatno nosila zelene starke na hlače i odijelo a ona kako hoće. :D
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Naravno da, da. Vjerojatno nekim to nije cilj, i gledaju to kao komad papira. U mom slucaju je drugacije. Uvik san mastala o tome i zeljela san da se to desi kad odrastem. Vjencali smo se u u staroj kamenoj kapeli/ crkvi i to je jedan od najlipsi dana mog zivota. Vjencanica, naravno. Postaviti cu neke slike sutra.
Beba? Da! Moje kasne nocne posite forumu su trenutno najlipsi mali alarm koji me budi da bi se nahranio.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Urbana, vjenčala si se u staroj kapeli/ crkvi, koliko ja znam lezbijke se ne vjenčavaju u crkvama/ kapelama od nikad, jedino što imamo je matičar i životna zajednica, nikakav brak .... hahahahah, pa ti si nam straight žena u zrelim godinama, kao što sam i pretpostavila odmah. Kako slatko, ali šta ćeš ti tu.Dobrodošla na gay forum, nema veze. I čestitam ti na prinovi...
samo tema je bila lezbijsko vjenčanje, no dobro whatever :lol:
Zato je tebi toliko dosadno u životu, mamice :)
:sweet:
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
:hekla:
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807657#p2807657]heksagon123 napisao:[/url]Urbana, vjenčala si se u staroj kapeli/ crkvi, koliko ja znam lezbijke se ne vjenčavaju u crkvama/ kapelama od nikad, jedino što imamo je matičar i životna zajednica, nikakav brak .... hahahahah, pa ti si nam straight žena u zrelim godinama, kao što sam i pretpostavila odmah. Kako slatko, ali šta ćeš ti tu.Dobrodošla na gay forum, nema veze. I čestitam ti na prinovi...
samo tema je bila lezbijsko vjenčanje, no dobro whatever :lol:
Zato je tebi toliko dosadno u životu, mamice :)
:sweet:
Ocito ti je Zagreb najdulja destinacija. :lol: kad porastes, kazati ce ti se. O zivotu mamice, gay vjencanju crkvenom, ti ne mozes niti sanjati ;)
Kremenko od od 2009 je zakon stupio na snagu da u Svedskoj crkvi je dozvoljen istopolni brak. E, moj mlatimudane.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Mamice, ne vrijeđaj se. Od kuda je znam ko si ti ženo i gdje živiš.
Druga stvar, smanji malo vrijeđanje, zar ti nisu proradili majčinski instinkti, pobogu, mama.
Zar se jedna mama tako razgovara sa strancima.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Nego, jesi objavila već negdje te slike sa vjenčanja, ili još uvijek čekamo.
Želim te vidjeti u bijeloj vešti, možda mi se svidiš tako slatka bolje nego sada. Možda prvi dojam vara.
Ajde, mama
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!