Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Summer_time
Big little lies je odlicnaaa serija

Kinematografija je odlicna, karakteri su super razvijeni, muzika je predobra (ko da mi je neko skinuo playlist, pevao sam kroz celu seriju)

Prica se desava u malom modernom, progresivnom a konzervativnom gradicu i prati tri zene i njihove zivote. Na samom pocetku znas da je neko ubijen, ne znas ko gde kako i gledas tih nekih nedelju dana pre nego sto ce se desiti ubitstvo. Postoji toliko dinamike u svakom momentu, veoma osvezavajuce iskustvo.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ja ne znam, izgleda da sam jedini kome je stranger thing "ok" serija, ali nije nikakvo delo genija.
gluma onih decaka mi je previse isiljena, pomalo preagresivna, prelazi granicu onog sto mogu da svarim.
ne verujem autorima da su bili takva super deca kada su u to vreme bili njihovig godina.
puno decackih retro snova, ali puno i praznine.
Korisnikov avatar
By bothways
Počeo nagrađivanu norvešku teen seriju Skam (Shame). Za sad mi se sviđa. :)
Korisnikov avatar
By tajfun983
Pogledao sam citavu sezonu Sluskinjine price. (7/10)
Likovi Tetke Lidije i Sluskinje Vorenove su najbolje odigrani.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Stranger Things se na IMDb-ovoj listi najpopularnijih serija svih vremena trenutno nalazi na prvom mjestu! Reklo bi se potpuno zasluženo.
Naprosto ljubaf! :love:

"I've been trying to put my reaction to this series into cohesive sentences - even cohesive thoughts - and I just can't seem to do it. "Stranger Things" blended the best parts of some of the great 80's sci-fi films from "E.T." to "Poltergeist" to "The Goonies" to my all time favorite, "Close Encounters of the Third Kind." It was simply brilliant, and brings you back to a time when you were still able to feel a sense of wonder.
Though there are plenty of thrilling moments, this film does not rely on heavy CGI or jump-scares. It focuses on relationships between parents and children, best friends, and even a touch of romance. It takes you on a journey from a parent's worst nightmare to the resilience of those who rely on friends and cling to hope.
Also - you'll never look at Christmas lights the same way again."
Korisnikov avatar
By gossip
Trenutno pratim samo AHS i Exorcist.

AHS je :bozemesacuvaj: sezona,jedino sto me je Evan Peters odusevio sa glumom.

Exorcist season 2 mi se dopada za sada.
Korisnikov avatar
By Markiza
Nemam više ni šta gledati, Exorcist 2 u toku. Deadwood u medjuvremenu. Dok je serija bila aktuelna nisam imala vremena da je pratim.
Korisnikov avatar
By tajfun983
Nakon dugo vremena opet gledam Twin Peaks i sad mi djeluje zanimljivije nego onda, ali opet nisu pocele padati zvijezde. (Nadine :pirat: rules!)
By filipkum
The Village Achiaras secret (2015), korejska serija neka misterija triler sa elementima horora, daleko je od Stranger things ali izuzetno zanimljiva za gledanje, ima i trans lik, i da dosta je transfobije u vezi s likom, tipa perverznjak, bolestan i slicno, ali je zanimljiv prvi pokusaj takvog lika na njihovoj televiziji. A svi su sumnjivi sto se tice ubistva, bas cudno neko selo, i dobra gluma, tako da preporucujem, odgledao 5 epizoda od 16, i sve je komplikovanije
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Stranger things druga sezona je potpuno razocarenje. 7. epizoda apsolutno nije bila na mestu, ako nisu imali vremena da se vise posvete tom storyline-u, nisu ga ni trebali zapocinjati. Izgubila je tu car 80-ih, mystery vibe koji je imala u prvoj sezoni, kada su se stvari desavale on smaller scale.

Moje pretpostavke u vezi pojedinih likova su bile 17 puta bolji plot twist od onoga sto smo dobili. Bob na primer je maksimalno ne iskoriscen lik, koji je bio tu samo da popuni plot holes, i nakon isteka ugovora za 9 epizoda, naravno, (spoiler alert) on umre u seriji na predvidijv nacin.
Korisnikov avatar
By Kler
AHS sedma sezona, boze ne daj nikome, koje sranje.

Trenutno sam se navukla na House of Cards i tako idem okolo i pitam ljude šta meni fali ako mi je odnos Kler i Frenka apsolutno savršenstvo i ako im zavidim? :shrug: :jerry: :upomoc:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
sto jest jest. horrora stvarno malo bilo. neki elementi u pocetku ali poslednjih nekoliko epizoda prakticno nista. meni su bile interesantne na drugi nacin.
Korisnikov avatar
By bothways
OMG, poslednja epizoda HTGAWM... just... uh
By filipkum
Svidja mi se pocetak tinejdz marvel serije Runnaways, mislim da ce mi pored Riverdejla biti nova zanimacija.
Korisnikov avatar
By gossip
Trenutno samo Riverdale gledam
By Garbo
The Fall (2013)

True Detective (2014) samo prva sezona
Korisnikov avatar
By Markiza
^
The Fall, sigurno jedna od naboljih serija u ovoj deceniji. Dvoumila sam se da gledam ili ne jer se od pocetka zna ko je ubica. Naravno, poenta uopste nije u tome ko je ubica, ali sve ostalo jeste bitno. Gillian Anderson- kao rodjena za ulogu.
By Garbo
^
Slazem se. Jamie Dornan je isto dobar izbor za lik Paula Spectora.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Slika

Koje užasno razočarenje sam doživio kada sam saznao da je snimljena samo jedna sezona ove fantastične serije! Pa tačno mi se plače! :rida:
Korisnikov avatar
By bothways
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2803809#p2803809]Hitsugaya napisao:[/url]Stranger things druga sezona je potpuno razocarenje. 7. epizoda apsolutno nije bila na mestu, ako nisu imali vremena da se vise posvete tom storyline-u, nisu ga ni trebali zapocinjati. Izgubila je tu car 80-ih, mystery vibe koji je imala u prvoj sezoni, kada su se stvari desavale on smaller scale.

Moje pretpostavke u vezi pojedinih likova su bile 17 puta bolji plot twist od onoga sto smo dobili. Bob na primer je maksimalno ne iskoriscen lik, koji je bio tu samo da popuni plot holes, i nakon isteka ugovora za 9 epizoda, naravno, (spoiler alert) on umre u seriji na predvidijv nacin.
Ostala mi je još poslednja epizoda u sezoni (to ću kasnije večeras), ali se ne slažem. Mislim da je Bob odigrao dobru ulogu nekoga koji je bio tu za Džojs i pred kraj svog života je praktično spasao sve ostale (i nije mu bio problem da se žrtvuje), tako da je njegova svrha jasna.

A 7. epizodu doživljavam više kao neuspešan pokušaj El da se nađe na nekom drugom mestu, sa "svojim" ljudima.
By filipkum
Gledao Future man bas zabavna komedija za ljubitelje naucne fantastike, podseca me nekako na Treci kamen od sunca iako je tema potpuno drugacija, svidelo mi se
Korisnikov avatar
By Torry
Vi niste normalni sa svim tim serijama.

A ja retko sta mogu da nadjem sto mi se svidja :gotika:
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!