Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
Protiv svih
Sudbina je tako htjela
jasno je sve ,da zavoliš
al baš onu što u ljubav ne vjeruje
i izlečiš me

Od alkohola i noćnih klubova
od narcizma i loših drugova
od propalih veza
pljuvanja sujete melanholije

https://www.youtube.com/watch?v=_RI_s3hRaNU" target="_blank
Korisnikov avatar
By Macan86
ok...nije me podsetio taj na romeo na nekog tamo...nego na tebe,neodoljivo me je podsetio i poleteo sam kao guska u maglu zato što sam sa neke jebene plante morona,i zato što mi je lakše da flertujem sa nekim na romeu koji me podseća na tebe nego sa tobom...
Nije samo da sam kukavica,jednostavno ne znam kako da to izvedem a da ne zvuči bezveze...mislim kuckamo toliko dugo da jednosrtavno ne znam kako da uopšte počnem...
Korisnikov avatar
By Hys.
Bilo bi lepo da se planete nasmese and give me a break. Ako se opet uzalud nadam boljem poslu, ja stvarno ne znam kako cu ishendlovati, lakse bi bilo da nemam nikakvu nadu.

Zdravlje mi propada a dusa mi je ubijena.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ne prevrćem se ja u grobu.
Grob se od muke vrti oko mene kao ringišpil. :sarana:
Korisnikov avatar
By Andre87
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2798215#p2798215]Hys. napisao:[/url]Bilo bi lepo da se planete nasmese and give me a break. Ako se opet uzalud nadam boljem poslu, ja stvarno ne znam kako cu ishendlovati, lakse bi bilo da nemam nikakvu nadu.

Zdravlje mi propada a dusa mi je ubijena.
Drugarica postovala na fejsu,iako ne znam u kakvoj si tacno situaciji prvo sam pomislio na tebe.

Ropstvo rada
U najboljim godinama bejah prinuđen da radim poslove samo za hleb i ja znam dobro šta znači užasno ropstvo rada, koje pomućuje mozak, koči ćelije i koje od živog čoveka stvara žalostan i mukli automat. Tek kada sam napustio takav posao, u meni se probudila radost rada, koja kao da nije više samo moje zadovoljstvo, nego jedna himna opšteg radosnog oduševljenja. Nažalost, ja znam dobro da je to samo neka vrsta prolazne iluzije - rezultat ličnog oslobođenja - ali da je čovečanstvo još porazno daleko od jedne takve grandiozne stvarnosti. Teško da bih mogao da zamislim da bi me ikakva sila mogla više da povrati među točkove mašina izvesnih dnevnih redakcija, u kojima se kriminalno, uljeski, sa svim mogućim podvalama koje su mogli da izmisle pokvareni duhovi, šire petparačke mudrosti, moral kesaroša, etika ubica i ljudskih zverova. Šta je tek ostalo za one milione zarobljenih radnika koji se i sahranjuju pod takvim ''humanim'' pločama ''časnog uposlenja''.
Ja govorim za one koji su bili prinuđeni takoreći od kolevke da stvaraju sebi mesto na suncu, a ti i sami znaju šta znači sumorno, olovno i sa ničim na svetu neuporedivo ropstvo rada.
Rade Drainac
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Vrag je doneo šalu da bi ti odneo neduhovite budalaštine kojima se zamaraš.
Nemoj da hodaš ako je kretanje osnovna karakteristika lutanja, nemoj ni da stojiš u mestu ako se mesto ne kreće.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Baš ću se zavući u veš mašinu zato što je život linearan kao konopac za veš.

Korisnikov avatar
By Macan86
nemaš pojma koliko ti dugujem.Pojavio si se sa tim prevodima tačno kad mi je trebalo nešto na šta da usmerim pažnju,od tad do sad si mali milion puta uspeo da me nasmeješ kad mi uopšte nije bilo do smeha...a sad si mi i predložio taj posao na skypu...
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Stvar od neprocenjive vrednosti kupuje novac koji kasnije služi kao kohezioni faktor tako što dovlači neradnike tamo gde se ništa ne prodaje kao pčele radilice u košnicu.

Korisnikov avatar
By Macan86
jeste da nije petak al ti je došo crni dan i jebo si ježa u leđa!
Kevi možeš da guraš grižu savesti ali meni ne možeš,to jedino ja sam sebi mogu i niko drugi jer ja od osnovne još nosim oklop od kaljenog čelika koji ničije reči ne mogu da probiju,načotio ne tvoje!Sve što mi kžeš vredi ti isto koliko i čačkalicom da jurišaš na zmaja!Ne boli me! Ne pogađa me!
Ali će zato tebe da pogodi tamo gde te najviše boli!Ostaćeš bez svega!Oduzeću ti sve te male privilegijice koje imaš! Ugaziću te!
cnetar za socijalno je kao što vidiš obavešten o tvom "lepom" ponašanju i o tome kako se ponašaš prema kevi!
Šta ćeš sad?
Hajde,da te vidim...
Hajde,izčikavam te,taj mi jebeni razlog da te pošaljem u ludaru!!!!
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ljudi izigravaju hegemona pred ogledalom i postaju manji od makovog zrna kad se prepoznaju u ljudima koji nameravaju da bace ogledalo jer žarko žele da budu hegemoni.
Korisnikov avatar
By gossip
Oh honey,moje gramaticke greske koje povremeno napravim se daju ispraviti,tvoj seljacki mentalitet tesko...
Korisnikov avatar
By gossip
Ma osoba nije sa foruma,suvise je zatucan/izparanoisan da bi bio ovde,nisam mu to napisao iz opste kulture,pa sam morao to negde da "izbacim". :setnja:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Evo zbore, evo zbore, sve ću da ih polomim!
Neustrašivo strašilo trči k'o bezglava kokoška! Čoveka ne drži mesto kad mu udari krv u vugla! :rock:
Korisnikov avatar
By gossip
Osobi 1: Mani me tih klinackih fora sa spamovanjem kada skontas da je neko odustao od tebe. You've had your chance.
Osobi 2 : Fin si,i radujem se nasoj kafi,samo se nadam da moje poruke nisi shvatio pogresno,moje namere su cisto prijateljske,ne zelim da te povredim ili da napravim awkward situaciju.
Osobi 3 : Razvalicemo krevet. :D
  • 1
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 177
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!