Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Black Panther
Pozdrav svima, potreban mi je savet; jutros je decko raskinuo sa mnom, zajedno smo godinu i mesec dana. Jako se volimo, nismo se varali cak niti svadjali skoro. Razlog raskida je razlicitost izmedju nas; on ima 27, ja 19. Ja sam outovan, dosta ljudi zna za mn, on nije; ovo samo navodim primere ali ni jedan od njih nije bio razlog za raskid vec razlika u kulturnom interesovanju; on je prirodnjak, radi u IT-u dok ja studiram ekonomiju; rekao mi je da nije siguran da smo mi idealan par, jer je on u tom svetu, dok sam ja vise umetnicka dusa... Mozda sada ovo deluje cudno kako sam napisao, ali srz problema je ta neka razlika u interesovanju. Ali veza nam je dosta jaka, cak sam 2 meseca radio van zemlje na moru i cekao me je, nije me varao i dosao je kad sam dao otkaz pa smo zajedno letovali, sad smo planirali i zimovanje... Umirem, kao da me je kamion udario... Njemu su suzile oci kada je sve govorio i rekao je da je to mozda njegova najveca greska u zivotu... Ljudi, kako da ga vratim? :placko: ne mogu da se pomirim sa tim, jer imamo nesto sto se u danasnje vreme tesko nalazi pogotovo kod nas gay likova... Kakav pristup da imam, koliko da mu se ne javljam, na koji nacin da mu se javim? Dogovorili smo se kao da se vidimo za 2 nedelje, moja je ideja to bila... Mada ne znam, zaista sam sokiran i sve mi deluje nestvarno...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ej, biće sve ok. Mlad si, prva ljubav zaborava nema, ali imaš ti još mnogo godina, veza i vezica pred sobom. Prebolećeš.

Ovo ostalo 'kakav pristup da imam, kako da mu se javim' itd. miriše malo na manipulaciju, a i malo je nezrelo - ne može ti niko na osnovu jednog pasusa reći kako da se ponašaš prema nekome s kim si bio godinu dana u vezi, ne postoji formula za 'vraćanje ljubavi', hvataš se za slamke. Samo polako, glavu gore. Videćete se za 2 nedelje, pričaćete opet, budi iskren, biće i on valjda, pa ćete videti šta i kako.
By Black Panther
Znam, ali problem je u tome sto ne zelim da ga prebolim, znam i razumem sve sto hoces da kazes, ali nisam tipicni zaljubljeni klinac... 2 godine sam bio sam pre njega, bio svuda, ni jedan momak za mene... Niko mi se nije dopao, 2 godine izgubljene skoro... Od 14te sam aktivan u gay svetu i znam kako sve funkcionise, ali ovo je vise od obicne veze sto smo mi imali; ne znam, jednostavno.. I can’t, a znam i da je i on sada verovatno jako lose.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2801722#p2801722]Black Panther napisao:[/url]imamo nesto
decko je raskinuo s tobom. ti mislis da imate, on misli da nemate, ne bi raskinuo u suprotnom.

meni je bas strasno kad ljudi misle da je moguce biti sa nekim dugo i u isto vreme ocekivati da razlike nece da postoje. ljudi se menjaju tokom vremena, preduslov za dugu vezu je biti okej sa time da ti partner ode u pravcu skroz suprotnom od tvog, bilo po kom osnovu, to je neminovno da se desi u nekom trenutku. cudno da prirodnjaku tako nesto nije jasno.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ne paniči.
U delikatnim si godinama. U tom životnom dobu ljudi dramatično doživljavaju ovakve stvari i treba im objasniti da su ljudski odnosi puni neobičnosti i da ne mogu da prođu bez zamršenih preokreta.
Zlatna Ptica je sve lepo objasnila.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ma nek si ti meni 'aktivan u gay svetu' i od prvog razreda osnovne, ne možeš sa 19 znati kako sve funkcioniše. Za sve se čovek uči dok je živ. Uostalom, da to znaš, ne bi vam veza ni propala. :)

Polako, odrastaš, učiš. Za pravu i dugu ljubav potrebno je mnogo više od pukog poklapanja (zapravo, poklapanje kulturnih interesovanja i sl. sranja su manje bitna), potrebni su i neki karakterni kvaliteti i zrelost koje (skoro sigurno) nemaš tako mlad. Imali ste nešto, sad iz nekog razloga nemate... jebiga, shit happens.

Pritom, hm, 19 i 27 godina... Bio sam u skoro identičnoj situaciji (ja 20, on 28), isto je trajalo godinu dana... my guess, barem iz ličnog iskustva, je da si ti ipak malo previše klinac za njega. Videćeš i sam koliko će se tebi želje, očekivanja i doživljaj sveta promeniti samo u narednih par godina, a tek do 27, ih!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Te razlike nisu pravi razlog, možda su povod da mu se nekako ne dopadaš više, ali ne raskida se s nekim koga voliš zato što si eto umetnička duša, a on ITjevac.
Moj dečko je društvenjak do srži, pravnik, svake godine je polagao matematiku u gimnaziji, a ja doktor, matematika mi je bila jedan od omiljenih predmeta, upoznali smo se kad je on imao 19, a ja 27, sad on ima 29, a ja 37...
Razlika u interesovanjema je nešto do čega je sve počelo, pa je on rešio da se distancira od tebe, postoji sigurno konkretan razlog ZAŠTO mu smeta to što imate RAZLIČITA INTEREOVANJA i zašto mu ti ne pružaš ono što njemu treba.
Tako da kad budete mogli popričajte hladne glave ako te baš zanima šta je to, ali generalno ja bih rekao da ako već on ne želi da bude sa tobom, nema razloga forsirati stvari. Možda prođu i 2, 3, 4 godine dok ne nađeš nekog ko ti odgovara za nešto duže i kvalitetnije, ali to ne znači da nikad nećeš... Ja sam tražio desetak godina :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ to bi bilo tacno ali mora da se uzme u obzir kontekst, odnosno da je velik broj ITejavaca debino u socijalno-emotivnom smislu i da cesto pokusavaju da zadovolje racionalnost ignorisuci emocije.

Odnosno, ako neko veruje da ce biti nesrecan sa osobom koja ne ispunjava neki uslov (nebitno da li je taj uslov produkt racionalnog razmisljanja, emocija, odrastanja, odn neka kombinacija svega toga) on ce to i biti, i to je plodno tlo za stvaranje paradoksa, npr izmedju emocije koja je posledica onoga sto mislis da treba da osecas i onoga sto osecas. Kao posledica toga moze da bude nesigurnost i kajanje, koje je njegov decko ispoljio dok je raskidao.

Ovo moze da bude za decka prostor za dobru samoanalizu, reevaluaciju ubedjenja i napredak, a mozda mu je to obrazac ponasanja koji ne menja.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2801729#p2801729]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2801722#p2801722]Black Panther napisao:[/url]imamo nesto
decko je raskinuo s tobom. ti mislis da imate, on misli da nemate, ne bi raskinuo u suprotnom......
....cudno da prirodnjaku tako nesto nije jasno.
Black Panther je umetnicka dusa, a decko, tj.ex decko mu je prirodnjak.
Ne znam sto raskid ljubavnosexualne veze po pravilu znaci i prekid svih kontakata.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa da, cudno mi je da decku nije jasno da je ogranicio sebe na kratke veze tim stavom
By Sixto
Da imam savet za tebe imao bi ga pre svega i za sebe. Dakle... skidaj gace i zuljaj kozuru nije sapun da se potrosi.
By Black Panther
Ja umirem, ne mogu da opisem ovu bol... Imao sam vec vezu, isto me boleo raskid i to dugo; ali ovo je drugo, neopisivo... Sta smo sve zajedno radili, gde smo isli, kakve scene smo doziveli; ovo nije ljubavni prekid veze, on ovde razmislja samo mozgom, mozda i zato sto je takav gay tip koji je dosta sakriven.. Za 14 dana cemo se videti ponovo.. Tada cu mu sve reci.. Sve.. Pa nek umrem i da me tada odbije, makar ce znati koliko ga zapravo volim... Ja se ne zaljubljujem cesto, cak sam i baksuz i za najobicnije dopadanje... Ako nista ne kazem kako zelim, kajacu se zauvek...Hvala svima na savetima, ali ovo je jace od mene, od svega. Drzite mi palceve. Ljubim vas!
Korisnikov avatar
By elizevin
Pusti ljude koji hoce da idu da idu, nema poente pokusavati da zadrzis nekog ko ne zeli da bude pored tebe.

Btw, dve stvari: prica "ja it-jevac, ti dzejn" je 99% bullshit, niko normalan ne raskida iz tako glupog razloga. Ergo, to je izgovor. Ergo, pusti ga da ide.
Druga stvar: kad bejah mladjana djeva od 19 leta zacopala sam se u tipa od 31 godinu. E vidis, stvar sa odraslim ljudima je: ne zanimaju ih deca u emotivnom smislu sem veoma retko u vrlo specificnim slucajevima. Takodje, odrasli ljudi mogu veoma lako izmanipulisati decu, koliko god da mislie da su iskusna.

Dramaticne izjave ljubavi generalno ne rade posao, i posle njih se generalno osecas jos gore kad te lik ponovo odbije. Nemoj da dopustis da ti bivsa veza predje u opsesiju, najbolje sto mozes da uradis je da ne kontaktiras bivseg dok se ne oporavis i ne prebolis.
By Black Panther
javio mi see upravo sada, kaze da ima temperaturu 37 hahah... I pitao me kako sam ja zdravstveno... I onda me je pitao kako sam ovako i sta sam radio... Posto nisam znao koji smiley da mu posaljem kada smo napisali laku noc, posaljem onaj sto mase rukama na whatsappu.. I on meni napise “u jbt, nasao si neki koji je izmedju, to je prihvatljivo?” I napise “evo i tebi taj, jbt koliko mi je trebalo da ga nadjem, laku noc” i jos napise bro hug sa sve ovim sto se plazi... I sad ce da ocekuje poruku kad ustanem da ga pitam kako je... Znam kao knjigu..
Korisnikov avatar
By tajfun983
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2801797#p2801797]elizevin napisao:[/url]Pusti ljude koji hoce da idu da idu, nema poente pokusavati da zadrzis nekog ko ne zeli da bude pored tebe.

Btw, dve stvari: prica "ja it-jevac, ti dzejn" je 99% bullshit, niko normalan ne raskida iz tako glupog razloga. Ergo, to je izgovor. Ergo, pusti ga da ide.
Druga stvar: kad bejah mladjana djeva od 19 leta zacopala sam se u tipa od 31 godinu. E vidis, stvar sa odraslim ljudima je: ne zanimaju ih deca u emotivnom smislu sem veoma retko u vrlo specificnim slucajevima. Takodje, odrasli ljudi mogu veoma lako izmanipulisati decu, koliko god da mislie da su iskusna.

Dramaticne izjave ljubavi generalno ne rade posao, i posle njih se generalno osecas jos gore kad te lik ponovo odbije. Nemoj da dopustis da ti bivsa veza predje u opsesiju, najbolje sto mozes da uradis je da ne kontaktiras bivseg dok se ne oporavis i ne prebolis.
:odlicno: vrlodobar 5
Korisnikov avatar
By Madonna
eee kad je meni ex raskinuo pa sam hteo glavom kroz zid i plakao mu i ponizavao se i svasta nesto
a sad se druzimo i volimo na drugi nacin
bice to ok iako deluje da je smak sveta
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2801798#p2801798]Black Panther napisao:[/url]javio mi see upravo sada, kaze da ima temperaturu 37 hahah... I pitao me kako sam ja zdravstveno... I onda me je pitao kako sam ovako....
Ovo me namah podsetilo na situaciju sa Foruma od pre cirka 8, bice mozda i celih 9 godina, kada je tada vrlo vidjeni korisnik Lakiboy u dramaticnom textu pod nazivom ' Poplava intenzivnih emocija ' obavestio javnost da je imao fatalni susret sa svojom sudbinom, ne u kabinetu kraljice Kleopatre, vec u novosadskom peder-baru i to tako sto je sreo jednog decka , a susret je u momentu izazvao gore spomenutu poplavu intenzivnih emocija, takoreci fatalnu zaljubljenost kod obojice, koja zaljubljenost tj.poplava je u narednih nekoliko dana i kod jednog i kod drugog prouzrokovala niz pre svega zdravstvenih tegoba u vidu gubitka apetita i prateceg zatvora, o cemu nas je Lakiboy izvestavao redovno ovde na Forumu.
Probacu da nadjem tu temu... :lezkiss: :snupi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kao sto vidimo, bilo je zbilja dramaticno. Danima su se Lakiboy i taj njegov decko borili sa stomacnim tegobama i zivkali se telefonom kao tetrebi da se raspitaju da li je onaj drugi jeo, jer su se toliko zaljubili da je ta poplava intenzivnih emocija pretila da blokira i vitalne funkcije u organizmu, bilo je gusto tih nekoliko dana, dok poplava nije malo popustila. :vruce:
Korisnikov avatar
By bern
proći će. u međuvremenu seksaj se, drogiraj i pij. gledaj da to bude s kondomom.

ovo ako si govorio istinu.

ako troluješ seksa ne imao 6 mjeseci!
Korisnikov avatar
By gossip
Eh da sam imao ovaj mozak u tvojim godinama....

Elem,prihvati to,isplaci se,i vremenom ce biti sve lakse i lakse.
Postuj njegovu zelju da ne zeli da bude sa tobom,i nemoj se vidjati/kontaktirati sa njim van dogovorenog termina,dakle ako je rekao da se vidjate za dve nedelje onda neka tako i bude. Time ces pokazati da imas postovanja prema njemu a i prema sebi. Ako se on kojim slucajem javi tebi ranije (iskuliraj) i javi mu se tek kada prodju te dve nedelje. Ako je hteo dve nedelje pauze,to ce i dobiti. A kada se desi to vidjanje/kontaktiranje budi "strogo poslovan". Popijte kafu u nekom kaficu gde ima puno ljudi i to je to.

Jednog jutra ces se probuditi i shvatiti da si nastavio dalje. Malo (safe) kurvarluka nije na odmet. :D
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ma odjbei ga bre,takav razlog za raskid je bullshit i relano je to ponizavanje tebe kao osobe,usotalom mlad si jos i nacice3s vec nekoga gde takve razlike nece biti prepreka za dugu vezu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!