Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Ma koliko ova vrsta pregleda sama po sebi moze biti neprijatna,zavisno od osobe do osobe,smatram da je vazno otici na rutinski pregled i da je najbolje imati odredjenu lekarku od poverenja,ne''setati'' od jedne do druge...Dakle neko u ciju smo se strucnost uverili :D
Ne idem i neću ići, ne da nisam na ti sa zgodnim ginekologicama u bijelim kutama već nisam na ti sa vaginom tako da ne...nadajmo se da neću dobit neki tumor dolje jer ću umrijeti ko pokošena ni ne znajući od cega- ali sve je za ljude..Nisam ni neki pobornik moderne medicine, osim ako neko ima upalu slijepog crijeva ili slične stvari pa trebaju na operaciju ali ovako da vjerujem da su u stanju liječiti karcinome kemoterapija ma gdje još jače unište zdrave stanice- ne hvala, a i to je naše pravo, da odbijeno liječenje.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2803198#p2803198]heksagon123 napisao:[/url]Ne idem i neću ići, ne da nisam na ti sa zgodnim ginekologicama u bijelim kutama već nisam na ti sa vaginom tako da ne...nadajmo se da neću dobit neki tumor dolje jer ću umrijeti ko pokošena ni ne znajući od cega- ali sve je za ljude..Nisam ni neki pobornik moderne medicine, osim ako neko ima upalu slijepog crijeva ili slične stvari pa trebaju na operaciju ali ovako da vjerujem da su u stanju liječiti karcinome kemoterapija ma gdje još jače unište zdrave stanice- ne hvala, a i to je naše pravo, da odbijeno liječenje.
A nekima pak treba uskratiti lecenje... Spram sveca i tropar.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2803216#p2803216]Urbana_Seljanka napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2803198#p2803198]heksagon123 napisao:[/url]Ne idem i neću ići, ne da nisam na ti sa zgodnim ginekologicama u bijelim kutama već nisam na ti sa vaginom tako da ne...
Persiras vagini, ili je jos nisi prepoznala? Idi si redovito na pregled, po mogucnosti na svake pola godine.
Suti bona, pusti je... Prirodna selekcija.
Hvala Urbana na savjetu, ali NE hvala!
Svoga tijela smo gospodari i sami posljedice snosimo. Ja sam za sebe spremna snosit posljedice i za svoje odluke, a ovo je još vrlo banalno.

I moram priznat svake pola godine dokazuje da te kako brine zdravlje koke :D hahaha, žene koje poznajem idu jednom u par godina. Ti držiš rekord.:D

Sixto ne brini , SVI ćemo na poslijetku kad tad od nečega pokleknut.
Mislin da si pogresno razmišljaš. Kao žena trebaš da se kontroliraš. Ako te strah nečega kao što je npr.rak ili cista, barem bi tribala to uciniti ako si promjeniš partnera ili pertnericu.
Mene ne poznajes, mada, iden si dva puta u godini. Iden si skidati i kamenac sa zuba 2 puta, sto nima veze s temom, ali moraś si drzati do sebe. Shvatam da si znatno mladja od mene, pa ti je sve mozda neozbiljnije, ali vrime ti je da pocnes misliti malo bolje o sebi i misliti malo vise na sebe.
Ženo, ne poznaješ ni ti mene... I ja idem redovno zubaru itd.., ali na ovako što ne idem..ja mogu mijenjati samo PARTNERICE mislim da si do sada to mogla itekako zaključiti kao i pola ovoga foruma jer sam lezbijka...da se mene pita iskreno dala bi si komplet odstraniti to sve što se tiče tih organa na šta vjerujem da bi svaka doktorica pala na guzicu kad bi čula.. ne prakticiram seksualni odnos sa ženom koji bi ukljucivao moj spolni organ ionako...Nadam se da si shvatila, kad si me već povukla za jezik da kažem...ne bojim se ni ciste ni raka, ni ničega. Tako da , ja sam ok i to je najbitnije.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2803234#p2803234]heksagon123 napisao:[/url]Ženo, ne poznaješ ni ti mene... I ja idem redovno zubaru itd.., ali na ovako što ne idem..ja mogu mijenjati samo PARTNERICE mislim da si do sada to mogla itekako zaključiti kao i pola ovoga foruma jer sam lezbijka...da se mene pita iskreno dala bi si komplet odstraniti to sve što se tiče tih organa na šta vjerujem da bi svaka doktorica pala na guzicu kad bi čula.. ne prakticiram seksualni odnos sa ženom koji bi ukljucivao moj spolni organ ionako...Nadam se da si shvatila, kad si me već povukla za jezik da kažem...ne bojim se ni ciste ni raka, ni ničega. Tako da , ja sam ok i to je najbitnije.
:upomoc:

Ali u stvari kad covek pogleda nema tebi pomoci. Dubina tvoje neobavestenosti neuspesno kompenzovana bezobraznim jezikom se u stvari i ne ispravlja. Ta kriva Drina ce ostati takva kakva je i doci ti glave kad tad, ali dobro... sto ti kazes, sama pala sama se ubila.
Sixto,legendo nije te sram stalkat me i u ovoj temi...
Jako brinem o zdravlju, što jedem a sve moje babe u obitelji u doživjele stotu ili joj se barem dobrano približile. Moja genetika je i više nego dobra.. ja kontroliram i pazim sve ostale organe , moj lanac je čvrst bez slabe karike. :)
... Više razloga za brigu imate vi što se hebete ko životinje na svakom cosku. Za vas se ja brinem kako ćete završiti ...meni se takav način života kojega pojedinci upražnjavaju gadi ali sve je to stvar izbora. Razumijete. Kako sijes tako ćeš i znjat.
Korisnikov avatar
By elizevin
misli cicika da je rak grlica materice ili cista posledica nemoralnog zivota i jebanja sa vise partnera :D

ot: idem manje no sto bi trebalo, ali relativno redovno, trudim se ici bar jednom godisnje
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne, ona se samo obraćala prljavim pederima koji se kurvaju.

Vrlo je simptomatično kako ne može nikako pojedinačnu osobu da vređa, nego uvek grune na celu grupaciju - i posle se pita što regularno dobija po ginekološkom pregledu.
Korisnikov avatar
By elizevin
@cicika: iz tvog poslednjeg posta se vidi da se brines generalno o zdravlju i da genetski imas predispozicije da pozivis
tema je o reproduktivnom zdravlju, a ne generalno o zdravlju, pa u tom kontekstu se moze zakljuciti da mislis da je tvoja izjava o nacinu zivota relevantna za tvoje reproduktivno zdravlje
takodje si pomenula da se imaju brinuti oni koji se "jebu ko zivotinje", ergo ti ne moras posto ti se taj nacin zivota "gadi"
iz toga se moze zakljuciti da mislis da nemoralno ponasanje dovodi do raka grlica materice i drugih teskih oboljenja

mozda bi trebalo da se izrazavas preciznije ako ne zelis da budes pogresno shvacena, cico
Korisnikov avatar
By Hys.
mos ti da nemas odnose NIKAD i da dobijes rak

tome sluzi papa nikolau test i ostali pregledi

ot:

idem redovno.
Vise nitko nema opravdanje da nesto ne zna, s obzirom na dostupnost svakojakih informacija sa neta, na stranu i specijalizirani medicinski sajtovi na kojima odgovore daju doktori, a ne babe vracare i druge utvare. Vadit se na genetiku, a ne razmisljat da su preci imali posve drugacije uvjete zivota, manje stresora i manje zagadjene hranu i vodu je, necemo rec debilno nego -
besmisleno.

---

Redovite preglede trebaju i muskarci i zene, imali uocljiv problem ili ne.
Nista ljepse nego dobit nalaz/obavit pregled sa savrsenim rezultatima.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2803313#p2803313]alexandermagic napisao:[/url]Vadit se na genetiku, a ne razmisljat da su preci imali posve drugacije uvjete zivota, manje stresora i manje zagadjene hranu i vodu je, necemo rec debilno nego -
besmisleno.
.
suština u nekoliko jednostavnih rečenica koju treba svi da utuve.

karakter urbanog života danas i disocijativnost domaćeg prostora, populaciona ekspanzija, uticaj imunologije takođe
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2803297#p2803297]heksagon123 napisao:[/url]Ne. Ti si moja zemljakinja , samo očito nismo iz iste zupanije.
I simpatična si , ne zamjeri na mom crnom humoru. Ja se volim sprdat :D u slobodno vrijeme.
Samo se ti malo opusti, i sve ce biti ok. Sigurna san da si dobra divojka. Nemoj se
previse nervirati kad netko pise nesto sto
ti ne godi od decki. Oni se samo zezaju. Nemoj sve ljude da stavljas u isti koś. Svi su
oni individue za sebe, i svoj sexualni zivot upraznjavaju svatko na svoj nacin, na sto si imaju pravo. Nismo ni mi svetice, poznajem zene koje zive turbulentan sexualni zivot takodjer. Ti si trazi u tome sebi slicnu. Nadjite malo prostora za vas dvije, pod ovim zvijezdama , uzivajte i cuvajte si taj prostor (:
Hvala ti na lijepim riječima.
Dobre ste vi dalmatinke ako smijem dodat i činjenicu da ste jedne od najljepših žena na svijetu, kao i žene iz Srbije naravno. :D . Imam jednu kolegicu iz Kaštela, lijepa je ko slika i smijesna. :)Svi je vole.
Tako da - respect.. Ti si mi najbolja kad kažeš " u jebate led." :D .Ta tvoja izjava me uvijek nasmije.
Da, ja malo drugačije razmišljam ali truditi ću se poštovati i drugacije od sebe.;)
@Heksagon123, znas li mozda jos neku funkciju odredjenih delova zenskih reproduktivnih organa (ovde mislim na jajnike) i zasto je bitno da su nam oni zdravi?

Ont:
Odgovor mi je slican sa Elizevin, trudim se da idem cesce kod ginekologa, ali odem barem jednom godisnje na pregled.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!