Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2802584#p2802584]李香兰 napisao:[/url]presla sam na elektronsku i izgubila sam je pre nekih 10 ak dana. trazila sam je dan po stanu taj dan dok je iskusenje bilo veliko i nisam je nasla. pre neku noc sam bas htela da kupim kutiju u gradu i bilo je da li cu kupiti nesto slatko ili kutiju od 6 evra i kupila sam cokoladu. eto, prestala sam ??
Meni moja ispala na keramicki pod i raspala se u delove pa sam u Kauflandu kupio novu, isti model samo crnu.
A omiljeni ukus - vanila 12 mg nikotina. :D
Korisnikov avatar
By voodoo
kupio jutros laki 100s,nije los...
Korisnikov avatar
By voodoo
...dobio na poklon cigarete Beloruske proizvodnje-Oscar gold compact,mogu vam reci da je odlican duvan!
Korisnikov avatar
By voodoo
...zamenio drugu paklu lakija za winston 1oos,zlatni...jedva su prihvatili da mi zamene,jer nisam imao racun...nestalan sam,nestalan,ah,nije li sve oko nas nestalno?)
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805451#p2805451]Kragi napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2802584#p2802584]李香兰 napisao:[/url]presla sam na elektronsku i izgubila sam je pre nekih 10 ak dana. trazila sam je dan po stanu taj dan dok je iskusenje bilo veliko i nisam je nasla. pre neku noc sam bas htela da kupim kutiju u gradu i bilo je da li cu kupiti nesto slatko ili kutiju od 6 evra i kupila sam cokoladu. eto, prestala sam ??
Meni moja ispala na keramicki pod i raspala se u delove pa sam u Kauflandu kupio novu, isti model samo crnu.
12 mg nikotin?
Ti ako se vratis na cigarete, skinuo si se sa nikotina :lol:
Korisnikov avatar
By voodoo
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805587#p2805587]Urbana_Seljanka napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805451#p2805451]Kragi napisao:[/url]
12 mg nikotin?
Ti ako se vratis na cigarete, skinuo si se sa nikotina :lol:
:lolusha:
By Kragi
Ali sam se vtatio dimu ujedno. :D
Elem, imas tecnosti sa 24 mg cak i one ne predstavljaju dnevnu dozu koju ti uneses u organizam, niti dozu po "seansi" vejpovanja nego koncentraciju nikotina u tecnosti koju koristis 15 dana recimo ;-)
Vec sam negde pisao koliko mi je u odnosu na cigarete vap-ovanje bolje tako da se ne vracam sigurno :D
Korisnikov avatar
By voodoo
ja uuuzivaaam u dimu pravih cigareta,mislim da cu ostaviti samo ako budem morao,tj.ako me neka bolestina natera,jbg mora covek imati neki porok :kija:
By Kragi
Nesto tako sam ja pricao nekada a bice da je uobicajena sintagma 90% pusaca. Svi volimo duvanski dim jer smo nikotinski ovisnici zapravo.
Sad kontam koliko je dim cigarete grozan, groznog ukusa. U meri da su mi se i tecnosti sa ukusom nekog od duvana (American Blend, turski, kubanski ...) smucile pa sad uzivam u vanili, jagodi i ostalim slatkastim ukusima.
No ok,svako kako mu odgovara.
Korisnikov avatar
By voodoo
meni se 'drum' svidja,motao sam svojevremeno,manje 'virdziniju',zbilja ne znam sto sam se toga okanuo?ah,da,smetalo mojima u kuci...
Korisnikov avatar
By voodoo
...vratio se na fast100s crveni
Korisnikov avatar
By hippo...
Sto ja volim ponekad da zapalim. Najvise laki ali kad me merak potera ne biram. Ali to moze da bude jednom u sest meseci a mogu i da zaredjam deset dana za redom da je ne vadim iz usta. :mama:
Korisnikov avatar
By voodoo
dobre su cigarete, negde sam cuo da sprecavaju oboljenje stitne zlezde i jacaju imunitet, ne salim se...a i nezaobilazni kolutici od dima, ah... :sweet:
Korisnikov avatar
By sallys
Trenutno vejpujem, ok je šta znam
Korisnikov avatar
By voodoo
ja umem kruzice da pravi od dima, i u tome uzivam, al ono sto sam gledao sa tim tvojim e-cigaretama, ko da je gusci dim? kako to? nekako vidljiviji , filmski...
Korisnikov avatar
By sallys
Para, zato izgleda gušće a ustvari manje davi...e sad, imaju nekakvi dodaci koji se kaleme na e-cigaru pa onda purnjaš ko parna lokomotiva
Korisnikov avatar
By sallys
Možeš da izabereš da ima nikotina, zavisi od tečnosti koju kupiš...ima ih bez nikotina, a ima i sa različitom koncentracijom nikotina
Korisnikov avatar
By voodoo
mogli bi se organizovati da pravimo klub ljubitelja duvana-dima-lule-klub uzivaoca i da se okupljamo jednom nedeljno samo ne znam ko ce do koga kad smo oboje agorafobicni:) imam i Dungen and Dragons al nemam s kim da igram:(((((((((
Korisnikov avatar
By sallys
Da, neki klubovi mogu samo virtuelno egzistirati :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!