Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Dakle, mnogi ljudi u određenim momentima neguju razne zablude kojih moraju da se oslobađaju uz stravične muke i napore.

Koje zablude su vam napravile najviše neprilika?
Da li ste postali kvalitetnije ličnosti posle suočavanja sa realnošću?
Da li su te zablude možda ostavile manje ili veće posledice i (ako jesu) na koji način ste uspeli da ih neutrališete?
Korisnikov avatar
By tajfun983
1) Da stavljam interes zajednice (porodica, neko uze drustvo ...) ispred svog licnog.
2) Mislim da sam postao gora osoba, ali sto se mora nije tesko.
3) Samo sam prestao to da radim. Svjesno.

EDIT: 3)...Ljudima je bilo malo neobicno da se naviknu na tu promjenu kod mene.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
honey oh honey

Do srednje škole sam bio ultra-desno-orjentisani pravoslavni autohomofobični klinac-srbenda. O zabludama, suočavanju i posledicama mogu do sutra. :lol:

Ta priča je svakako vrlo kliše :D

Evo trenutno biram da živim u zabludi da je ok jesti meso i mlečne proizvode cuz ain't nobody got time fo cooking vegan 24/7. Sve veganske argumente znam i cela priča mi je savršeno jasna, ali jednostavno nemam živaca za to u ovom životnom periodu i bmk. :njami:
By Kragi
^ ej, ni ja, cak sam pre dva meseca otprilike bio na sarajevske cevape sa pola kila luka, ono kao necu da umrem a da ne probam :smeh: ali je valjda fora u tome da se takva hrana implementira sto vise a ne da se odricem svega i po svaku cenu. Bar je to moj stav.
Zapravo, veganstvo mi i nije toliko blisko osim kada je rec o presnoj ishrani pa tako dorucak, kao najvazniji obrok, uvek moze da bude u tom stilu a preko dana i ako pojedem neki burek sa sirom - pa boze moj, nije smak sveta :smeh:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Najvece do sad su ocekivanje bilo cega bilo od koga

I nepravilno propagiranje htenja i moranja na taskove u hijerarhiji dogadjaja
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Kad je o zabludama reč, uspeo sam da ih svedem na neki minimum trudeći se pritom da preduhitrim nove koje bi bile samo malo izmenjene tj. korigovane verzije starih.
Posledice su bezbolno odstranjene i štetni efekti istih su ublaženi jer je neutralizacija posledica dovela do stabilizacije stanja i nadoknadila uzalud potrošenu energiju. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Kler
1. Idealizovanje ljudi i
3. Apolutno poverenje u ljude.
Korisnikov avatar
By Hys.
da cu biti zauvek sa jednom osobom i da je ljubav i paznja i posvecenost najbitnija a sve drugo sporedno.

Izgleda nije.
Korisnikov avatar
By voodoo
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2795182#p2795182]ZlatnaPtica napisao:[/url]honey oh honey

Do srednje škole sam bio ultra-desno-orjentisani pravoslavni autohomofobični klinac-srbenda. O zabludama, suočavanju i posledicama mogu do sutra. :lol:

Evo trenutno biram da živim u zabludi da je ok jesti meso i mlečne proizvode cuz ain't nobody got time fo cooking vegan 24/7. Sve veganske argumente znam i cela priča mi je savršeno jasna, ali jednostavno nemam živaca za to u ovom životnom periodu i bmk. :njami:
slicnih smo dijagnoza hahhaa :D
Korisnikov avatar
By voodoo
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805141#p2805141]voodoo napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2795182#p2795182]ZlatnaPtica napisao:[/url]honey oh honey

slicnih smo dijagnoza hahhaa :D
al da vam kazem nesto,i onda recite da nije sve povezano...ja sam morao na dalek put da bih razbio ono nacionalno u sebi,i uvideo da ima i ostalih a ne samo nase nebeske nacije,i da su i ostali ljudi od krvi i mesa,zapravo jako slicni nama,imaju cak po dva oka,dve ruke,dve noge haha))))verujte da sam nekad plakao kad cujem neku pesmu o Srbiji,sad me ne dotice,i nije me briga,svejedno su granice nesto imaginarno,vise sam sad u fazonu-no nations-no borders)))
Korisnikov avatar
By Markiza
Jedna od najvećih zabluda koju sam nekada imala je da pušači mogu da ostave cigarete kad hoće, ovog momenta, sad odmah besposledično, i da to nije zavisnost kao kod alkohola, droge.
Dugo sam mislila da roditelji namerno ne žele da prestanu da puše iako smo crkavali pored njih brat i ja pasivno kao nepušači.Sve dok tako u toku devedesetih, kad se nije imalo para ni za šta pa ni za cigare, nisam videla majku kako se pretvara u demona.
Pravi pravcati demon, zlo. Nedostatak nikotina bi iz nje izvukao najgore osobine.
Puši i dan danas, i neka puši, bolje za sve nas.
Korisnikov avatar
By voodoo
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805177#p2805177]Markiza napisao:[/url]Jedna od najvećih zabluda koju sam nekada imala je da pušači mogu da ostave cigarete kad hoće, ovog momenta, sad odmah besposledično, i da to nije zavisnost kao kod alkohola, droge.
Dugo sam mislila da roditelji namerno ne žele da prestanu da puše iako smo crkavali pored njih brat i ja pasivno kao nepušači.Sve dok tako u toku devedesetih, kad se nije imalo para ni za šta pa ni za cigare, nisam videla majku kako se pretvara u demona.
Pravi pravcati demon, zlo. Nedostatak nikotina bi iz nje izvukao najgore osobine.
Puši i dan danas, i neka puši, bolje za sve nas.
pa ima istine,kontam,opet,kako kod koga,moja mama je pre 3 godine ostavila cigarete,nit joj se trazi,nit je agresivna,mirna,tiha,slazemo se,imala kriza prvih dvadesetak dana i to je sve...a ja,ja jos ne planiram,ja UZIVAM u dimu cigarete,to mi je opsesija,gusht,merak,fetish,pasija...kontas,eto tako
Korisnikov avatar
By Markiza
Zato što je tvoja mama u biti mirna i tiha, i nikotinska kriza i nije imala bog zna šta loše da izvuče iz nje. Moja majka je demon na štiklama i bez tih kriza. :avalon: :uljenavatru: :sekirica: :giljotina:
Korisnikov avatar
By voodoo
hahahahhaha,e nasmeja me ti sad,bas)hvala ti) :D :lol:
eto tako je s mamom,al ne zivim samo s njom...zivim i s jednim drumskim razbojnikom,tj.bakom,u rangu je tvoje majke,taj tip haha al eto valjda mora tako,jbmli ga)
Korisnikov avatar
By voodoo
da,znam,nevidjena je stara...nikad joj se ni njoj ni baki ne bih mogao oduziti za sve sto su za mene ucinile,zato sam odlucio nikud da ne idem vec da im budem pri ruci...jeste,baka je drumski pravi razbojnik,energicna,od akcije,ja sam je tako nazvao,ostalo mi to iz jedne price ..da ne odem predaleko,elem,baka je glavna kod nas,a ja i mama smo dve neutralnosti,dve Svajcarske haha)))
p.s.zapratio sam te na blogu,eto samo kazem,cini mi se da ima finih stvari tamo,citacu
Korisnikov avatar
By heksagon123
I u našoj kući, baka je car, mada živi pored nas tehnički jer smo susjedi, ali sve je to jedna kuća. :). Ona je vesela, vitalna i zovemo je od milja djevojčica,a ponekad i mala. :) . Užasno je volim,a i djed je bio faca i po. :)
....
Imala sam samo jednu veliku i tešku zabludu u životu. ZABLUDETINA, majka svih zabluda, mogla me doslovno odvest u grob.
Da, poslije nje sam postala kvalitetnija osoba i još uvijek postajem. Zapravo, imam osjećaj kao da, ono što je najčudnije, kao da od toga svakoga dana napredujem i izgrađujem se, sve se bolje i bolje osjećam iz dana u dan.
Imala sam i posljedice od toga, no i tu me sreća pomazila, iako posljedica ima, nisu tako drastične kao što su mogle biti.
Uglavnom ih ispravljam- posljedice. One unutarnje su prošlost, one vanjske-ispravljam sama, i dosta mi dobro ide. Ponosim se sobom i svojim napretkom.
Korisnikov avatar
By voodoo
nema nista bez baka)one su nasi heroji!uvek sam se pitao kako nisu mudre glave negde napravile spomenik Neznanoj Babi, a ne kojekakvim razbojnicima...
Korisnikov avatar
By heksagon123
Trebamo mi napravit spomenik Neznanoj babi, može negdje na granici Hrvatska- Srbija tako da veseli turisti gledaju naš spomenik, i prisjete se svoje babe pritom te im navru emocije odma.
Korisnikov avatar
By voodoo
ma, treba taj spomenik biti u svakoj zemlji
Korisnikov avatar
By mikeli
Zablude su svuda oko nas. Prijatelji, komsije, sredina, okolina, priroda, voda, itd...
- Danas je zivot surov, gazi. Treba bit blesav i hrabar, boriti se, gurati se kroz zivot.
Mnogo je zabluda, i razvrata i bluda, i za, i protiv ...
- Definitivno, da.
- Lagao bih da nisu ostavile posledice, al kako kazu stari, ko zna zasto je to dobro. Verujemo u ljude koji su neljudi, pa i mi nesvesno postanemo takvi.
Meni psihicki jeste bolje, al zivim od danas do sutra s minimalcem. Nekad sam radio 2,3,4 posla, imao vremena za ice, pice, sex, ljubav, uvek neka primanja, ludilo, frka, trka... Mislio sam (kao sto tada misle svi), doveka ce tako.
Tesko se navikuti u pocetku, kad zablude postanu java. A kako i zasto nisam skrenuo, kazu doktori setnja u prirodi i kraj vode je lek. Bilo kisa, vetar, sneg, Sunce ... i voznja bicikle !
Korisnikov avatar
By bothways
Mislim da su moje najveće zablude misheard lyrics.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!