Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Garbo
Interesuje me zelite li da vas dominiraju u krevetu?
Mene licno to strashno uzbudjuje...volim iskljucivo domino cure.

:domino:
By Garbo
Originally posted by blenta
curke kao cure lol

svo vreme razmishljam kako izgleda domino tjurka :lol:
Cure!!!
Korisnikov avatar
By Zoe
Ako mislis na bilo koji oblik SM-a, onda ne.

A ako je ta dominantnost suptilna, u smislu zavodjenja, preuzimanja inicijative....onda da, volim.
A takodje volim i da ja preuzmem inicijativu.
By Garbo
Originally posted by Zoe

A ako je ta dominantnost suptilna, u smislu zavodjenja, preuzimanja inicijative....onda da, volim.
A takodje volim i da ja preuzmem inicijativu.
U smilsu zavodjenja i preuzimanja inicijative..da.Na to sam mislila.
Korisnikov avatar
By Zoe
Daaaaaaa :yes: naravno da me to lozi.........

Ali isto tako i ja nekad preuzmem inicijativu, pa ne znam kolika je sad relevantnost prvog odgovora?
Korisnikov avatar
By blenta
the 1? ne? neee?

a sa uzengijama? i jarmom?

njiiii

:panker:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by blenta
the 1? ne? neee?

a sa uzengijama? i jarmom?

njiiii

:panker:
PLATICES MI ZA OVO!!! Eto, dobro, mozda malo...Elem, nemoj mi kvariti reputaciju. :blush: Evo, i Swan se grohotom smeje. I odgovorila bi isto sto i ja na ovoj temi...ali moli me da to ja ucinim umesto nje, kako bismo izbegli hejterske ego_Swan momente (raduje me sto ne vidi sta kucam).
Korisnikov avatar
By blenta
platitju? pa dobjo kad mojam :vrcka: njiiiiiiiiiiiiii frrrrrrrr
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam jedna od tih.....
Korisnikov avatar
By Hys.
Da, ukoliko joj ta dominacija prilici.
Naime, mora da je nosi za pojasom lako koliko i kaish, da je ona -Ona, da Joj je Dominacija prirodno stanje svesti i zelje, da svojoj aurom deluje na moje Ja da postane mojom voljom a njenom Snagom- ja, koje ulazi u sweet surrender.
Posto je moje Ja poprilicno jako, Njeno mora da bude mamutskih proporcija.I ako moze sobom i svojom zeljom da izazove kod mene "I submit before You willingly, I am owned by You and that is my freedom-freedom of surrender." onda samo jedno :hail:

prim.prev: kada kazem moje Ja je poprilicno jako, govorim o inklinaciji kad dominaciji koju sama posedujem. Kada kazem "ja" govorim o naizgled suprotnoj poziciji, submisivnosti.

ps. Nadjoh jednu taku, i posto sam skapirala da mene vaku je jako tesko dovesti u stanje u koje ona uspeva da me dovede bez problema, ne verujem da cu lako upoznati/sresti ponovo nekog ko bi to uspeo (i na takav smooth nacin). Tako da sam vrlo, kako da kazem......JA ako neko to pokusa da ugrozi :osama:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Zoe
Tako je i kod mene.
+volim da sam 'rastrgnuta' u krevetu. :blush:

Uz uslov:
Originally posted by Nanny Ogg
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Originally posted by Galateja
Originally posted by Zoe
Tako je i kod mene.
+volim da sam 'rastrgnuta' u krevetu. :blush:

Uz uslov:
Originally posted by Nanny Ogg
Same here.... :goran:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Aham. Volim kad je druga osoba dominantna, i mislim da zalazim malko i u sm svet, s tim sto ne volim koriscenje pomagala i sl. stvari. Tu su dva tela i sve sto sa njima moze da se uradi :)
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Uh kako to ne volemmmmmm....bilo kakav obilk dominacije u vezi ili krevetu... :no:

Dominacija mi gusi protok u mozgu....:machevi:
Korisnikov avatar
By elizevin
Ne podnosim da neko pokusa da me izdominira, to mi je ogroman turn off :D
Korisnikov avatar
By heksagon123
To je takva filozofija..... u suštini najljepše je zadovoljiti partnericu, to je osjećaj ponosa i triumfa; a obrnuo, Idk, ali kad se ženu voli sve se može dogovoriti i usaglasiti.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
evo ja. volim da dominiram u skoli. #tjak.keneratzije

jeste da nisam bodybuilder ali mi je tajfun (korisnik) reko da sam prava curica tkd
By musclelover
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2802407#p2802407]svemirskimajmun napisao:[/url]evo ja. volim da dominiram u skoli. #tjak.keneratzije

jeste da nisam bodybuilder ali mi je tajfun (korisnik) reko da sam prava curica tkd

Hehe, ja bih voleo da me neko fizicki dominira!
Da me davi rukama i nogama, da mi sedi po faci. Da me tera da mu pusim i da me otkine od zivota... A nisam gay, samo me to zanima par dana i o tome mislim... :o
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Bisex?

Dao si oglas ako neko bude hteo javice se. Nadam se da si izdrzljiv, da ne bude posle da te neko bukwy otkinuo od zivota.
By musclelover
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2802410#p2802410]svemirskimajmun napisao:[/url]Bisex?

Dao si oglas ako neko bude hteo javice se. Nadam se da si izdrzljiv, da ne bude posle da te neko bukwy otkinuo od zivota.
Ma obozavam samo zene, i pali me kad me zensko dominira. Ali u poslednje vreme mnogo razmisljam o tome da me neki muskarac dominira. Ne znam zasto, ali mnogo mi mocno deluje i zelim bas bas bas da me neko otkine! Da me udavi ako treba, haha. Drk*m na svakodnevno na to, i bas sam se nalozio i ne mogu da docekam da nadjem nekog da me dominira. Najvise bih voleo da to bude neki napucani, iskreno, ali ako nema tog, moze bilo ko. Samo da me odvali, da ga molim da prekine ali on ne prekida i ide do kraja. Evo dok pisem sve ovo, dize mi se ...., haha.
Da mi dozvoli da mu ljubim stopala i noge, da mi uhvati glavu i da mi gurne kitu u usta i da tu krene pakao, za mene ;)!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!