Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
kao sto vec jednom napisah na ovoj temi
variram.
Korisnikov avatar
By Gayzer
Zenstveniji sam od pojedinih drugarica.
Korisnikov avatar
By stardust81
Pa reći ću to ovako. Svako ko me je upoznao, da nije znao, nikad u životu ne bi rekao da sam gay. Rekao bih da uopšte nemam ženstvenosti. Ali opet to je na drugima da procene.
baš ne bih volela da se vraćam u periode svog života kada su mi ove stvari bile bitne i kad sam se pitala koliko sam muževna/ženstvena okolini. pa kad sam pokušavala da budem ovakva ili onakva da to kao ispunim.

drago mi je mnogo što mi je to iza, negde u prošlosti, neki tinejdžerski period.

ne kažem da nemam neku percepciju sebe, imam i znam otprilike koliko sam i koliko nisam ali nije mi uopšte neki faktor o kome mislim posebno.

sviđa mi se kako me percepciraju ljudi uživo, u kontaktu, ponašanju itd. i mislim da se manje više poklapa.
Korisnikov avatar
By 李香兰
Mislim da i meni zaista nije bilo bitno do određene godine kad sam pukla pod pritiskom od strane bliske osobe. Pukla sam pod pritiskom jer sam se ugledala na tu osobu i mislila sam iskreno da zaista zna bolje (od mene), pa mi je trebalo možda do neke 19. i po da se oporavim od toga.
Sto se percepcije drugih tice u vezi mene, to je njihova stvar. Ja volim da kad se pogledam u ogledalo pre nego sto izadjem iz kuce da volim ono sto vidim. Nekada to znaci da cu provesti sat vremena da se izmackam i upicanim. Nekih drugih dana to znaci da obucem ono sto je najmanje izguzvano i tutnem naocare i kapu na glavu. Zenstvenost se ne definise samo nekom tamo suknjom i maskarom.

Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk
Sto se percepcije drugih tice u vezi mene, to je njihova stvar. Ja volim da kad se pogledam u ogledalo pre nego sto izadjem iz kuce da volim ono sto vidim. Nekada to znaci da cu provesti sat vremena da se izmackam i upicanim. Nekih drugih dana to znaci da obucem ono sto je najmanje izguzvano i tutnem naocare i kapu na glavu. Zenstvenost se ne definise samo nekom tamo suknjom i maskarom.

Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!