Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

heksagon123 napisao:Pa to sam ti ja Kler.
;)... Krupnija- jaka , krsna bona, visoka, lijepo odgojena ;-) ...sve što djevojka može poželjeti + dobro karindjam ;-) .
Ne znam ni da li da pitam šta je karindjam [emoji23]

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Jesi glupava, u ne tako negativnom smislu....
Kler nije frigidna,nego živi u drugoj državi,predaleko za mene.....a ja ću u svom seksualnom životu ne koristit šta god mi se sprdne ...a ti lijepo odjebi :-) . Realno brte, koda me zabole kuki za tvoje mišljenje pogotovo u vezi te teme ....:-D .
Aj,sve najbolje.
Treba i do Bosne doc,a Bosna daleko...a jesi glupa jbte, nit sam u Srbiji bila ikad u životu, ona i ja nikad se vidjet nećemo, ako to nazivaš spajanjem svaka čast. Nadam se da ti sve u životu nije tako ofrlje.
:-)..
Svejedno , shvaćam zajebanciju. ;-) mislim ja se se ja tebi malo svidjam, kad mi toliko pažnje poklanjas, možda ipak voliš butch cure ;-)
Urbana_Seljanka napisao:Bas mi je drago što san vas spojila. Jedna frigidna, druga ne koristi vaginu pri sexualnom činu. Pa, kazite da vam ne zelim pomoci. :domina:
"Mene, ako se sete na dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete nikom ništa, to je bila moja dužnost"
Na koji način vređas druge govori više o tebi nego o tim drugima.

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!