Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Gayzer
Jigsaw 2017 ocena 0. Gluplji, dosadniji i predvidljiviji film u zivotu nisam gledao. Ahhh bolje da sam sporet potpalio parama koje sam na to bacio.
Korisnikov avatar
By voodoo
the fisher king,-zadnje gledao ,odlican,preporucujem!
Korisnikov avatar
By Hys.
the jungle - dobra avantura, glumi danijel radklif, ja koja sam istripovala da glumi neki australijski glumac trecinu filma sam bila sokirana koliko taj "australijski glumac" lici na danijela

detroit - malo all over the place

train to busan - ne znam sto toliku ocenu ima, zombi film ko zombi film

imaginary heroes - losa verzija american beauty

baby driver - meh

rush - meh

perfect strangers, italijanski - dobar
Korisnikov avatar
By Hys.
whiskey tango foxtrot - ko voli tinu fej, dopasce mu se....
Korisnikov avatar
By sallys
seventh victim

thelma.. ok, malo smorio pred kraj
E samo da se domognem nekih praznika i gledat ću super filmove, ovako mi je opus kratak no ne nužno i loš. Vrlo je teško naići na filmove koji nas stvarno uzdrmaju- to su u principu pravi filmovi a najčešće moraju biti dobro psihološki potkovani.
Neki od boljih filmova su mi Tuesdays with Morrie - izuzetno dobar, a napisana je i knjiga po istoimenom filmu, i knjiga je super.Taj film i knjiga i cijela ta predivna topla ljudska priča mi je puno pomogla u najtežim trenucima života tako da - pohvale autoru.
Zatim,- Eternal sunshine of the spotless mind- iznenađujuće dobro s obzirom na glumce koje inače ne vidim u takvim ulogama, zapravo cijeli film je iznenađujuće dobar i bolji od preporuka.

Najbolji film mi je svakako Sanctum, a ovako inače preferirani uglavnom akcijske komedije- Kingsman: the secret service - Nije bilo loše, dapače a nedavno je izašao i novi nastavak u kinima no to sam propustila naravno :/ .
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Slika
Valerian and the City of a Thousand Planets

Totalno gotivan! Priča je ok, likovi su ok, nije remek-delo u tom smislu, ali je zabavan, veseo, pun akcije i prava čarolija za oči. Nije za ljude koji preferiraju realizam ili utemeljen sci-fi, film ima avanturističku, skoro sanoliku strukturu, so just sit back and enjoy the ride. Lično gotivim Lika Besona i Peti Element mi je jedan od omiljenih filmova iz detinjstva, pa sam možda i pristrasan; no - toplo preporučujem.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2806392#p2806392]*deni* napisao:[/url]Prvi put cujem da je prvo snimljen film, pa posle napisana knjiga po istoimenom filmu. :wow:
Ja znam da postoji, ali mi je iznenađenje da rezultat toga može da bude super.

To ti je, Deni, kao kad su nekad izlazili na kioscima svesci sa prepričanim epizodama serije DINASTIJA. Pa gde je to moglo da bude super u odnosu na seriju, kaži ti meni, gde?!

(ovu reč svesci mora da sam izmislio, nemoguće da postoji...)
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni se cini da su te strip/revije Dinastija izlazile sa prepricanim epizodama koje jos nisu emitovane kod nas. Obicno izmedju dve sezone, dok cekamo da JRT krene sa emitovanjem novih epizoda, koje se vec uveliko prikazuju u Amerikama. :yes:
Korisnikov avatar
By Mars
Moguce. Al govorim o odnosu vidjeno/prepricano. Pa to neko kupi da cita.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne smemo gubiti iz vida masovnu histeriju koja je u to vreme vladala za Dinastijom i groznicavo iscekivanje svake nove epizode. Ljudi su piskili u gace od uzbudjenja i neizvesnosti sta ce se desiti u nastavku, pa kako nece onda trcati na kiosk da kupe strip/reviju sa sadrzajem neprikazanih epizoda.
Korisnikov avatar
By Mars
Aj sednemo u neki autobus, povadimo te Dinastije, pravimo se da čitamo - a ljudi nas slikaju i šeruju sa komentarom "IMA NADE ZA SRBIJU!"

...

OT

Nahid

Umeju Iranci mnogo bolje, ali je prijao.

Da je neko bio pored reditljke i jedno desetak puta joj rekao NE RADI TO! (slika), a ona ga poslušala-bio bi mnogo bolji.

Slika
Korisnikov avatar
By Leonardo Summers
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2804730#p2804730]Torry napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2804719#p2804719]Gayzer napisao:[/url]Jigsaw 2017 ocena 0. Gluplji, dosadniji i predvidljiviji film u zivotu nisam gledao. Ahhh bolje da sam sporet potpalio parama koje sam na to bacio.

Hm, trejler je bas interesantan.
Nzm meni se svideo.
Doduse zavoleo sam ceo taj serijal a ovaj poslednji film je bas bio fan service.Ista formula.
Ako si voleo i prethodne voleces i ovaj ako ne ne :D Bar moje misljenje.

The Babadook 10/10
Super horor.Odavno bolji nisam gledao.
Korisnikov avatar
By elizevin
SW: last jedi
odlican, super zabavan :D

edit: sto se tice loseg filma, zao mi je sto moram da kazem, posebno sa toliko dobrih recenzija ovde na forumu, da je valerian and the city of the thousand planets najgore djubre koje sam gledala pa verovatno cele ove godine :(
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2806554#p2806554]elizevin napisao:[/url]edit: sto se tice loseg filma, zao mi je sto moram da kazem, posebno sa toliko dobrih recenzija ovde na forumu, da je valerian and the city of the thousand planets najgore djubre koje sam gledala pa verovatno cele ove godine :(
To je ono sto ja zovem - sci fi za mladjane generacije - sve je nesto instant, pokusavaju da naprave neku pricu ali se na kraju zavrsi da zaboravis film nakon sat vremena od gledanja. :)

Slika i prilika mene koja sam pre 2 dana gledala taj film i vec se razmisljam 'sta se bese radi u tom filmu'. :lol:
  • 1
  • 429
  • 430
  • 431
  • 432
  • 433
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!