Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
voodoo napisao:to ima smisla i ja naginjem ka tome,ali u praksi je drugacije,uglavnom,nazalostNiti je sve tako crno kako tvrdite,a nije ni bistro. Poanta je da bi se žene tokom svog života morale naučiti mehanizmima obrane od situacija u koje bi mogle upasti- nasilje/neravnopravnost itd. Svaka žena ima svoje mehanizme obrane, neke su u tome jako uspješne, neke slabije, jbg-a.. Znaš ono kill, or be killed.- e pa to je formula za uspješnu ženu, tako je to.
voodoo napisao:kontam sve nego eto...mama vec dvadeset kusur godina nema nikoga kraj sebe jer se boji 'da ne naidje na neku budalu' to su njene reci,a da znas da je u pravu,pa znas koliko godisnje ubiju zena u srbiji,te nasilje,itd itd...Ova situacija me podsjeća na ovo iz nekog razlika- zamisli plažu na kojoj se nerijetko dogodi napad morskog psa i pogine godišnje tipa pedeset ljudi, imaš ljudi koji će se i dalje kupati bezbrižno jer su avanturisti i odlazit će u duboko, imaš one koji će ići u umjereno duboko i biti skroz oprezni i na muhu koja sleti na rame,a imaš i one koji će samo gledat sa plaže jer se tako osjećaju sigurni i ugodno u vlastitoj koži . Tvoja mama je ovo posljednje. I to je sasvim normalno za današnje vrijeme. Nikome nije lako. Osjećam se i ja jednako poput tvoje majke, iskreno što se tiče žena i dejtanja, želim djevojku ali se bojim na što ću naić pa samo promatram sa plaže i samujem što mi zapravo i ne predstavlja problem jer mi je to ugodno, nažalost godine mi trebaju da zaboravim onu od prije, da bih se mogla upustiti u" dublju vodu" i naći neku ženu. Nekako mi se momentalno ne da iz mog komfora i sigurnosti,a mislim i da će potrajat, tako da ne zamjeri majci i ne krivi za sve muški rod, evo, i u lezbjkom svijetu gdje smo dvije žene može biti tako...kao što može biti nasilja i u lezbijskoj i gej vezi...
ali da,malo sam preterao sa generalizovanjem,naravno da ima i vakvih i onakvih tu i tamo,al opet ...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!