Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Melanholikos
Jesmo u duzoj vezi smo i cak smo pricali i o braku i pravili zajednicka planove itd, itd... ali me je iscimala i cinjenica da, kada sam je ispratio za dan zaljubljenih otisla sa tom butc drugaricom.. Pa sam morao da procitao sve ove vase tekstove, zapitao sam se da li je ona gey ipak ne zelim da brzo zakljucujem a posle da se na tenene kajem (bez uvrede) Hvala na svemu veliki podrav za vas. A sto se tice butch i feme, ima objasnjenja na viki pediji. :puzzle:
Korisnikov avatar
By Alyssa
Kao prepoznam, ali nikad nisam 100% sigurna, a i s obzirom na to kako mene vide (misle da sam strejt i čak kad im otvoreno kažem da nisam, misle da se zezam), vodim se teorijom da je svako makar bi dok se ne dokaže suprotno. Svakako retko srećem one prave strejt devojke koje nisu ni za eksperimentisanje.
Korisnikov avatar
By CapricornLady
Lezbejke bez problema nekako provalim, odaju mi neki jasan vibe. Bi devojke redje, prosto nekako kod njih ne razlikujem dobro flert i zezanje. :lol:

Dosta je do garderobe, frizure itd.. mada ne mora da znaci uvek, smekam vec neko vreme neku devojku, iako se oblaci preopusteno da ne kazem muskobanjasto, i nema nesto sminke, ne mogu da je provalim, a nikako u neku spiku da upadnemo. :ugriz:

Za mene su isto ubedjeni da sam strejt, jer nosim haline, sminkam se i nisam nesto muskobanjasta, tako da mislim osim onih ociglednih (butch) u ostalim slucajevima mogu da se provale samo ako udjes u neku ozbiljniju pricu i osetis neki vibe. :wundy:
Korisnikov avatar
By AuroraDark
A ne znam, stvarno ne mogu da provalim sve, ali najgore su mi ove tipične strejt devojke, koje kao nešto gledaju i smeškaju se. PA ŠTA GLEDAŠ JEBOTE i šta se smeškaš.
Korisnikov avatar
By zozefin st
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2622205#p2622205]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2622201#p2622201]Aven napisao:[/url] Al' sve da i nije lezbijka to isto nije nikakva garancija da bi joj se morao svidjeti svatko tko ima visuljak među nogama. Ili u ovom konkretnom slučaju - ti.
ja sam iz price skontao da su u vezi :nerd:
meni deluje kao lezbejka koja se jos nije autovala samoj sebi

(podseca me na mene kada sam bila tinejdzerka)
Korisnikov avatar
By heksagon123
Lezbijke odma na prvi pogled...pogled koji te prostrijeli doslovno, crte lica uglavnom oštrije, izraz gotovo uvijek mrk, ali tebi se osmjehne i samo tebi :)... Djeluje strogo i strašno no ne i za tebe :) , ovako malo subjektivno...lezbijka te mami jednostavno...a bi cure su ovaj normalne cure, imaju često nešto sa duginim bojama na sebi, inače teško ih se raspoznati...ma svaka fem za koju imaš osjećaj da je možeš smuvat je bi. Garant.
By alexandermagic
Lezbijke odma na prvi pogled...pogled koji te prostrijeli doslovno, izraz gotovo uvijek mrk, ali tebi se osmjehne i samo tebi :)... Djeluje strogo i strašno no ne i za tebe :) , ovako malo subjektivno...lezbijka te mami jednostavno...
Ya bukwy. *lezba*
Korisnikov avatar
By heksagon123
"normalne" u smislu, obične ko i svaka druga straight žena, nema na njoj ništa specijalno što bi govorilo o njenoj seksualnoj orijentaciji itd, itd.
Korisnikov avatar
By Lawliet
Kad sam bila mlađa nekako sam se kretala u takvom društvu da je jednostavno sve znalo. Sad sam ispala iz forme, ali baš sam pričala sa nekim ljudima danas o tome, ima taj neki vajb koji ne može skroz da se definiše. Ne mora to da bude ništa fizički (mada jbg pomaže), ali lgbtq ljudi imaju to *nešto*
Korisnikov avatar
By Lawliet
Urbana_Seljanka napisao:
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2803557#p2803557]Lawliet napisao:[/url]ali lgbtq ljudi imaju to *nešto*
Slika
It just is. Ne znam kako da opisem. Ali uvek se setim moje bivse, jedine relativno normalne danas, prvi put kad sam je videla, ni ime joj nisam znala, ali da je gej sam osetila preko pola sobe. Bum, tri meseca kasnije, nisam samo ispipala situaciju, vec i zensku. ;)

Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Lawliet
Urbana_Seljanka napisao:”Jedine relativno normalne”
-mozda je to? :eureka:
Bio je samo primer. Ona je bila jedina normalna veza, sve ostale su ili bile bas prolazne, ili ona jedna koja me je zamalo upropastila za upotrebu.

Ali i na drugim se videlo, ne znam, to je mozda onaj elusive gaydar. Da pitamo neki fensi institut da obavi studiju?

Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Kler
Moja super moc je sto na osnovu pogleda i nacina na koji se ponasa mogu da provalim da li je nekog gay ili lezbejka. Skoro me je sestra pitala kako znam i da joj objasnim. Nisam umela. Prosto to je osecaj. I nikad ne gresi. Srecna sam sto imam super gay radar. :D
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!